Fingerling
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.01.2010
- Poena
- 319
radio-vip
da li bi neko mogao da napise koji radio je dosao sa telefonom
hvala
da li bi neko mogao da napise koji radio je dosao sa telefonom
hvala
Ja nikada nisam spojio dva puna dana... Siguran ceo dan - meni sasvim dovoljno![]()
Pozdrav
Na oficijelnom romu sam u prvo vreme mogao da udjem u kalendar, kliknem datum i postavim podsetnik za rodjendane, zatim to vise nisam mogao. Mogu da uradim podsetnik samo za tekuci mesec. Onda sam instalirao custom rom (poslednji Energy rom) i imam isti problem. Da li neko moze da mi kaze o cemu se radi, prosto ne mogu da verujem da ne mogu da podesim sastanak vise od mesec dana unapred na telefonu iz kalendara.
nesto si se ti debelo zbunio, imas polja start/end date/time klikom dobijas kalendar gde mozes da menjas mesec, pa ako te bas ne mrzi iz telefona i da stavis podsetnik za sastanak koji ce biti za par godina. to se nije menjalo jos od stock roma znaci ti si se nesto debelo zbunio
PS zadnja verzija messaging aplikacije (ona sto ima secure box) radi mnogo bolje i lagano ucitava i preko 1000 sms poruka, ne znam kako se sa time snalaze desire i iphone ali recimo e71 stuca vec sa 700+ iako nema ni threaded messaging
Radio se o tome da telefon ne potvrdjuje komandu. Znaci odradim sve sto treba, naravno kliknem na DONE, ali taj datum se ne pojavljuje u kalendaru. Kao da ga nikada nisam ukucao, veruj mi nije do mene ili moje zbunjenosti.
Ja odem na 21. decembar 2010. godine, zakazem appointment i on se ne pojavi u decembru, nekada se pojavi u maju, a izabrani datum je decembar. Program se zaglupi.
da li neko zna gde mogu da skinem SPB mobile shell besplatno ?
imam mali problem sa lock screen wallpaper kada hocu da stavim neki drugu obavezno mi se ukoci telefon i moram da resetujem da li zna neko u cemu je problem
Ja sam uspeo da pronadjem preko" torrents search engine". Samo budi pazljiva, ljudi tamo svasta salju. Uvek ti ostaje Google, ako ovo ne uspe.
Meni je SPB shell, trosio vise baterije nego HTC sense, ali to je moje iskustvo.
tu sam!
slusham/chitam Vas iz prikrajka!
evo neshto za stayling-ovanje Vasheg/nasheg HD2
http://blog.whitesites.com/Chrome-HTC-HD2-Battery-Cover-Tutorial__634103488469591250_blog.htm
p.s.
ja se izvinjavam ako sam skrenuo sa teme.
ako moderator isto misli neka slobodno obrishe ovaj post!
![]()
kod mene spb ms,ne vuce nista vise baterije nego htc sense
lock screen:
ja koristim ovaj .cab koji u atacmentu,ako zelite da dodate vasu sliku umesto ove crne pozadine sa logom,vasa slika mora da bude u .png formatu i da se zove ''WP7S-Lockscreen'' dimenzije 480x800,
vasa slika mora da bude u my divice/windows/locksceen folderu soft reset
da li moram da obrisem onu staru sliku tj onu crnu jer kod mene nece da promeni ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari