Posto ce biti okupirani vr vive poslom ocekujem da m10( mislim da se nece tako zvati) bude fail kao i m9,mada pitanje da li je takav fail i moguc sa s820 ispod haube..
što nije moguće? kamera, ekran, dizajn, iracionalne odluke, cena... još gomila faktora pored SOCa
HTC da ne napumpa cenu... 😀
što nije moguće? kamera, ekran, dizajn, iracionalne odluke, cena... još gomila faktora pored SOCa
HTC da ne napumpa cenu... 😀
A radi li bolje neki Samsung od Nexusa 5 npr. ?Nisam to rekao.. Kazem da je i jedno i drugo podjednako bitno.
Ako svi znamo da sens uglavnom radi dobro sa s820 ce tek da leti.. Ne pisam ja ove postove na igralistu iza zgrade nego na benchu valjda :/
ne bi verovao koliko je to u stvari solidno dobar telefon A9 imao sam prilike da ga koristim par dana i odusevljen sam. Ja ocekujem da i m10 bude na taj fazon tj tog izgledasve stoji što kažeš... al ako im pogledaš poslednji shit koji su izbacili i njegovu cenu (A9) vidiš da ne da se nisu opametili nego su još luđi 😀
stvarno si pravi dramaturg ajde nekad koristi nesto pa onda reci nemoj samo tako napamet. Kad se o nexusu radi onda ti specifikacije sa papira nisu bitne sta god da stave to je nexus.solidno dobar za 400€?
snapdragon 617, imx 214, 2150 mah, 2gb rama, 16 gb interne? 2013. godina ga zove
i na šta tačno misliš kad kažeš izgled, na onaj prostor između home dugmeta i ekrana, na ukrivi usb port ili generalno na ajfon goophone kopija izgled 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari