Prošle godine u ovo vreme, za 15 pro sam dao 1070e, tako da, 16 pro i dalje drži cenu.Dobro pada cena iphoneu 16 pro, sad ga ima već za 1.120 EUR
Pro će imati dosta bolju bateriju, jedino ako ti nije velik plus model koji bi ti preporučioPozdrav ljudi
Ja planiram da uzmem svoj prvi iPhone pa mi treba pomoć. Razmišljam između obične 16-tice i 16 pro. Nije mi bitna toliko kamera već stabilnost i baterija. Neke preporuke?
Da naglasim da ne igram igrice na telefonu već je za viber, wa, mail. Nemam društvene mreže ali sad sam krenuo da kreiram nalog na instagramu za firmu.
Hvala ljudi.
Ako mi veruješ svoj 13 Pro Max 256 gb ne bih menjao "glava za glavu" za običnu 16-cu.Pozdrav ljudi
Ja planiram da uzmem svoj prvi iPhone pa mi treba pomoć. Razmišljam između obične 16-tice i 16 pro.
Ne zavisi od kupca, ne postavlja kupac cenu telefona.Cena da li je jaka ili ne zavisi od samog kupca. Generalno nema danas ništa jeftino, svi smanjuju u svojim proizvodima a dižu cene.
Moja najpametnija odluka je bila što sam ih otkačio pre 3 nedelje i prešao u A1. 16 pro max me je tamo izašao 190.000. Sramni su Yettel i MTS, sramni!Ala je ovaj MTS odlepio,podigao je cene svih uredjaja,a iPhone 16 pro max je sada kod njih 270000. Ne znam kakva je situacija kod drugih operatera,ali oni su definitivno pukli sa mozgom.
Pre će skroz da ukinu base model jer kad bi i on imao 120hz onda se pro ne bi prodavao.Po meni, pre će i drugi proizvođači da stave 60hz na base model, a na premium 120hz, nego što ce apple da stavi 120 hz na obične modele...to je jednostavno poslovni model, koji donosi najviše profita, nema tu neke mudrosti
Pretpostavljam da će sad za crni petak da obore cene, to je fazon kojim se Yettel služi dugi niz godina. U junu i julu su otprilike najniže cene telefona kod operatora pa onda krenu polako da ih poskupljuju kako bi kao pred kraj godine dali neki popust a sa tim novogodišnjim popustom su telefoni skuplji nego u junu ili julu.Moja najpametnija odluka je bila što sam ih otkačio pre 3 nedelje i prešao u A1. 16 pro max me je tamo izašao 190.000. Sramni su Yettel i MTS, sramni!
Iz istog razloga sam prešao na iphone. Ultra je odličan telefon, samo je mnogo veliki. Kad bi napravili Ultru sa manjim ekranom, kao što je 15 Pro....Uzmi S2x Ultra i oduševićeš se. Furao sam iphone jedno 10+ godina, svaki model sam imao, onda sam se malo vratio na Android, probao sve i svašta i na kraju sam uzeo s22u kad je izašao. Inače, imao sam galaxy i7500 i od tad sam rekao da više nikad neću uzeti Samsung. Ultra serija me je oduševila i zadržao sam se na njoj oko 1.5 godinu, a to je ozbiljan uspeh za taj telefon. Pre toga mi je godinu dana progurao samo P30pro.
Nego, sad sam rešio da uzmem 16pro (imam 15pro), al me zanima koliko se realno oseti da je veći za tih 0.2? Jedini razlog zašto sam batalio Ultra je veličina, počelo je da mi bude jako zamorno i jedini razlog zašto neću da uzmem pro max.
Koliko sam upoznat ne može. Takvi se obično telefoni prodaju u delove na KP.Društvo, imam jedno pitanje. Ukoliko je na telefonu zaključan account odnosno icloud, može li se to ikako otključati bez prethodnog vlasnika, i ukloniti taj account, ili ne ?
Što dalje od takvog telefona...Društvo, imam jedno pitanje. Ukoliko je na telefonu zaključan account odnosno icloud, može li se to ikako otključati bez prethodnog vlasnika, i ukloniti taj account, ili ne ?
Ako je za utehu, meni se ista stvar povremeno dešava na 14 PM, pa samo malo sačekam kada ga priključim na punjač da bih video da se neće pojaviti ta poruka (ako se pojavi, samo ga isključim i ponovo uključim i to reši problem uvek). Kod mene je kabl originalni, ali punjač je Xiaomi od 65 W. Nisam uspeo da utvrdim šta je uzrok ovome, ali imam sumnju da se dešava kada sam tim kablom prethodno punio neki drugi telefon (imam nekoliko starih iPhone-a koje koristim za različite Apple ID naloge i sve ih punim tim kablom i punjačem), ali ne mogu da tvrdim.Imala sam danas prvi problem.
Naime da budem iskrena na pocetku mi je baterija bila top,a tada bi trebalo da je najslabija jer navodno telefon uci moje navike. Medjutim posle par dana ona je krenula mnogo brze da se prazni. Navodno najveci potrosac bude safari,ali i da je tako,realno ne moze baterija da se isprazni tom brzinom zbog 1,5-2 h surfovanja po netu.
Tacnije primetila sam da se prazni brze nego na starom 14PM koji ima 2 godine iste upotrebe.
Ono sto sam primetila jeste da dosta trosi u standbay rezimu (AOD ugasen),i da mi nocu skine 6-7 procenata baterije,a da je pri tome sve zivo na njemu pogaseno.
Ali problem koji mi se desio sinoc je sledeci,stavila sam ga na punjac nocas pred spavanje (original apple punjac i kabl),imao je 40% baterije. Budim se ujutro baterija na 15%. Telefon normalno ukljucen u punjac,a kao potrosaca baterije je naveo USB C Accessories (dakle on punjac uopste nije registrovao,niti ga punio nego je nesto debelo pobrljavio i skinu 25% baterije).
Zna li neko mozda u cemu je problem?
Da dodam,ujutro ga normalno napunio sto se na slici vidi.
6-7% za noc je uzasno. Na kom si iOS-u?Imala sam danas prvi problem.
Naime da budem iskrena na pocetku mi je baterija bila top,a tada bi trebalo da je najslabija jer navodno telefon uci moje navike. Medjutim posle par dana ona je krenula mnogo brze da se prazni. Navodno najveci potrosac bude safari,ali i da je tako,realno ne moze baterija da se isprazni tom brzinom zbog 1,5-2 h surfovanja po netu.
Tacnije primetila sam da se prazni brze nego na starom 14PM koji ima 2 godine iste upotrebe.
Ono sto sam primetila jeste da dosta trosi u standbay rezimu (AOD ugasen),i da mi nocu skine 6-7 procenata baterije,a da je pri tome sve zivo na njemu pogaseno.
Ali problem koji mi se desio sinoc je sledeci,stavila sam ga na punjac nocas pred spavanje (original apple punjac i kabl),imao je 40% baterije. Budim se ujutro baterija na 15%. Telefon normalno ukljucen u punjac,a kao potrosaca baterije je naveo USB C Accessories (dakle on punjac uopste nije registrovao,niti ga punio nego je nesto debelo pobrljavio i skinu 25% baterije).
Zna li neko mozda u cemu je problem?
Da dodam,ujutro ga normalno napunio sto se na slici vidi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari