- On your iPhone, iPad, or iPod touch, go to Settings > [your name] > iCloud.
- Do one of the following:
- iOS 16, iPadOS 16, or later: Tap Show All, tap Messages, then turn on Sync this [device].
Hvala. Da ne pokusavam znaci.Na zalost, nikako.
Viber sam primoran da koristim bukvalno samo zbog grupe sa posla gde se šalju informacije vezano za posao^ ne vredi, najgluplja aplikacija koja je najviše koristi u Srbiji a u ostatku sveta jako slabo.
Na žalost tako je jer kad su kod nas pametni telefoni postali popularni Whatsapp se plaćao, te naši ljudi odmah skočili na prvu besplatnu zamenu hahaha^ ne vredi, najgluplja aplikacija koja je najviše koristi u Srbiji a u ostatku sveta jako slabo.
Naravno. Znam dosta ljudi koji imaju isti problem. Samo da kad se radi prelazak sa ios na Android ili obrnuto ne mogu se sačuvati podaci.Viber sam primoran da koristim bukvalno samo zbog grupe sa posla gde se šalju informacije vezano za posao
Čitav dolar!Na žalost tako je jer kad su kod nas pametni telefoni postali popularni Whatsapp se plaćao, te naši ljudi odmah skočili na prvu besplatnu zamenu hahaha
Ja ne znam kako se Viber nalazi i dalje na app store. Kako je prošao kontrolu kvaliteta? Meni baguje užad, zabada po nekoliko sekundi. Isto se dešavalo i na 13pm. Doðe mi da izbrišem ovo smeće, al' ljudi i dalje koriste samo Viber a i zbog dostave.Pozz drugari. Nov sam korisnik Iphone i iosa. Dosad sam imao android telefone. Zanima me kako da vratim poruke na viber istoriju caskanja vibera a napravio sam rezervnu kopiju al ne znam na iphone kako to uradim restore?
Journal app, par novih widgeta za kalendar i vreme, nesto za Apple Music i spatial video za 15pro. To su kao glavne stvari.ajd ako nekom nije mrsko da podeli novine 17.2 ios -a osim sto svi znamo za zvuk notifikacije da moze sada da se promeni , sta ima jos od novina?
ajd ako nekom nije mrsko da podeli novine 17.2 ios -a osim sto svi znamo za zvuk notifikacije da moze sada da se promeni , sta ima jos od novina?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari