Šta je novo?

HTC HD2

Теленоров HD2 није закључан на ту мрежу, мој бар ради и са 063 и са 066 картицом.

Теленоров HD2 није закључан на ту мрежу, мој бар ради и са 063 и са 066 картицом.

Moj jeste jer je iz poslednje serije. Proverio sa drugom koji je kupio 7 dana ranije i njegov nije. Znači sve zavisi od serije...Moj jeste zaključan

Poslednja izmena:
da li neko moze da mi kaze kakva je razlika izmedju aplikacije cleanRam i SKTools i koja je bolje?Istalirala sam SmileySms ali nikako ne mogu da nadjem kako radi molim za pomoc:(

Poslednja izmena:
Da li neko zna podešavanja za 3gmondo kako bih mogao da gledam TV programe preko 3G video i da li uopšte može da se podesi HD2 za tu uslugu?

Ilegalno je samo eventualno sa aspekta Telenora, inače - nije.
Pročitaj detaljno ovo, to je postupak.
Posle možeš i da flešuješ neki kuvani ROM, ako želiš.

ovo ne otključava telefon već omogućuje korišćenje kuvanih romova. Probao sam sa dva kuvana roma i telefon mi je i dalje zaključan...

Da li iko ima informaciju kako mogu da se otkljucaju ove nove serije HD2 koje su na telenoru?

Ima li neko da je uzeo telefon iz amerike sa t-mobile mreze posto meni treba ovih dana da stigne....Imam dva pitanja:
1)kakva je situacija sa punjacem,jesu li isti stekeri za struju,da li ce moci kod nas da radi????
2)kakva je proceduja za dekodiranje telefona..mogu li nekako sam da ga sam otkljucam preko unlock koda i kako da uplatim tih 20,30 dolara iz srbije koliko traze na tim stranim sajtovima
HVALA PUNO!!!

Da li neko od vas koristi "dutty hg 3.8 rom" i ako koristi da li je dobar?

skini 3.9 izasao je danas i trebalo bi da ispravlja sve probleme koje ima 3.8
duttys romovi uglavnom izlaze po sistemu jedan fantastican pa sledeci sa novijim fajlovima koji donose probleme pa se onda oni ispravljaju verziju dve pa opet fantastican rom, taj fantastican bi trebalo da je 3.9 pre toga mi je 3.0 odlicno radio i menjao sam ga iz hira a bez realne potrebe

Jel moze neko da mi preporuci neki dobar Call Recorder
Imam ovaj sto sam dobio uz ROM al cini mi se da nefunkcionise :trust:

Prilozi

• 2010-06-22_12-43-57-.jpeg
    2010-06-22_12-43-57-.jpeg
    25.4 KB · Pregleda: 61
  • 2010-06-22_12-44-02-.jpeg
    2010-06-22_12-44-02-.jpeg
    24.5 KB · Pregleda: 43
Kako moze da se ukloni ikonica iz glavnog menija?Izbrisao sam jedan program ali mi je ostala ikonica.

probaj da resetujes telefon,ako nece onda iz nekog explorera my device/windows/start menu/programs nadji ga i izbrisi

Da li se neko bavio sa aplikacijom Remote Desktop Mobile. Pokusavam da povezem laptop i mobilni preko wifi-a, gledao sam po netu da je jako interesantna aplikacija da se ceo desktop kompa koristi preko mobilnog. Iako sve podesim i na jednom i drugom uredjaju kad krenem connect na tel mi izbaci gresku : cannot connect. Likely reasons are:
1.the remote computer is not set up for this.
2. reached maximum numbers of connection
3. a network error occurred while connecting.

da li je iko zna resenje i sta bi moglo da koci.

Ja sam pokusavao da povezem moj tel sa laptopom i nisam uspeo. Izgleda da me zeza podesavanje na racunaru, ali nisam uspeo da provalim sta je u pitanju. Mozda ne moze da radi ako se povezuju oba preko iste mreze? Inace, video sam na youtube kako izgleda kad radi program, ono je stvarno fenomenalno. Ako ima neko iskustva sa tim neka napise, i ja bi voleo da koristim ovu aplikaciju. Pozdrav

ja sam uspeo i evo vam podešavanje:
On the Phone in Remote desktop mobile :-
In the box Computer put your pc's IP address
In the box User put the pc's users registered name (not the computers name) ie the name you use when you log on to your pc guest user etc.
In the box password put in your pc login password
In the box Domain put the full computer name found under my computer properties.
On your pc under my computer properties - remote - tick allow remote access

Ja sam pokusavao da povezem moj tel sa laptopom i nisam uspeo. Izgleda da me zeza podesavanje na racunaru, ali nisam uspeo da provalim sta je u pitanju. Mozda ne moze da radi ako se povezuju oba preko iste mreze? Inace, video sam na youtube kako izgleda kad radi program, ono je stvarno fenomenalno. Ako ima neko iskustva sa tim neka napise, i ja bi voleo da koristim ovu aplikaciju. Pozdrav

dada aplikacija je bas ekstra i ja sam se licno mnogo zagrejao da to osposobim, al izgleda da je malo komplikovano. Inace wm se bas hvali tom opcijom da koristis PC preko moba a i koliko sam video po klipovima na yt prilicno dobro se barata sa touchom. :banana:

pa probaj ovo gore što sam napisao i nećeš pogrešiti,i u opšte nije kompikovano,meni radi

jedno pitanje za malo upucenije
jel zna neko kako se ( dal je moguce ) stisati zvuk iz slusalice?
na energyjevom romu bas preglasno cujem sagovornika, skoro kao da je na spikerfonu.
pa ako neko zna bio bih mu jako zahvalan.

pozdrav

Konacno mi je proradio Remote Desktop Mobile. Stvar je u tome da odlicno radi kada ga povezujem sa desktop racunarom na kome mi je instaliran XP, a sa laptopom na kome mi je Vista, nema sanse da proradi. Verovatno neka od onih Vistinih sigurnosnih ogranicenja, a mozda zato sto mi je Vista Home Premium verzija. Bar radi sa XP-om i to odlicno. Preporuka!

jel vam Remote Desktop radi samo sa gprs ili se kacite na wireless?

Vrh Dno