Šta je novo?

HTC 10

HTC Bolt

de5714d359ba64c9b24d733a1c237118.jpg

865e38bf63e898d00829556632ff5717.jpg

b46ac9795a6647174cefc8cec4ad1aca.jpg

https://twitter.com/Dailymobiletech/status/796464945395179520

Poslednja izmena:
10ka bez ulaza za sluske ,slabijom kamerom i ip67

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pa to je onda skandal :)

Koliko taj s810 košta sada posle god ipo dana ? 11$ po komadu [emoji23]

U principu, i nije loše, samo da cena ne bude opičena:

- 5.5" ekran
- 3200 mah baterija (quick charge)
- 3 GB RAM
- 64 GB storage
- micro sd slot
- kamera 16 zadnja, 8 prednja, OIS
- IP 57, ne 67
- Nougat
- naziv u Srbiji će biti HTC 10 EVO

Za sada odustao sam od tempered glassa za desetku. Naručio nillkinovu, stigla uredno i eno je u fijoci. Izgleda kao da je dva broja manja od ekrana. Zato što je ekran zakrivljen po obodu, staklo ide samo do ravnog dela i deluje nekako kuso. Ima li zakrivljen tempered glass

Ja sam takodje odustao od tempered glass zastite iz istih razloga i jer koristim Spigen case. Skoro je nemoguce naci dobro tempered glass resenje za 10ku.

U principu cak i folija koju sam uzeo (od Mediadevil-a) nije E2E, ali su te ivice manje primetne nego sa staklom i manje se skuplja prasina.

Inace postoji resenje za E2E tempered glass, u pitanju je ono iz Orzly-jeve ponude. Ono pak prekriva i gornji i donji bezel.
Koristio sam par nedelja ali mi se odlepljivalo na jednoj strani uz samu ivicu (otprilike 1cm ) zbog case-a, odnosno nije dolazilo u kontakt sa ekranom - samim tim taj deo nije reagovao na dodir.

Ne znam kakva je situacija sa Mocolovim staklima.

Ja se za sada uzdam u Gorilla Glass, dok je folija tu da spreci od ogrebotina... Ako bude izbaceno neko malo bolje verovatno cu da zamenim umesto folije.

Inace ona vest za novi model HTC-a i speca/cene me uopste ne cudi.

Kompletna proizvodnja im zavisi od drugih OEM-a, tako da kada se razmisli nije ni cudo sto guraju tolike cene i guraju stariji hardver - moraju da se otarase skarta koji im je ostao na lageru.

Ako ih Gugl ne izvuce sa onim ugovorom (jedino ako je isti na 2-3 godine), niko nece, garant mogu da stave katanac za koju godinu.

Huawei i Oppo su mnogo bolja resenja za manji novac, jedino ih UI i podrska koce... A oni su u ozbiljnom naletu plus po onome sto sam mogao da vidim uzivo po izradi i dizajnu nisu nesto losiji od HTC-a.

Tu je takodje prica i Xiaomi koji tek moze da uleti na Evropsko trziste u nekom ozbiljnijem obliku...

Poslednja izmena:
U principu, i nije loše, samo da cena ne bude opičena:

- 5.5" ekran
- 3200 mah baterija (quick charge)
- 3 GB RAM
- 64 GB storage
- micro sd slot
- kamera 16 zadnja, 8 prednja, OIS
- IP 57, ne 67
- Nougat
- naziv u Srbiji će biti HTC 10 EVO
Kod njih nije skup, 25$ mesecno na dve godine, skroz dobra cena

U vezi zaštitite za ekran, ja sam uzeo Olixar tpu screen cover, naručio preko mobilefun.uk, dobije je 4 zaštite, dve su full screen a dve su one "ne" full screen. Odlično leže na ekran, skoro se i ne vidi.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Edge 2 edge ili ima slobodnog do ivica?

Edge 2 edge, videću da slikam nekako

Nemam kako da slikam... Probao sam drugim telefonom koji imam, stari lg e510, ali loše budu slike.

Uglavnom, evo ga snimak sa YouTube

https://youtu.be/9LTZLsFzNmE

Mada, i ova dva što idu u paketu a nisu edge 2 edge, su skroz ok, ne pokrivaju sve, ali se praktično i ne vide (bar u mom slučaju, Spigen Neo Hybrid imam kao case)

Poslednja izmena:
Pa super, medju prvima, ako ne i prvi

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk

Gde ste kupili svoj HTC 10,gledam preko kp-a, niko ga nema u ponudi...
Ako bi mi neko uputio ka nekom prodavcu, bio bih mu bas zahvalan..

Neverovatno kako malo korisnika ovog foruma ima ovaj telefon... Stvarno je proleteo ispod radara ove godine...

P.S. žao mi da ga nema među prvim temama, pa sam malo "bump"-ovao - nadam se da ne idu kazneni poeni ;)

Cena i dostupnost su učinili svoje. Da ima kod operatera (polazim od sebe) pazario bih htc 10, ali on nema nigde čak ni izložen, ne mogu kupiti nešto na slepo za toliku lovu. Sa 6p sam prošao dosta jeftinije, tako da ne vidim potrebu da prelazim na htc 10, ništa bolje vredno promene ne bih dobio. Šteta, dosta gotivim htc od kako sam imao M8, ali ove godine htc u Srb je omano dostupnošću. Uvek bih pre izabrao 10 nego S7 ili G5 (govorim o egal cenama kod operatera). Za keš u radnji ili KP ogormna razlika, 150e jeftiniji G5, 80e jeftiniji S7, 170e jeftiniji 6p (u trenutku kada sam kupovao). Teško da htc 10 vredi toliku razliku.

Poslednja izmena:
Cena i dostupnost su učinili svoje. Da ima kod operatera (polazim od sebe) pazario bih htc 10, ali on nema nigde čak ni izložen, ne mogu kupiti nešto na slepo za toliku lovu. Sa 6p sam prošao dosta jeftinije, tako da ne vidim potrebu da prelazim na htc 10, ništa bolje vredno promene ne bih dobio. Šteta, dosta gotivim htc od kako sam imao M8, ali ove godine htc u Srb je omano dostupnošću. Uvek bih pre izabrao 10 nego S7 ili G5 (govorim o egal cenama kod operatera). Za keš u radnji ili KP ogormna razlika, 150e jeftiniji G5, 80e jeftiniji S7, 170e jeftiniji 6p (u trenutku kada sam kupovao). Teško da htc 10 vredi toliku razliku.
Pa ni 6p nema nigde izlozen.

Njega sam video uživo kod vlasnika, a nikog koga znam nema 10.

Vrzino kolo. Nema ga niko od poznanika jer niko nema 500+ € da daje na neviđeno. Ista prica je i kod mene.
Zaista je interesantno da ga ni jedan operater nije imao izloženog. Meni je rečeno u Vip-u da se može kupiti isključivo online. U MTS ga nisu imali dosta dugo, a kad je stigao isto je bio dostupan samo preko neta. U telenoru su me bledo gledali kad sam pitao da li imaju uopšte taj model.
Drugi problem su male količine koje su uvožene, praktično na kašičicu, po par desetina komada svakom operateru.

Onomad u julu sam bio baš zagrejan da ga uzmem, ali ga nije bio u MTS. Dobili su ga tek u avgustu. Kao alternativu sam uzeo ovaj S7 edge i dugo se lomio da ga menjam za HTC 10, ali ga opet nisam nigde našao izloženog pa da mogu da ga pročačkam.
Ako sve bude ok i ako dogodine izbace 11, to će biti pun pogodak. Sa 10 su krenuli u pravom smeru, sledeća generacija (ukoliko ih ne kupi google) bi trebala da bude jedan od najkompletnijih telefona.

Nego, jel se zna nešto za Nugat? Stigao negde? Kada stiže? Ranije su bili dobri sa podrškom, kakvi su sada?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Kažu da stiže u decembru, videćemo šta će biti od toga. 7.0, ne 7.1.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
U prilici sam da uzmem HTC 10 za 480€, ali evo skoro decembra, dolaze novi telefoni u martu-aprilu...Ne znam koliko se isplati sada uzimati a plus nema garancije.

Poslednja izmena:
Ljudi gde moze da se nabavi ovo telefonce?
Citao sam negde da kombinacija siva ledja, crn displej nije dostupan kod nas... a on najlepsi :mad:

Vrh Dno