Momci stvarno me cinite ponosnim sto sam clan Benchmark zajednice. Ova akcija me uverava da i u ova teska vremena solidarnost i humanost nisu zamrli. Svi zajedno mozemo mnogo. Siguran sam da cemo vrlo brzo prikupiti dovoljno novca za potrebne lekove. Pavlovoj kceri zelim brzo ozdravljenje.
Mozda se i vi poput mene pitate kako je moguce da je covek u nasoj zemllji prepusten sam sebi onda kada su mu lekovi preko potrebni, a pri tome je godinama izdvajao od plate za socijalno i zdravstveno osiguranje? Kako je moguce da zdravstveno osiguranje nije obezbedilo potrebne lekove za lecenje Pavlove kcerke? Zar je moguce da ova drzava ima kinte za svakojake gluposti (setite se samo koliko je na primer gradska uprava Beograda odvojila kinte za sponzorisanje Madoninog koncerta na Uscu??? ili koliko je kinte grad Beograd odvojio za organizaciju doceka Nove Godine u centru grada, pa onda honorari pevacima, da ne pomeminjem unutrasnjost gde se usred krize desetine hiljada eura ko od sale izdvajaju za gostovanje Lepe Cakane ili neke Grand zvezde na lokalnom trgu). Ili koliko su samo kostali bilbordi i plakati za poslednje izbore na Vozdovcu? Jeste li vec zaboravili da je ova drzava ko od sale izdvojila
1 000 000 $ (milion dolara !) za Miladina Kovacevica sto je u Americi umlatio onog nesrecnika? A vecerasnja proslava ?!? ukidanja Sengenskih viza u Starom dvoru u Beogradu i ovaj avion koji ce o nasem trosku da poveze u obilazak Evropskih prestonica 50 "zasluznih gradjana Srbije" link:
http://www.beograd.rs/cms/view.php?id=1371469. Izgleda da ova drzava ima para za sve i svasta, cak i u vreme najgore krize. Sto rece Mile protiv tranzicije: Aaaaaaaaajde bre !