byMaX je napisao(la):Meni je vec preko steama svukao neki patch... I igra radi nesto bolje. Mislim, morao sam da stavim u 1600 x 1200 / 16AF i 4x AA (probao sam ranije pa je malo seckalo)) da to primetim, posto je benchmarkovanje pokazalo mali dobitak, ali u njemu se mere samo performanse kartice (nema A.I., fizike i sl.), a ne realno igranje...
ica je napisao(la):Nisu dobro narezali "original", a?![]()
sve to samo ati 9600 obican ista rezolucija sve max sem aa i af pa ti vidimLaki je napisao(la):Svi pominjete dobre optimizacije novog čuda ventilaša, pa da li mi neko može reći da li će HL2 biti igriv na 1024x768 sve na Max osim AA i AF, na mojoj mašini: Barton 2500+, NF7S2.0, 1024 Mb DDR333, R9700 Pro.
gde da stavim taj fail u koji foldershagrath je napisao(la):Evo jedan autoexec.cfg za one koji imaju problema sa povremenim zastajkivanjem tokom igranja. Kod mene izgleda pomaze, danas sam igrao oko 2 sata i nije bilo stutteringa skoro uopste (a i tih par puta kad se desilo trajalo je mnogo krace nego ranije). Inace, imam "onu" verziju tako da ne mogu da skinem patch preko steam-a.
Mitronije je napisao(la):gde da stavim taj fail u koji folder
marko11111 je napisao(la):pa eto desava se..
anyway..hvala. dobio sam fajlove koji su trebali, al opet problem..
po ucitavanju prvog nivoa (ili bilo kog od ona tri moguca na pocetku), posle 5,10,20 sekundi kako kad, izbaci gresku...
connection to steam lost.
could not load nessecery game files.
i odmah posle toga:
the instruction at "0x241f8977" referenced memory at "0x00cef5c0".
The memory could not be "read".
Click on OK ti terminate the program.
klik na ok ,naravno ,izbacuje u windows.
ovo se desava bez obzira bio na netu ili ne i bez obzira dal ga blokira windows-ov firewall ili ne.
kod drugara radi bez problema posto smo zajedno kupili taj disk.
Invader je napisao(la):Da li HL2 u sebi sadrzi multyplayer, kao sto bilo u HL1?
shtaps je napisao(la):Ok, pogresno sam informisan... mada je dobar deo dx9 kartica ispao sa tog spiska, cela GeForce 5 serija, zasto? Hoce li mu igra izgledati drugacije na kartici koja nije na tom spisku (a proizvodjac je deklarise kao dx9 karticu)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari