radera
Broj reagovanja
0

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O meni

 • U međuvremenu sam završio posao - proline 5,25 rack sa nekim LG dvd rezačem je uspešno proradio. Rack ima dva fw, pa razmišljam da kupim i jedan hdd i držim ga stalno unutra, a dvd ubacim baš kad mi treba (jer ovaj SD u MBP čita i piše obične dvd-ijeve). Šteta što je ide, standard koji odumire. Nema velikih ide hdd (npr 320 Gb je najveći koji sam našao po pristojnoj ceni) - svi prelaze na sata. Čuo sam da ima ide-to-sata kabl ili "konvertor".
  Na Vašu radost unutra se stavlja 5,25 inča uredjaj, a može da se ubaci i bilo šta što ima priključak za napajanje i podatke (bilo koji, hdd ili dvd što zavisi od priključka koji je unutra) bitno je samo pre kupovine da li kupiti ide ili sata. i to radi, provereno tokom svih ovih godina pa čak i na usb konekciji, uostalom kupuje se za ono što već imate od uredjaja, u ono vreme skoro da se kod nas nije ni znalo za sata uređaje
  Hvala na savetu. Malo je falilo dok sam imao G4 da kupim externu 5,25 fioku sa fw, jer me je jako nervirao onaj combo dvd.

  I ja sam razmisljao o toj opciji, cak sam u Zemunu nasao neki Proline 5,25 rack sa fw za 4.600 d. I u to neki Pioneer, pa vozi. Zaboravio sam da pitam da li radi preko ide ili sata priklucka (mislim unutra, kako se povezuje hdd ili dvd).
  Izvini na petljanju u tvoj posao ali pre 2-3 godine sličnu stvar sam rešio na sledeći način:
  Kupio sam eksternu kutiju za 5,25 inča (sa 1 fw +2 * USB2 konekcijom) mislim da me je koštala oko 50evra + pionir 106D.
  To sam kačio na power book G4 (ima samo DVD rom) radilo je lepo
  sada to sve treba da bude mnogo jeftinije. U ono vreme rezač sam platio 120 evra
  Pozdrav Kuršlus
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Vrh Dno