MaxPower85
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.06.2010
- Poena
- 350
1. SUPER. kazes da ne pravi problem. Zato sam i pitao jer je i na ks20 isto problem.
2. SUPER. Narano da nije problem i da je tako. Samo pitam
3. SUPER.
4. SUPER. Naravno da bih ubacio kuvani ali ne odmah.
5. Naravno da ima. Koji telefon nema? Ali je pitanje sta je za koga mana. Za nekog sto nema prednju kameru ( Da me devojka proverava? Neka hvala) za mene nije.... Pa sam ptao po tebi tj. svima koji imaju da kazu po 2-3 za tebe/njih mane.
6. I to je SUPER.
Da citao sma da svi hvale android ali si lepo reko " ima dobru buducnost", ko je da ceka buducnost? Kad dodje ta buducnost kroz 1-2godine onda cemo da vidimo, za sada WM ima vise program i *******cija. Kad bi cekali tu buducnost a onda opet nesto novo izadje pa opet cekamo....vise mi nece trebati bolji mob od "Cefon 6380"
E, sad, uzme neko da ti pogleda mob i prvo sta ce pogleda su poruke
naso sam app "eye on privacy 0.61" koja mi radi poso, ali ne stiti poruke kada se gledaju preko spb m.shell (ima opcija za 3d prikaz, koju sam naravno izbacio) pa verovatno ni na SENSE nece da stiti zbog istog razloga, jel moguce izbaciti taj pregled i da bude klasican? (valjda cete me razumeti
)
Jel ima screenlock? Pose koliko sek se ukljucuje? da ne moram da ubacim s2u2
E da, sta je bolje kupiti, hd2 ili skuter?
2. SUPER. Narano da nije problem i da je tako. Samo pitam
3. SUPER.
4. SUPER. Naravno da bih ubacio kuvani ali ne odmah.
5. Naravno da ima. Koji telefon nema? Ali je pitanje sta je za koga mana. Za nekog sto nema prednju kameru ( Da me devojka proverava? Neka hvala) za mene nije.... Pa sam ptao po tebi tj. svima koji imaju da kazu po 2-3 za tebe/njih mane.
6. I to je SUPER.
Da citao sma da svi hvale android ali si lepo reko " ima dobru buducnost", ko je da ceka buducnost? Kad dodje ta buducnost kroz 1-2godine onda cemo da vidimo, za sada WM ima vise program i *******cija. Kad bi cekali tu buducnost a onda opet nesto novo izadje pa opet cekamo....vise mi nece trebati bolji mob od "Cefon 6380"
E, sad, uzme neko da ti pogleda mob i prvo sta ce pogleda su poruke
Jel ima screenlock? Pose koliko sek se ukljucuje? da ne moram da ubacim s2u2
E da, sta je bolje kupiti, hd2 ili skuter?
Poslednja izmena: