novi sam šlan i imam HD2, nabavio sam igo 8 i instalirao. startovao program i radi ali čita samo mapu koja je bila u instalaciji ( rumuniju), a ostale koje sam ubacio neće. Vrši pozicioniranje tačno ali nema mape srbije. molim za pomoć.
kod mene spb ms,ne vuce nista vise baterije nego htc sense
lock screen:
ja koristim ovaj .cab koji u atacmentu,ako zelite da dodate vasu sliku umesto ove crne pozadine sa logom,vasa slika mora da bude u .png formatu i da se zove ''WP7S-Lockscreen'' dimenzije 480x800,
vasa slika mora da bude u my divice/windows/locksceen folderu soft reset
---------------------------------------------------------
@lolita
shta je problem sa WiFi?
treba puno da isklikcjesh da bi ka ukljuchila?
Pozdrav.
Jedno pitanje za iskusnije hd2 korisnike. Od juce sam vlasnik ovog telefona. Do sada sam koristio vise htc modela i nikad nisam imao slican problem. Naime, ne mogu da posaljem sms poruku. Mogu da primam poruke, ali ne i da saljem. Sve sam proverio, message centar number je uredu, flesovova sa na novi 1.66 ROM, sve radi odlicno, ali nema resenja za poruke.
Na XDA nasao sam temu sa istim problemom, ali ne i resenje.
Molim za pomoc. Hvala unapred
Ja imam isti problem sa e-mailom - mogu da primam ali ne i da saljem a sve je podeseno kako treba.:sceptic:
Inace pokusajem da sinhronizujem podatke sa telefona i racunara izbrisali su mi se podaci sa telefona tako da mi je sada onaj bitan e-mail otisao i sa telefona.:S:
ako ti treba precica u start meniju ili zelis da je dodas u quick links instaliraj ovaj cab
pozdrav
da li neko može da mi kaže gde ili da napiše link da skinem dobar plejer za filmove. hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari