Šta je novo?

HTC HD2

radio-vip

da li bi neko mogao da napise koji radio je dosao sa telefonom
hvala

Ja nikada nisam spojio dva puna dana... Siguran ceo dan - meni sasvim dovoljno :)

evo skinuo na svoj hd2 LeoCpuSped.kad sam ga otvorio vidio sam da mi uredjaj radi na-768mhz.sada sam stavio na 998mhz.Inace program ima mogucnost owerkloka do skoro 1300mhz.Kad sam odabrao sve sto je preko 998mhz,uredjaj se smrznuo,morao sam ga soft reset.

Ja nikada nisam spojio dva puna dana... Siguran ceo dan - meni sasvim dovoljno :)

sa starim radio-m i romom sam uspevao da spojim 42h ali koriscenje telefona je bilo 15min razgovora i 20tak sms + ucitacavnje email i vremenske prognoze na svakih sat vremena
a kada sam isao na net i bas ga zekio trajala je i po 10h

Pozdrav
Na oficijelnom romu sam u prvo vreme mogao da udjem u kalendar, kliknem datum i postavim podsetnik za rodjendane, zatim to vise nisam mogao. Mogu da uradim podsetnik samo za tekuci mesec. Onda sam instalirao custom rom (poslednji Energy rom) i imam isti problem. Da li neko moze da mi kaze o cemu se radi, prosto ne mogu da verujem da ne mogu da podesim sastanak vise od mesec dana unapred na telefonu iz kalendara.

Pozdrav
Na oficijelnom romu sam u prvo vreme mogao da udjem u kalendar, kliknem datum i postavim podsetnik za rodjendane, zatim to vise nisam mogao. Mogu da uradim podsetnik samo za tekuci mesec. Onda sam instalirao custom rom (poslednji Energy rom) i imam isti problem. Da li neko moze da mi kaze o cemu se radi, prosto ne mogu da verujem da ne mogu da podesim sastanak vise od mesec dana unapred na telefonu iz kalendara.

nesto si se ti debelo zbunio, imas polja start/end date/time klikom dobijas kalendar gde mozes da menjas mesec, pa ako te bas ne mrzi iz telefona i da stavis podsetnik za sastanak koji ce biti za par godina ;) . to se nije menjalo jos od stock roma znaci ti si se nesto debelo zbunio :)

PS zadnja verzija messaging aplikacije (ona sto ima secure box) radi mnogo bolje i lagano ucitava i preko 1000 sms poruka, ne znam kako se sa time snalaze desire i iphone ali recimo e71 stuca vec sa 700+ iako nema ni threaded messaging

nesto si se ti debelo zbunio, imas polja start/end date/time klikom dobijas kalendar gde mozes da menjas mesec, pa ako te bas ne mrzi iz telefona i da stavis podsetnik za sastanak koji ce biti za par godina ;) . to se nije menjalo jos od stock roma znaci ti si se nesto debelo zbunio :)

PS zadnja verzija messaging aplikacije (ona sto ima secure box) radi mnogo bolje i lagano ucitava i preko 1000 sms poruka, ne znam kako se sa time snalaze desire i iphone ali recimo e71 stuca vec sa 700+ iako nema ni threaded messaging

Radio se o tome da telefon ne potvrdjuje komandu. Znaci odradim sve sto treba, naravno kliknem na DONE, ali taj datum se ne pojavljuje u kalendaru. Kao da ga nikada nisam ukucao, veruj mi nije do mene ili moje zbunjenosti.
Ja odem na 21. decembar 2010. godine, zakazem appointment i on se ne pojavi u decembru, nekada se pojavi u maju, a izabrani datum je decembar. Program se zaglupi.
Kada udjem u windows kalendar i u njemu postavim podsetnik, onda je sve ok, taj datum se vidi i u standardnom htc-ovom kalendaru. Problem je sto ne mogu nista da postavim iz htc-ovog kalendara.

Poslednja izmena:
Radio se o tome da telefon ne potvrdjuje komandu. Znaci odradim sve sto treba, naravno kliknem na DONE, ali taj datum se ne pojavljuje u kalendaru. Kao da ga nikada nisam ukucao, veruj mi nije do mene ili moje zbunjenosti.
Ja odem na 21. decembar 2010. godine, zakazem appointment i on se ne pojavi u decembru, nekada se pojavi u maju, a izabrani datum je decembar. Program se zaglupi.

to nije normalno ponasanje. mtty -> flash again -> hard reset pa probaj onda :)

Na poslednjem Energy ROM-u to radi bez greške.
Način da izbegneš bagove ove vrste:
- task 29 pre flešovanja ROMa
- hard reset neposredno nakon flešovanja ROMa.
Ako se bug javi kasnije, može da bude posledica instaliranja nekog CABa.
Ti nisi klokovao telefon, jel da? :)

Nisam klokovao.
Resio sam problem, to je bag o kome su pricali na xda. Ideja je u tome da kada postavljas u kalendaru rodjendane, moras da ostavis opciju "does only once", pa da posle toga editujes appointment i da tada promenis na "every (pa datum koji si vec odredio)". Sada sve radi kako treba.
Da li je problem ako uradim hard reset 10 sati posle fleshovanja, nisam se odmah setio?

Nije nikakav. Ali, ako ćeš već raditi hard reset, uradi prethodno i Task 29, u ponovno flešovanje ROM-a, pa onda i taj hard reset. Potrošićeš 5 minuta više, maksimalno

Ja sam prvo odradio hspl2 2.08, pa onda task 29 u koji sam ubacio radio 2.07.50.27_2 da se ne cimam naknadno, pa onda naravno ubacio energy rom. Kada se podigao sistem zaboravio sam da uradim hard reset. Koristio sam telefon 10 sati, koji je bio lagano nestabilan ali je bivao sve bolji kako vreme prolazi. Onda sam uradio hard reset i rom je sada zaista stabilan i brz.Sa oficijelnim romom nisam mogao da saljem mms, sa ovim sve je automatski podeseno i radi savrseno. Mogu da kazem da ovaj Radio rom radi odlicno na mts mrezi.
Energy je u fazi nestabilnosti (nisam odmah uradio hard reset), mislim na prvih par sati, bio stabilniji od oficijelnog 1.48.***. Tek sada kapiram koliko je vazno imati custom Rom.

Poslednja izmena:
imam mali problem sa lock screen wallpaper kada hocu da stavim neki drugu obavezno mi se ukoci telefon i moram da resetujem da li zna neko u cemu je problem

da li neko zna gde mogu da skinem SPB mobile shell besplatno ?

da li neko zna gde mogu da skinem SPB mobile shell besplatno ?

Ja sam uspeo da pronadjem preko" torrents search engine". Samo budi pazljiva, ljudi tamo svasta salju. Uvek ti ostaje Google, ako ovo ne uspe.
Meni je SPB shell, trosio vise baterije nego HTC sense, ali to je moje iskustvo.

Poslednja izmena:
imam mali problem sa lock screen wallpaper kada hocu da stavim neki drugu obavezno mi se ukoci telefon i moram da resetujem da li zna neko u cemu je problem

eee i meni se to isto deshava??!

shta sam zapzio da ovaj home cookie lepo srche bateriju.
Baterija mi inache traje dan...secam se kad sam qpio uz svo silno zezanje trajala je i po 2 dana.Kad bi znao shta je samo da ga odmah najurim iz telefona.:eyebrows:
Inache ima li neshto dobro od novog software-a?

sve je dobro :wave::wave: ja obozavam ovaj telefon meni je baterija trajala jedan dan samo kad bih isla dugo na internet ,jer mi nije radio internet kuci a sada 2 dana pre sam imala iphon ni kod njega nije bilo bolje bez interneta mije trajala 2 dana pojma nemam sta je sa lokc screen mozda bi biolo bolje da ga resetujem hart :eyebrows:

Ja sam uspeo da pronadjem preko" torrents search engine". Samo budi pazljiva, ljudi tamo svasta salju. Uvek ti ostaje Google, ako ovo ne uspe.
Meni je SPB shell, trosio vise baterije nego HTC sense, ali to je moje iskustvo.

kod mene spb ms,ne vuce nista vise baterije nego htc sense

lock screen:
ja koristim ovaj .cab koji u atacmentu,ako zelite da dodate vasu sliku umesto ove crne pozadine sa logom,vasa slika mora da bude u .png formatu i da se zove ''WP7S-Lockscreen'' dimenzije 480x800,
vasa slika mora da bude u my divice/windows/locksceen folderu soft reset

Prilozi

• Screen01.jpg
    Screen01.jpg
    44.3 KB · Pregleda: 72
  • metro.rar
    208.3 KB · Pregleda: 29
Poslednja izmena:
Ови таск менаџери што стоје стално у позадини хоће доста да троше батерију, бар из мог искуство. Чини ми се да сам мерио и да током ноћи скине 2-3 пута више батерије него када немам ниједан таск менаџер.

Kako je neobicno kada se predje sa HTC HD2 na HTC HD mini.Koristio sam ga dva dana,dosta su slicni,samo je mini osjetno sporiji.

mishans
ajde molim te napisi koji je radio u tvom telefonu,ja sam ubacio 2.10.50.28_2 a nisam nigde zapisao koja mi je bila starija verzija(koja je dosla sa fonom),za tebe znam da si ga kupio u vipu i nisi menja radio
pozz

hvala mile

dok sam bio na oficijalnom 1.48 i kad sam presao na 1.66 nisam obratio paznju koji je radio koristio
ladno sam sad provalio iz tvog posta da oficijalni Rom nosi u sebi i Radio :smash:
poz

kod mene spb ms,ne vuce nista vise baterije nego htc sense

lock screen:
ja koristim ovaj .cab koji u atacmentu,ako zelite da dodate vasu sliku umesto ove crne pozadine sa logom,vasa slika mora da bude u .png formatu i da se zove ''WP7S-Lockscreen'' dimenzije 480x800,
vasa slika mora da bude u my divice/windows/locksceen folderu soft reset

da li moram da obrisem onu staru sliku tj onu crnu jer kod mene nece da promeni ?

da li moram da obrisem onu staru sliku tj onu crnu jer kod mene nece da promeni ?

tvoja slika mora da se zove WP7S-Lockscreen i da bude snimljena u .png,kad budes prebacila svoju sliku u my divice/windows/locksceen pitace te da li zelis da prelepis(replace) svoju sliku preko te crne,ti kazi da zelis i to je to,ostaje ti jos soft reset da bi se slika ucitala

Vrh Dno