Šta je novo?

iOS 17

Jel moram da se sam iskljucim sa bete da bi stigao zvanican 17.2 l, ili će sam ?

Moras se iskljuciti.

Ne moraš, verzija koju si dobio prošle nedelje (RC) je ista onoj koja je juče izašla. 21C62

Ako je isti build, nikad ne mora, a ako nije, onda mora da isključe beta verzije da bi dobio final verziju softvera :)

Najčešće se RC poklapa, ali nije pravilo :)

Poslednja izmena:
Imam jednu nedoumicu u vezi App Store-a, pa ako može pomoć...
Ako hoću da napravim novi nalog, na primer hrvatski, onda mi u procesu traži hrvatski broj telefona (pozivni broj +385 ne mogu da izbrišem/promenim u 381). Da li mogu da napravim novi srpski nalog sa srpskim brojem, pa onda samo da posle promenim region i da mi na tom drugom nalogu ostane hrvatski region? Kad skinem potrebne aplikacije, samo se vratim na stari srpski nalog, a ovaj novi sa promenjenim regionom u hrvatski, koristim samo po potrebi za određene aplikacije...

Probaš pa ćeš saznati :)

Jel ima velike razlike u ponudi aplikacija između regiona? Ja sam na Slovačkom, tu imam i broj telefona. Generalno imam sve što mi treba ali opet šta npr. dobiješ sa drugim regionom?

Pa na americkom imas najvise aplikacija,logicno. Nisam video potrebu ni za kakvom aplikacijom mimo naseg stor-a. Bio na HR,cim su pustili nas,presao i imas sad nekoliko pretplata tako da sam ja zadovoljan. Nekome treba bas nesto specificno. Napravi jos jedan,nista te ne kosta.

Jel ima velike razlike u ponudi aplikacija između regiona? Ja sam na Slovačkom, tu imam i broj telefona. Generalno imam sve što mi treba ali opet šta npr. dobiješ sa drugim regionom?
Recimo na srpskom regionu nema čak ni svih Google aplikacija (Photos, Earth itd.). Kod tebe na slovačkom verovatno ima sve što i na hrvatskom, a kao što reče forumaš iznad, na američkom ima najveći izbor aplikacija. Meni je za sada dovoljan i hrvatski region...

Ja sam bukvalno sve našao na američkom, osim jedino Lidl aplikacije koju sam skinuo sa našeg i vratio se na američki. Mislim da je on najsveobuhvatniji. Neko je pomenuo da na američkom nema parking manijak, ali recimo ja koristim zvaničnu app parking servisa a nje ima na američkom storu.

koliko ja znam parking manijaka nema vise nigde?

Tačno je da je aplikacija sa svih store-ova uklonjena 😃

Jel bitan kabal da bi se uradio restore sistema? Ne znam da li ce itunes dozvoliti restore preko nekog random kablica ili je bolje adapter da nadjem na klasican usb za pc?

Ja sam bukvalno sve našao na američkom, osim jedino Lidl aplikacije koju sam skinuo sa našeg i vratio se na američki. Mislim da je on najsveobuhvatniji. Neko je pomenuo da na američkom nema parking manijak, ali recimo ja koristim zvaničnu app parking servisa a nje ima na američkom storu.
Ja takođe nisam mogao da pronađem Lidl na US Storeu, kao ni streaming servise HBO Max i SkyShowtime (jer u US ne postoje). Mada, vise nisam na US Storeu.

Kako da uključim wifi pozive ? Ja uključim,telefon isključi izbaci obratite se operateru.

obrati se operateru :)

mislim da to samo yettel trenutno testira, ostali 0

IMG_0144.png

Nazad
Vrh Dno