c3 je napisao(la):skroz zaboravio na gravity gun bas sam hhh
tnx optiplex![]()
driver je napisao(la):Nego, jel neko preshao dva nivoa posle ovoga, kada si opet na plazi, bube smaraju itd, i dolazish do mosta kome fali parche...Slichan most postoji i u tom prvom nivou sa bagijem, ali moze da se zaobidje da se ne preskochi (nisam provalio kako, nije dovoljno brz bagi), ali ovde ne moze....Smara me neki onaj "helish", puca na mene ko lud, a ne mogu da ga ubijem nikako, izgleda da on samo tu smeta i ne treba da se ubije...Ali i dalje ne mogu da preskochim taj polomljeni most...Da mozda bagi nema nitro, a ja nisam provalio ?![]()
BojanPA je napisao(la):Posto profesionalno ubijam sate igrajuci CounterStrike i kako sam probao novi u Sourceu rekao bih da je mnogo zahtevan.Kako najbolje igraone imaju u najboljem slucaju nesto tipa nVidije 5700 ili slicno,a za dobro igranje ti treba min 100 fpsa u 800*600 rezoluciji,doticne karte to ne mogu da izvuku u DX8.1 modu.
p.s. ZverBre izgleda da nisi obavesten.U petak se na streli otvara nova igraonica sa P4 2.4,1GB rama,5900...ludilo..Ima da leti source pa svrati da se igramo malo(ceo vikend dzabaka) :banana:
shtaps je napisao(la):Imate u jednom drugom threadu instrukcije kako da pokrenete CSSource ali ajde jos jednom:
Napravite novi shortcut od HL2.exe iz root dira igre (verovatno ga i nema drugde ali ajde...) i otvorite properties od te precice da bi upisali -steam -console -game cstrike u nastavku putanje do HL2.exe - kod mene to izgleda ovako:
E:\Games\hl2\hl2.exe -steam -console -game cstrike
Eeeeto![]()
I da, sve verzije imaju CSS.
Ogi. je napisao(la):Da, primetio sam koliko su losi, dobijem metak u glavu cim me vide.Meni ni te 2 sekunde nije dovoljno.
Problem je sa bot_add, jer kada ukucam na primer bot_add 9, kao sto je Shtaps rekao u konzoli mi se ispise neki error!? O cemu se radi? Bot_add je sigurno, jer cim prvu rec ukucam u konzolu pojave se neke postojece komande od kojih je jedna bot_add.
Sto se HL-a tice imam neka zapazanja, barem je kod mene tako:
1) Save game ne pokazuje vreme snimanja, ispod svakog save-a pise 00:00:00
2) Nikako nece da mi zapamti kod kontrola Q za Gravity Gun i SUBTITLES u Audio. Ostalo sam promenio kada sam prvi put ucitao igru, ovo sam promenio naknadno ali kada god udjem u igru, sve se vrati na staro.
3) U konzoli mi non stop tokom igre prijavljuje gomilu gresaka iako to nema nikakvog uticaja na igru.
4) Posle dobrih sat i po-dva igranja, temperatura procesora mi je 54C a kada igram bilo koju drugu (noviju) igru temperatura ide preko 60C. Valjda i to govori nesto o grafici - ocigledno je da HL2 grafika ne zamara toliko graficku.
Ring any bells?
borab je napisao(la):Zavrsio sam remek delo. Ukupno vreme igranja oko 40h. Od svih neprijatelja, odusevili su me stridersi, mada su i antlioni ok. Kraj igre , jako cudan,
Ogi. je napisao(la):1) Save game ne pokazuje vreme snimanja, ispod svakog save-a pise 00:00:00
kumimoda je napisao(la):Kako unistavas portal na kraju? Smarao sam se pola sata i nikako da ga predjem, uspem da ga pogodim 2 puta u centar... onda sve iz pocetka. Jel ima neka fora?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari