G!!! je napisao(la):stvarno prvi pravi bestbuy je bio gf3ti300
Za neku decu moram posebno da ponavljam. Dakle, ahem, sa tehnoloskog aspekta, GTS nije doneo mnogo toga novog - Shading Rasterizer NSR, pretecha vertex shadera, postojala je u istom obliku i u prvom GeForce-u, ali kompajler u detonatorima nije umeo da je na pravi nacin, da tako kazem, iskoristi. Da, bio je brzi, imao je brzu memoriju, usavrsavanje procesa to neumitno donosi, uvek. Ali sam GPU nije bio ne znam koliko napredniji... I nije GTS doneo neki prodor GF kartica na trziste, jos uvek su vladale Rive i Voodoo-i... Tek kada je dosao GF2MX sa SDR-om, ljudi su krenuli na prve prave GPU-ove...OptiPlex je napisao(la):GTS tu i tamo ?GTS je bio apsolutni sabijac vaskolikog trzista grafickih karti koji je xy firmi koje su se time bavile oterao ili u penziju ili u druge delatnosti IT industrije
Agilni je napisao(la):"Tu i tamo" i za GF3??? Tek ovo mi ne ide u glavu. Posebno ako znamo da je tek nesto malo slabija od GF4Ti, a jos kada se pojavila... Secam se da tada nije ni bilo igara koje koriste i trecinu funkcija GF3.
Broz je napisao(la):jos da je postojao bilo bi super
PS mislis na geforce 3 ti200![]()
gx-x je napisao(la):bio je gf3 ti300, kucaj u google....ja jesam malopre.
Elem nije to poenta, poenta je da na source engineu (HL2) u HL2 moja karta ne radi dx9, tj radi ali ne moze da prikaze vodu, a na istom tom engineu u vampire the masquarade- bloodlines - moze da je prikaze i radi u dx9 najnormalnije, zato kazem da nije do kartice vec je valve namerno napravio to sto je napravio....Takodje gubitak fps-a u dx9 modu u HL2 sa FX serijom je ogroman, a na istom engineu u vampirima je cirka 20%, sto je normalno. Sad sam valjda bio jasan. Znaci valve je namerno napravio dx9 path koji lose radi sa FX serijom kartica.
byMaX je napisao(la):a jel se stvarno pominje da je HaLF LIFE u preprodukciji ili je sve jos uvek samo prica?
slazem seSrboljub je napisao(la):Dr. Breen isti Labus
booris je napisao(la):Kada pokrenem igru pojavi se dijalog "Could not acquire necessary game files beacuse the connection to Steam servers was lost" da li neko za u chemu je problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari