Matijevic Zeljko
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.10.2003
- Poena
- 620
hahaha mislim da znam zasto je igra "zamrzla" cujem da si dvd koji sam ti daoplayerPA je napisao(la):samo da se ubacim da kazem da je resen problem sa hover-om - igra se zaglupela, treci put kada sam stigao do tog dela alien se sazalio i konacno montirao "pucu" na hover...
evo me sada sa gravity gun-om ... fenomenalno je odradjeno, pogotovo deo kada se dobacujem sa dog-om pomocu gravity gun-a(grdosiija od robota koja se sjaji od bumpmapa) Sve je extra optimizovano i leti sa omeginim drajverima 2.5.90 baziranim na 4.10 catalyst. Probao sam sa soft modovanim 4.11 final i 4.12 beta i igrica je radila doooosta losije (vise je drljao hard kao da nije bilo dosta rama). Igram u 1024x768 4xAA, 4xANISO, sve ostalo podeseno na max. Desava se samo u slucaju velikih explozija da zakoci na sec i onda sve glatko
Konfiguracija je sledeca: XP1700+@10x200Mhz,A7N8X, 768Mb DDR400, club3D9800SE@PRO@400/720Mhz, Audigy... Za sve sa ATI kartama jos jednom da preporucim omegine drajvere, primetno su brzi (kvalitet slike je isti) od zvanicnih mada mislim da bi i sa njima islo "ko po loju" sa 1-1,5Gb ram-a
drzao u frizideru :d