Ovo ce posle HD2 biti moj novi fon:
http://mobilementalism.com/2010/03/15/leaked-pics-and-specs-of-htc-hd3-one-word-stunning/
nije mi na prvi pogled lep kao hd2!
ako mu to bude prava specifikaciji to je sjajno!
samo sam skeptichan u vezi win7!hm?
takva specifikacija je *******cija nekog lika sa xda od još pre par meseci..I moj - definitivno
Ovo je i dalje "rumour", ali naslednik svakako stize...
Nadam se da ce ispuniti ovakvu "specifikaciju" - koja je "stunning" u svakom pogledu...
"Release date" ce verovatno biti pred katolicke bozicne praznike.
Ako se i nesto odlozi, pa dok stigne do nas, pa dok dodje do nasih operatera... - mislim da je realno, po iole realnim uslovima i ceni, ocekivati ovo "cudo" krajem prvog kvartala naredne godine...
jos kad bi se znalo koje godine ce se naci u prodaji... :,,:već je najavljeno da će imati copy/paste i multitasking
pozdrav svima
Zanima me da li ubacivanje novog "radija" moze da mi unisti telefon? Koliko sam shvatio za odredjene kuvane romove, potrebno je da ubacim odgovarajuci radio, ali sta ako mi taj radio zezne telefon pre nego sto ubacim kuvani rom? Pitanje je kako da znam da li je neki radio kompatibilan sa mojim trenutnim oficijelnim romom 1.48....? Sta ako ubacim radio , a telefon ne dozivi da se u njega ubaci kuvani rom? Stvarno sam se trudio da procitam dosta toga na xda sajtu, ali nikako da nadjem odgovor na ova pitanja. Inace telefon sam kupio ovde.
Dali je neko otkljucao telefon na 576RAM-a, i dali se to isplati tj dali ima primetnog ubrzanja? I preko cega se on otkljucava, preko RADIA ?
Stvari ne stoje baš tako jednostavno...
jedan od najaktvnijih kuvara za HD2 (moj omiljeni), prošle nedelje je brick-ovao svoj HD2, u kome je imao svoj ROM, upravo tako što je uflešovao novi (na žalost, nekompatibilni) Radio ROM.
Potpuno bezbedna procedura:
1. HSPL
2. Task 29 (ovo će formatirati internu memoriju telefona, obrisati ROM, ali ne i Radio ROM).
3. Željeni RadioROM
4. Željeni ROM.
5. (opcioni korak) uradi Hard reset.
Obavezno se upoznaj sa svakim od navedenih koraka. Imaj u vidu da, posle koraka 2 i 3, telefon ne može da se bootuje, tj, moguće je staviti ga samo u Bootloader, i odatle nastaviti flešovanje.
Ako promašiš bootloader, zaglavljuje se na belom HTC ekranu. Nikakav problem, odatle ponovo možeš (skidanjem baterije) u bootloader.
Generalno (ovo nije pravilo!!!):
kada već imaš radio ROM u telefonu, ako ubaciš ROM koji nije kompatibilan sa njim, telefon neće moći da se boot-uje, ali možeš da ga staviš u bootloader, i flešuješ novi ROM.
Obrnuto, kada sve radi, a ti želiš da promeniš samo RadioROM, i ubaciš neki koji je nekompatibilan sa postojećim ROMom, može da se desi da ga brickuješ. Upravo se to dešava i najboljima.
a koji je to rom i ko ga pravi ?![]()
i koji radio je fleshovao![]()
pozdrav svima.
Zanima me kako se povezuje telefon sa kopjuterom posle izvedenog Task29? Koliko sam razumeo do sada, potrebno je da iz Bootloadera fleshujem radio Rom, pa onda Rom (naravno pre svega toga uradim hspl). To mi je jasno, ali kako da povezem telefon sa kompom kada je u bootloaderu? Predpostavljam da od povezivanja preko ActSync nema nista posto je telefon u tri boje. Da li ce kompjuter hteti da pokrene fleshovanje ako samo ukacim onako trobojni telefon u njega i sta ce se uopste desiti, da li su potrebna neka dodatna podesavanja?
Znam da su vec smorili oko mms podesavanja ali trazim po forumu i ne mogu da nadjem za mms MTS .GPRS radi ali mms nece da posalje ,anyone ??:S:
Pozdrav.
Da li je mozda neko koristio neki od radio romova za americko trziste kod nas 2.07.50.27 ili uopste romove sa **.50.**, umesto evropskih **.51.**? Zanima me da li ce mi telefon raditi ok ovde kod nas, zato sto svaki kuvani rom koji mi se svideo zahteva radio rom *.50.*
pre 5 dana sam ubacio i kuvani rom koji je stabilan i bez zamrzavanja,ali mi se baterija trosi za dan,jos uvek nije prosao ''ciklus'' desatak punjenja/praznjenjaSve druge funkcie RadioROMa (razgovor, 3G/H, GPRS fix...) - nisam primetio nikakvu razliku, bolje reći, nikakav problem..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari