Šta je novo?

Half Life 2 pusten preko steam-a

ZverBre je napisao(la):
Nije zaebancija voznja onog hoovera stvarno drma centar za ravnotezu.Vise od sat vremena igranja u tom delu igre stvara muchninu u zeludcu slicnu onoj koja se javlja na ringishpilu.Hteli ste realnost eto vam je :) :)

Pa nije valjda da stvarno mislis da to ima veze sa realnoscu?
Ma daaaj, pa muka mi je bila i od Chaser-a i od jos nekih igara koje ne mogu ni da prismrde HL2.

Meni je bila muka i od Dooma keca, a onda sam nabio dioptriju i muka je prosla :d

uf ja ima jedan problem
chapter 5 stizem hovecraftom u neku bazu
pocinje skeniranje ono o thats you dr fremen
krenem za nekom zenom odvede me do lifta pozove lift brblja
nesto o teleportovanju dodje lift otvore se vrata i blokoda
zena se nepomice nemogu nigde.
sta da radim probao sam 100 puta uvek se tu zaglavi
imam u configu ai_norebuildgraph "1"
sta da radim ili neko ljubazan da mi okaci save game
odmah cim krene lift

dodjes do zene, obidjes je, cucnes iza nje i stisnes "e" (use) na njenu bulju. Ona ce poceti da vristi i potrcati ka velikim vratima i otvoriti ih. Tamo ce te onda sacekati jedan crnja koji ce da ti metne... :d

PS. Kako ste presli groblje, tj. koja je fora sa vratima, cim pustim rucku vrata se zatvore. Pokusavao sam i da guram nesto pod njih ali nisam uspeo. NA kraju sam ih presao sa "noclip" ...

Ogi. je napisao(la):
Pa nije valjda da stvarno mislis da to ima veze sa realnoscu?
Ma daaaj, pa muka mi je bila i od Chaser-a i od jos nekih igara koje ne mogu ni da prismrde HL2.

kad smo vec kod MUKE jel igrao neko balistics sat vremena :d :d :d

Poslednja izmena:
gx-x je napisao(la):
dodjes do zene, obidjes je, cucnes iza nje i stisnes "e" (use) na njenu bulju. Ona ce poceti da vristi i potrcati ka velikim vratima i otvoriti ih. Tamo ce te onda sacekati jedan crnja koji ce da ti metne... :d

PS. Kako ste presli groblje, tj. koja je fora sa vratima, cim pustim rucku vrata se zatvore. Pokusavao sam i da guram nesto pod njih ali nisam uspeo. NA kraju sam ih presao sa "noclip" ...

to je isto bug, kao i za lift, to treba da ti otvori onaj celavi...

probaj i njemu da dodjes iza ledja i pritisnes "e" ...EEEEEEEEEeeee :D

ne ozbiljno kako da predjem probao sam vec i 3configa sve

c3 je napisao(la):
ne ozbiljno kako da predjem probao sam vec i 3configa sve

glupi BUG. izadji iz igre i ucitaj poziiciju kad izlazis iz hovera. kad dodjes do lifta NISTA NE DIRAJ, cekaj da riba otvori vrata i udje u lift pa ti za njom. ako nece iz prve ponovi par puta (napomena: izadji iz igre pa onda opet ucitaj poziciju)... ja sam se tako je*avao na par mesta :wall:

Zar vas ove bube ne podsecaju na bube iz filma Svemirski vojnici
kao i masine sto teraju bube da ne napadaju, na masinu iz filma Duna
samo sto tamo s tom masinom prizivaju crve. ;)

playerPA je napisao(la):
glupi BUG. izadji iz igre i ucitaj poziiciju kad izlazis iz hovera. kad dodjes do lifta NISTA NE DIRAJ, cekaj da riba otvori vrata i udje u lift pa ti za njom. ako nece iz prve ponovi par puta (napomena: izadji iz igre pa onda opet ucitaj poziciju)... ja sam se tako je*avao na par mesta :wall:

Ne razumem??? imamo istu verziju kod mene radi ok a tebe zeza :trust:

Kada u config.cfg upisem ai_norebuildgraph "1" da li posle toga vise ne moram u konzoli da kucam ai_disable 0 ?

Kako da namestim da mi se konzola ne ukljucuje svaki put kada udjem u igru?

Sta se nalazi u direktorijumu cstrike?

ne razumem cemu te komande AI disable i slicne gluposti. Igra kod mene nije pokazala ni najmanji bag... nikakve vrste.

Mozda kod tebe, al kod drugih ( i mene izmedju ostalog) jeste pokazala cudno ponasanje :)
Znaci nije glupost ako nekom zavrsi posao :)

Ako jos uvek imate problema sa zakucavanjem AI-ja iskljucite subtitles (Emporio verzija).

okej... meni ne baguje, mozda zato sto je oriđinale...

Meni je sve vreme iskljucen subtitles, pa opet imam povremeno problema s AI-jem. Doduse, tek sad sam stavio ai_norebuildgraph "1" u config. Videcu da li jos uvek imam problema. Nisam jos probao posle izmene config-a.

Nego, jedno pitanje u vezi igrice. Stigao sam do mesta na kome pretpostavljam da treba nekako da otkacim onaj ogromni balvan da bi razbio vrata na nivou s hover-om. Kako? Sve sam probao, nikako mi ne ide. Samo se nadam da se nije zabagovala igra.

Black RIder je napisao(la):
Nego, jedno pitanje u vezi igrice. Stigao sam do mesta na kome pretpostavljam da treba nekako da otkacim onaj ogromni balvan da bi razbio vrata na nivou s hover-om. Kako? Sve sam probao, nikako mi ne ide. Samo se nadam da se nije zabagovala igra.

Pucaj u bure (zapaljivo) koje se nalazi pored tog balvana.

Meni je sve vreme iskljucen subtitles, pa opet imam povremeno problema s AI-jem. Doduse, tek sad sam stavio ai_norebuildgraph "1" u config. Videcu da li jos uvek imam problema. Nisam jos probao posle izmene config-a.

Puknes u onu zapaljivu burad.

Izgleda da sam ja malo pobenavio. Ne znam ni sam zasto mi je to ostalo u secanju, posto sam balvan presao, barem koliko me secanje sluzi :p :trust:

Naime, slika koju sam post-ovao je mesto gde sam se zaglavio. :d Pomoc? :S:

P.S. Ovaj nivo s hoover-om pocinje ozbiljno da me nervira! :smash: :mad:

Prilozi

• d1_canals_120000.jpg
    d1_canals_120000.jpg
    63.8 KB · Pregleda: 165
Poslednja izmena:
dovoljno je staviti ai_norebuildgraph "1" i zavrshava posao..
nego gde se ukljuchuje subtitlels (nekako sam prevideo)... igram nocu pa ne mogu dobro da chujem jer moram da utisham da me ukucani ne bi linchovali :)

Options/Audio/Captioning

Izgleda da sam ja malo pobenavio. Ne znam ni sam zasto mi je to ostalo u secanju, posto sam balvan presao, barem koliko me secanje sluzi :p :trust:

Naime, slika koju sam post-ovao je mesto gde sam se zaglavio. :d Pomoc? :S:

P.S. Ovaj nivo s hoover-om pocinje ozbiljno da me nervira! :smash: :mad:

U crvenom kontejneru desno na tvojoj slici imas zapaljivo bure, pucaj u njega da bi se probio kroz taj kontejner, vozis iza ogradice levo od tvoje sadasnje pozicije...

To sam vec uradio. Jel onda preko one skakaonice. Ali, tu sam vec bio ako se dobro secam.

Poslednja izmena:
Uff... nesecam se tacno... verovatno preko skakaonice ako je imas - i samo prati te skakaonice, uske prolaze pored zidova... samo je jedan put - nema sanse da zalutas, ako naidjes na zatvorena vrata nadji stepenice iz vode, parkiraj, porokaj one smesne likove, otvori vrata i vozi. Kada naidjes na betonsku branu znaj da si otvorio samo prvo okno na prekidacu iznad nje (nevidi se bas najbolje iz te pozicije), onda moras skociti preko balvana kroz to okno i zavrsio si sa hooverom.

pnjaf je napisao(la):
kad smo vec kod MUKE jel igrao neko balistics sat vremena :d :d :d
Jesam ja... jedno 6 sati vezano :D
Nije bilo mucnine, ali je bio jedan drugi efekat... sve mi je nekako bilo sporo, pokreti ukucana, hodanje, sve :)

GoranM je napisao(la):
Jesam ja... jedno 6 sati vezano :D
Nije bilo mucnine, ali je bio jedan drugi efekat... sve mi je nekako bilo sporo, pokreti ukucana, hodanje, sve :)

Svaka cast ja hteo da se ispeglam posle 2 sata, i onda je usledio unistall .. :D

shtaps je napisao(la):
Uff... nesecam se tacno... verovatno preko skakaonice ako je imas - i samo prati te skakaonice, uske prolaze pored zidova... samo je jedan put - nema sanse da zalutas, ako naidjes na zatvorena vrata nadji stepenice iz vode, parkiraj, porokaj one smesne likove, otvori vrata i vozi. Kada naidjes na betonsku branu znaj da si otvorio samo prvo okno na prekidacu iznad nje (nevidi se bas najbolje iz te pozicije), onda moras skociti preko balvana kroz to okno i zavrsio si sa hooverom.

Uspeo sam! ,) Najgore od svega je sto sam vec ranije preskocio tu skakaonicu i pola ovih stvari uradio ali sam nekako bio "poseban". :p

Pozdrav i hvala,
Ratko

Captioning je subtitles!?!???? Ccccc.... a ja se jos pitam odakle vama ideja da subtitles postoji...

Nego, nisu mi najjasnija snimanja pozicija, na primer, kada pipnem QUICK SAVE mogu normalno da je ucitam sa QUICK LOAD ali te snimljene pozicije cesto nema kada odem manuelno u LOAD GAME - zasto? Pod SAVE GAME je ima, i mogu da je brisem, ali u LOAD GAME je nema.

Inace, utisak je da nikada nisam video ovako realno uradjena lica kao i pokrete - neprijatelji se pomeraju bukvalno kao ljudi, najvise me je odusevilo kada sam video kako preskacu neku ogradu itd, stvarno realno. I kako padaju kada ih pogodis, to je isto fenomenalano.

odes odatle gde se nalazis na screenshotu, odes skroz napred i malo desno do crvenog kontenjera, pored njega sa desne strane TI peske mozes da se provuces, i onda u tom crvenom kontenjeru razvalis burad i tuda prodjes sa hoverom...

PS. Nisam ja imao ikakvog celavog cicu na groblju, samo monstere...
...ili ga nisam imao, ili ja pao cim sa ga spazio :D

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno