Šta je novo?

HTC 10

Je l' stigao 1.96 update za 401 EU?

Uzeo sam desetku. Telefon je odlican, preostaje mi samo da sednem da ga podesim kako mi odgovara

samo sad treba da nadjem normalni case, i da dokupim usb-c kablove za punjace :D
Ja kupio Teracell, nisam nešto zadovoljan, ume da spadne ćošak...

Nemoj da žuriš sa kablovima, još su preskupi...

Ja sam meni sa ebaya narucivao kablove. Kad je stani pani valjaju :)

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Instalirah service pack i kako mi lokacija stoji iskljucena,telefon poblesavi. Sad mi svako malo trazi da dozvolim lokaciji pristup. Pa sam morao da ga deinstaliram.

hsv ne kapiram poentu vesti... Mislim da nisu nigde naglasavali da dolazi sa tim feature-om vec je naglasavan laserski autofokus... Ima laserski autofokus i kao takav izuzetno brzo fokusira, ne vidim u cemu je problem?

Utice li kakvim slucajem na kvalitet fotografija ili na generalni utisak u radu? ili su lagali generalno oko senzora koji su koristili?

Btw. meni ne otvara link koji si okacio...

Poslednja izmena:
Ma nije to neka hejt vest usmerena ka htc-u vec objasnjenje vezano za IMX377/HTC 10 kameru..

Mnogi sajtovi u podacima i testovima navode da 10-ka ima pdaf sto htc nikada nije ni pominjao:

While doing research for our recent article on the Sony IMX378 and the Google Pixel, we noticed a piece of misinformation about the IMX377 and HTC 10that had become fairly widespread. A lot of major websites are referring to the HTC 10 as having PDAF, despite the fact that it doesn’t have it.

We searched through HTC’s marketing materials, and could not find a single instance of HTC claiming that the HTC 10 has PDAF. So, we reached out to Sony and HTC to double check, and we got confirmation that the IMX377 and the HTC 10 do not use PDAF. Instead, the HTC 10 uses a combination of contrast-based autofocus and laser autofocus.

Sent from my D6503

Sto u principu znaci da moze da dodje do loseg autofokusa prilikom video zapisa?

Jebga, sada HTC mora da opozove sva 26 HTC 10 modela koji je prodao.. :) A ja cu kao oni poslednji mohikanci sto rade sa svojim Note 7-icama, da se drzim 10ke dok ne rikne :)

Inace bila je i neka vest oko panela, navodno da nisu 60Hz kao sto navode po spec-u.. Al ono... 10ka je toliko relevatna da nas ovde na forumu ima toliko da se skupimo pitanje je da li bi stali pod jednu krusku... :d

Sto u principu znaci da moze da dodje do loseg autofokusa prilikom video zapisa?

Jebga, sada HTC mora da opozove sva 26 HTC 10 modela koji je prodao.. :) A ja cu kao oni poslednji mohikanci sto rade sa svojim Note 7-icama, da se drzim 10ke dok ne rikne :)

Inace bila je i neka vest oko panela, navodno da nisu 60Hz kao sto navode po spec-u.. Al ono... 10ka je toliko relevatna da nas ovde na forumu ima toliko da se skupimo pitanje je da li bi stali pod jednu krusku... :d

Pod jedan maslacak, bez da se gurate :p Taj af valjda prati pokrete i meri u odnosu na onu tacku koju si tap to focus, bar sam ja tako razumeo

Nemoj tako @stojan993 ima nas i za pod krusku da stanemo, samo malo da se zbijemo :)

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk

19f5c3d7abcde4211963c68890c400c5.jpg
2d23d5b7f17757fe9afdb60452b7d800.jpg

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk

Novembar ocigledno?

I mogli bi da promene status bar ikonice vise, bolesno izgledaju na Sense 8. QS je ok, kao i ceo sistem UI, ali status bar... [emoji85]

Tesim se G5-com :D

Jel imao neko problema sa fingerprintom? Odjednom je prestao da sljaka. Uopste vise ne mogu da obnovim.
bbab8fc5838fba08d925b0e8f6fe0141.jpg

Poslednja izmena:
Hardverski kvar ?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Jednostavno vise ne radi. Sam od sebe. Telefon se restsrtovao i nakon toga finger ne radi. Uopste ne znam sta moze da bude? Verovatno je crko senzor. Bas smor :(

Nisam, ali ne znam da li se to nekom desilo. Bas neverovatno

Mislis? Mrzi me da radim beckup. Ali ajde videcu ako nema drugog.

Evo, stiglo vam pojačanje :) sad nas ima više i zajedno smo jači :D :D :D

Pitanje: kako bre da isključim ovu vibraciju za notifikacije i za otključavanje ekrana preko čitača otiska prsta?

Bogami, prijatno iznenađenje ovim telefonom. Na stranu sve ono što je poznato (softver, kamera, izrada...), baterija me je baš iznenadila :

ea89571cd117c72707e07647a77a0daa.jpg

7e5643afd422338901621a8bc23f9507.jpg

6d80855bccd7379dd2e9d20a086d8d80.jpg

98a9f177313dd5d7bc0e4acad650330e.jpg

0695b3b1af4dfac9878ccdd4bb81eccb.jpg

c33edb434b2374d74288a9f2d6e83734.jpg

edit: kako je bolje da se šalju slike sa Tapatalk a da ne budu ovako velike ne desktopu?

Poslednja izmena:
Cestitam i dobrodosao u klub! Napravio si odlican izbor. ;)

Sto se baterije tice da, izuzetno prijatno iznenadjenje. Presao sam sa Z2 i mogu reci da sam zadovoljan (uzevsi u obzir da je 2k ekran).

Mogu da izvucem nekih u proseku 1,5h SoT manje nego sto sam sa Z2 ali se zato duplo brze puni. :)

Nego jel ti kesira dobro? :p :d

Poslednja izmena:
Misliš, da li Batakuje?

Ma i Batakuje, i Krmenadluje, i Šnicluje za sve pare :D

Stvarno ozbiljan telefon. Nisam mislio da je baš toliko dobar, pogotovo što sam stalno gledao neke HTC 10 vs X modele.

Jel idu slusalice uz fabricko pakovanje ovog telefona kod nas, na vise mesta sam gledao i vecina prodavaca ih ne isporucuje ili ih ne navodi...a po recenzijama bi trebalo da ih ima

Nazad
Vrh Dno