Šta je novo?

iPhone 16

Neka korist i od Srbije. Apple intelegencija je upravo stigla.

Ako neko planira u Indoneziju, nek ostavi iphone 16 kod kuće. Zabranili su prodaju i korišćenje jer Apple nije investirao koliko su obećali

State news agency Antara clarified that tourists and airline crew members are allowed to bring and use up to two iPhone 16 series devices in Indonesia but cannot sell those devices locally as that would violate the restrictions.
Državna novinska agencija Antara pojasnila je da je turistima i članovima avionske posade dozvoljeno da u Indoneziju donesu i koriste do dva uređaja iz serije iPhone 16, ali im nije dozvoljeno da ih prodaju na lokalnom tržištu, jer bi to predstavljalo kršenje propisa.

Prilozi

• IMG_7642.png
    IMG_7642.png
    309.2 KB · Pregleda: 133
Dosta brze padaju cene nego prosle godine, bice 16pro oko NG ispod 1000e sigurno.

Da li je neko prebacivao slike i videa sa windows pc preko USB kabla na iphone? Koji je najbrži metod ako može savet jer reklamiraju brzi port ?
Pokušao 3utools treba mu večnost, preko default ikone u my computer ne može da prebaci iako je podešeno u Photos app da čuva originale.
iCloud i tako to ne želim jer ima ograničenje za kopiranje

Sigurno mala potražnja, kako i ne bi bila kad hoće da prodaju isti telefon od prošle godine.
Koja bre mala potražnja. Ne može i dalje da se kupe preko operatera. Potražnja kod nas je ogromna. To znam iz prve ruke iz A1 i MTS-a. I u iStyle-u ga nema uopšte. Ogromne su liste čekanja uređaja. Govorim o PM. Tako će biti narednih mesec ipo dana. Kažu da ne pamte ovoliku potražnju od kada se prodaje iPhone u Srbiji.

Јел зна када ће бити доступан 16 про у а1, у радњи га нема уопште а и онлајн је недоступан већ дуже време ?

Koja bre mala potražnja. Ne može i dalje da se kupe preko operatera. Potražnja kod nas je ogromna. To znam iz prve ruke iz A1 i MTS-a. I u iStyle-u ga nema uopšte. Ogromne su liste čekanja uređaja. Govorim o PM. Tako će biti narednih mesec ipo dana. Kažu da ne pamte ovoliku potražnju od kada se prodaje iPhone u Srbiji.
Ne moze kad su napravili vestacku nestasicu. Nema ga jer su dobili neku sicu.

Operateri dobiju na kašikicu. Kako preprodavci na KP imaju svi telefone bez problema?

Iskreno nema ni na KP.
Ja dok sam cekala moj moj kontaktirala sam gomilu prodavaca na KP -na oglasima pise na stanju,medjutim nisu. Bilo je sve za nedelju dana,uskoro,sutradan ocekujemo i slicno.
Samo jedan je lik imao cini mi se odmah na stanju desert titanium od 512 GB.
E sad to je bilo pre neke dve nedelje,sad je mozda situacija drugacija.
Elem zbog kolicine i obima posla tek sam juce isprebacivala sve i pokrenula uredjaj.
Ono sto me je iznenadilo da se uopste nije ugrejao pri prebacivanju sa jednog telefona na drugi,cak ni umlacio. Secam se da je prebacivanje da 12PM na 14PM trajalo mnogo duze i da su se oba prolicno zagrejala tada.
Imam utisak kao da je mnogo laksi od 14PM a znam da nije,ali je takav osecaj. Baterija kao da se ne trosi - fantazija🫣

Operateri dobiju na kašikicu. Kako preprodavci na KP imaju svi telefone bez problema?
Nemaju na stanju. Uzmi i pozovi prvog, pa slušaj šta će ti reći. Isto ga poručuješ i čekaš. Veštački jeste sve izazvano, ali brate mili uvek ista priča. Telefon ne valja, isti je ko i prethodni, tamte, vamte i većina ga kupi. To ti je to. Kako god, na kraju i jeste uvek bolji od prethodnog po bitnim stavkama.

^ imam dvojicu kolega koji rade sa telefonima. Sad ih pozovem i odmah imaju na stanju 16pm. Tako da je namerno izazvano kod operatera nestašica.

^ Ja sam od prvog dana izlaska rekao da je najbolje januar/februar zbog cene. Ne znam čemu se ložiš za džabe 🤣

^ imam dvojicu kolega koji rade sa telefonima. Sad ih pozovem i odmah imaju na stanju 16pm. Tako da je namerno izazvano kod operatera nestašica.
Desert titanium 16pm za 1250e za kolegu sa foruma? 🥺

^ I ja bih voleo. Trenutno oko 1400€. Zato sam i rekao januar tipa 1150-1250€

Evo kolega kaže iphone 16pm 256gb koji su po ceni od 1250-1300€ su iz Japana i nisu EU modeli. Kaže da se to ne uzima jer ne podleže garanciji u EU ili kod nas istyle,macola...

Ako bude 01/25 tipa 1.200€, vakum, sta mislis koliko ces morati doplatiti uz 15PM, taj svoj full? Kad bih 300€ kontam da je to dobar deal ali mislim da ce se vise morati.

^ ja stvarno ne znam šta ti pričaš? Ti kažeš nema ih a ja kažem da kolege imaju EU modele koji su 1400€ jer neće da se zezaju sa ovim iz Japana pošto neće svoje mušterije da zeznu, a ja sam samo preneo njegove reči da se kolege sa foruma ne zeznu i uzmu te modele pa na kraju nemaju garanciju.

Zar nije samo Hong Kong i Kina da ne pokriva internacionalna garancija? Bas sam mislio iz Japana da narucim nekoliko komada pa se me obeshrabrio. :D :D

^ ja stvarno ne znam šta ti pričaš? Ti kažeš nema ih a ja kažem da kolege imaju EU modele koji su 1400€ jer neće da se zezaju sa ovim iz Japana pošto neće svoje mušterije da zeznu, a ja sam samo preneo njegove reči da se kolege sa foruma ne zeznu i uzmu te modele pa na kraju nemaju garanciju.
Pa o tome i ja pričam, 1400e, ali kada ih pozoveš, moraš da sačekaš koji dan...

^ kad budeš hteo reci i uzmeš telefon.

Pa o tome i ja pričam, 1400e, ali kada ih pozoveš, moraš da sačekaš koji dan...
Ti si zvao neke nerealne oglase koji su tu da ubijaju cenu, da si pozvao par ozbiljnijih koji prodaju po realnoj ceni onda bi kupio. Ne vidim uopšte frku i dramu, preko oglasa ima 16Pro/16 PM i može se kupiti odmah, samo ti dramiš da nema.
Takođe znam za Japance od prošle godine da su bili i neko se opekao, pisao je ovde na forumu, zato odmah pitam da li je EU model, kada dođem pogledam iza lepo jesu li Japnska ili Eng slova, Japanci imaju onu manu da ne možeš ugasiti zvuk prilikom slikanja nikad ili blic, zaboravih koja tačno.

^ ne može da se ugasi zvuk kamere. Što kažeš i ti telefona ima, ali po visokoj ceni. Zato se ne uzima u prvih par meseci dok ne dođu na neku da kažemo "normalnu" cenu.

U dubaiju pro ispod 1000 evra. Valjda ce i pro max posle nove godine da se priblizi toj cifri

Nazad
Vrh Dno