Primetio sam da često nemam povratne informacije da me je neko zvao ili da više nije zauzet, nisam ni slutio da je to do ovoga što sam citirao (sa MTS sajta). Inače, tu su liste uređaja koji podržavaju VoLTE.Kada korisnik razgovara preko VoLTE-a, drugi pozivalac koji ga u tom trenutku pozove neće dobiti informativnu SMS poruku kada pozvani korisnik više ne bude zauzet. Takođe, pozvani korisnik neće dobiti SMS poruku da je imao propušten poziv.
Losa, bas losa. Imam e-sim i kad sam aktivirao Volte na poslu bilo da me neko zove ili da zovem veza se uspostavi ali ne cujem drugu stranu. Isto tako cesto puca cim se druga strana javi. E sad ovo je vezano samo za lokaciju na poslu ali posto tu imam najvise poziva moram sam volte da iskljucim.Kako su vam iskustva sa MTS-om po pitanju VoLTE usluge?
Imam e sim vise od dve godine od trenutka kad sam upalio telefon, volte takodje, nikakav problem sto se tice poziva nisam imao. U mts-u sam.Losa, bas losa. Imam e-sim i kad sam aktivirao Volte na poslu bilo da me neko zove ili da zovem veza se uspostavi ali ne cujem drugu stranu. Isto tako cesto puca cim se druga strana javi. E sad ovo je vezano samo za lokaciju na poslu ali posto tu imam najvise poziva moram sam volte da iskljucim.
14 ProKakva su iskustva sa e-sim?
Da li je signal isti kao i sa običnom karticom?
Da li utiče na potrošnju baterije?
Ako možeš da mi razjasniš ovo.....znači uđeš u APPstore na telefonu uradiš sign out pa onda sign in sa drugim nalogom....To hoćeš da kažeš?Pisano milion puta. Developeri imaju mogućnost da ograniče na kojem AppStore će im biti dostupne aplikacije. Nema logike da lokalne aplikacije budu dostupne na svakom AppStore.
Rešenje ti je 2 naloga, RS i US, pa prebacuješ sa naloga na nalog po potrebi u AppStore (ne iCloud u telefonu, ne menjaš ni region u AppStore) kada hoćeš da skineš novu app sa tog marketa. Update radi najnormalnije, ne treba prebacivati nalog za update
Tako je, ne moraš uraditi sign out kompletnog iCloud naloga u Settings telefona, nego samo u AppStore aplikaciji Sign Out, pa Sign In sa nalogom iz drugog regiona.Ako možeš da mi razjasniš ovo.....znači uđeš u APPstore na telefonu uradiš sign out pa onda sign in sa drugim nalogom....To hoćeš da kažeš?
Jedina začkoljica je što region na nalogu možeš promeniti jednom u 90 dana ali ako vam je tako jednostavnije, slobodno...Jedina zackoljica kod drugog stora je sto mora i novi email da se koristi, tako da cu radije rucno da odradjujem neke stvari nego da moram i dva mejla da imam.
plus mora imati saldo 0 ako je ikad kupovao nesto..Jedina začkoljica je što region na nalogu možeš promeniti jednom u 90 dana ali ako vam je tako jednostavnije, slobodno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari