Šta je novo?

HTC HD2

Imam par pitanja:

1. Kad se instalira HSPL moram imati odgovarajucu verziju SPL ? Ako nemam kako da je vratim na odgovarajucu ?
2. SPL nakon hard reseta vraca telefon na prvi rom koji je instaliran, a kad imam HSPL na zadnji instalirani ROM jel tako?

Majstore, krajnje prijateljski te molim da uložiš makar malo napora, pročitaš osnovne stvari, i poštediš sebe eventualne neprijatnosti brikovanja telefona.
Vrlo rado ćemo ti ovde pomoći, ali moramo se bar razuemti oko osnovnih termina, OK?
Bez ljutnje, molim te cheers
Za početak, ne idi dalje dok ne budeš siguran da si razumeo svaku reč u prvom postu ove teme.
A onda ćemo pomoći, ne brini.
Može tako?

Imam par pitanja:

1. Kad se instalira HSPL moram imati odgovarajucu verziju SPL ? Ako nemam kako da je vratim na odgovarajucu ?
2. SPL nakon hard reseta vraca telefon na prvi rom koji je instaliran, a kad imam HSPL na zadnji instalirani ROM jel tako?

1.da,ako hoces da instaliras HSPL moras da imas SPL 1.42.0000,ako si ga kupio kod nas onda ga imas(bar je kod mene tako,fon kupljen u vipu)

najbolje je da procitas ovo sto sam citirao kibicer-a

2.ne razumem

To sam ja sve procitao, samo me interesuje posto mi telefon stize iz USA sta ako ne bude ta verzija SPL kako da je dovedem na tu 1.42 ?

AKo ti stiže iz USA, prvo treba da nam kažeš koji HD2 ti stiže, tamo se prodaju oba tipa.

HTC HD2 T8585 Unlocked QuadBand GPS WiFi HSDPA Cellular Phone Leo

To je "naš", ovaj što svi imamo. Sve piše u gornjim linkovima, i u ovoj temi

Odlicno, hvala.

Ljudi, molio bih vas za jednu pomoc. Uzeo sam 2 kom. HTC HD2 pre par dana. Na jednom imam footprints opciju, a na drugom ne! Telefone sam uzeo u VIP-u, tako da nije nesto "na crno", skidano sa mreze, otvarano u shop-u, itd... Ali, nigde na net-u (bar ja) nisam video da je neko imao takav problem. Niti sam nasao footprints za download. Zanima me da li mogu nekako da ubacim i u drugi mob. (da li sa ovog drugog telefona, sa net-a, ili kako vec)...? Hvala unapred!

Software je isti. A nema da se stiklira (ne postoji). Sta da radim? Da li mogu da ga download-ujem negde?

"mishans" --- Druze, hvala ti!!!
Nije mi bio tu gde si ti mislio, a i ja pokusavao.
Ali, od kada sam ga kupio, ni jednom ga nisam ugasio... Pa sam sada probao to da uradim - i, gle cuda, odjednom se to pojavilo kao opcija! Znaci, ne mogu da verujem. Samo je trebalo restartovati ga. Glupi windows :D

Evo, ja imam jos jedno pitanje :)
Zanima me zasto su slike ljudi iz imenika "zamucene" u trenutko kada me pozivaju?
I kada stavim malu rezoluciju i veliku i kada slikam sa samim telefonom, slike su uvek mutne...
Pa me zanima da li se to moze resiti i kako? Najbolje bi bilo ako ima neki program, pa da su slike preko celog ekrana. U svakom slucaju - svaka pomoc je dobrodosla...

Cini mi se da sam menjao format na HD-u iz jpg u png. Pokusaj.

pitanjce

da li je moguce namestiti da swype tastatura vibrira dok kucam poruku?

Koliko kostaju microSD kartice od 8gb i 16gb posto mi je drugar javio da sam uz njega dobio samo 2gb??

8GB su ti negde oko 3+ k dinara dok 16GB nisam siguran da trenutno moze da se nadju kod nas (bar ih nije bilo kad sam ih ja trazio) a u inostranstvu su ti negde oko 8,5+ k dinara, mozda cak i vise.

Nisu strasne cene... Jel 8gb malo za standardno koristenje?

Nije ni davno kupio niti me je (ne daj boze) neko zastoko zaje8ao nego sam permutovao cene microSD 8GB i USBFlasha od 16GB koje sam kupio gotovo istovremeno pa sam obzirom na cenu microSD od 16GB koja je sigurno u Ceskoj bila preko 8,5k po defaultu pomislio da je 3,5k cena za microSD od 8GB.
Stvarne cene koje sam u stvari platio je 1.790 RSD za microSD od 8GB i 3.490 RSD USB flash od 16GB.

A da sam preterao - jesam, al' dobro je sto nisam bio u pravu.:p

@kzs12 vishe je bolje!ne? ako cesh da stavish npr. garmin i Igo sa svim euro mapama to cje ti uzeti nekih 3-4gb!pa ti vidi da li ti je dosta oko 3-4gb za muziq, filmove, photos, programs(oni nisu strashni space eaters, mislim na programe)...
bolje odmah da qpish 16gb nego posle kada skontash da ti je malo 8gb imash i jednu i drugu!bez potrebe!hm?

@Martin Mystere a joj ala si ga iskomplikovao!ali sve u svemu dobro i realno si proshao! :)

Poslednja izmena:
@kzs12 vishe je bolje!ne? ako cesh da stavish npr. garmin i Igo sa svim euro mapama to cje ti uzeti nekih 3-4gb!pa ti vidi da li ti je dosta oko 3-4gb za muziq, filmove, photos, programs(oni nisu strashni space eaters, mislim na programe)...
bolje odmah da qpish 16gb nego posle kada skontash da ti je malo 8gb imash i jednu i drugu!bez potrebe!hm?

@Martin Mystere a joj ala si ga iskomplikovao!ali sve u svemu dobro i realno si proshao! :)

***. namerno ili nenamerno kod mene inace sve mora da bude komplikovano.:S:

Nazad
Vrh Dno