byMaX je napisao(la):HL2 ima najbolju grafiku do sada vidjenu i ja koji sam se kleo u FarCry i Doom III, kad to kazem, mora da je tako. Igra ima MNOGO poligona, mnogo sitnih detalja i da bi se videla mora da se igra u MNOGO velikoj rezoluciji. Ja kad igram Doom III, pa cak i FC, ne vidim previse aliasing u 1024 i to mi je dovoljno, a u 1280 x 960 je ovde izrazen aliasing zbog mnogo detalja... jednostavno, onaj 4x AA, pored 8x AF mi treba da se ne nerviram... I sa maksimumom detalja, ovo je najlepsa igra koja je do sada izasla. Ukljucujuci FC, a ne mracni Doom III...
byMaX je napisao(la):HL2 ima najbolju grafiku do sada vidjenu i ja koji sam se kleo u FarCry i Doom III, kad to kazem, mora da je tako. Igra ima MNOGO poligona, mnogo sitnih detalja i da bi se videla mora da se igra u MNOGO velikoj rezoluciji. Ja kad igram Doom III, pa cak i FC, ne vidim previse aliasing u 1024 i to mi je dovoljno, a u 1280 x 960 je ovde izrazen aliasing zbog mnogo detalja... jednostavno, onaj 4x AA, pored 8x AF mi treba da se ne nerviram... I sa maksimumom detalja, ovo je najlepsa igra koja je do sada izasla. Ukljucujuci FC, a ne mracni Doom III...
G!!! je napisao(la):neee... ne razumem trend da se ubacuje voznja u fps... ako cesh da se vozas uzmesh vzonju i cao.. po meni je to razocharenje.... dobro nisu stavili i 'rpg elemente' ...e tu bih se vec ispovracao
p.s. meni josh nije stigla![]()
mLaki je napisao(la):Svi pominjete dobre optimizacije novog čuda ventilaša, pa da li mi neko može reći da li će HL2 biti igriv na 1024x768 sve na Max osim AA i AF, na mojoj mašini: Barton 2500+, NF7S2.0, 1024 Mb DDR333, R9700 Pro.
Alyx will be a playable character in Half-Life 3?
GamesRadar is reporting that during a recent press briefing at Valve HQ, Gabe Newell revealed that they are planning to develop Half-Life 3 with Half-Life 2 female NPC Alyx as a playable character. Well, I guess we will see the first details at E3 2005, or, in the worst case, we will have to wait another 5 years and maybe another 30 September release date.
Svi pominjete dobre optimizacije novog čuda ventilaša, pa da li mi neko može reći da li će HL2 biti igriv na 1024x768 sve na Max osim AA i AF, na mojoj mašini: Barton 2500+, NF7S2.0, 1024 Mb DDR333, R9700 Pro.
mLaki je napisao(la):Svi pominjete dobre optimizacije novog čuda ventilaša, pa da li mi neko može reći da li će HL2 biti igriv na 1024x768 sve na Max osim AA i AF, na mojoj mašini: Barton 2500+, NF7S2.0, 1024 Mb DDR333, R9700 Pro.
Moso je napisao(la):Jos od Doom 1 naovamo odigrao sam preko 90 % FPS igara koje su izasle jer samo ovaj tip igara i volim, tako da dobro znam o cemu pricam. I evo kako A1200 pokusava da me demantuje: igrivoscu. Pa, nisam ja pricao o igrivosti vec o grafici. U pravu je Opti, previse bmp slicica a premalo 3d objekata, zato i klizi na slabijim masinama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari