Upravo uplatih preko ocevog racuna.
Samo jedno pitanje, ne zamerite, posto sam uplatio preko on-line servisa, da li bih napravio problem ocu u banci da sam naveo svoje ime umesto njegovog?
Da znam za ubuduce.
Unapred hvala!
Upravo uplatih preko ocevog racuna.
Samo jedno pitanje, ne zamerite, posto sam uplatio preko on-line servisa, da li bih napravio problem ocu u banci da sam naveo svoje ime umesto njegovog?
Da znam za ubuduce.
Unapred hvala!
Znaci da je coveku potrebno vise od 4000e? Ako sam pogresno razumeo ispravite me.a lekovi koji se daju posle operacije kostaju jedna doza 2000 evra( i slovima dve hiljade evra), a njoj je potrebno u prvi max dve doze.
http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=217901Evo i primera kako trea popuniti uplatnicu:
![]()
U polje svrha uplate možete upisati nešto svrsishodnije.
Ja ću se naknadno uključiti u ovu akciju
Verovatno nije pravo mesto za obrazloženje tehnikalija ali možda nekome bude od koristi tako da ne zameriteZnaci - digitalni sertifikat je taj koji citavu stvar cini mogucim, jel to vazi i za sve banke kod nas?
Rekao bih da je ime, prezime i nick najmanje bitna stvar ovde, sta vise na donacijama nema smisla stavljati te podatke.
Prijatelj sa foruma ili nesto slicno je sasvim dovoljno...
Ne daj se, Pavle!
Sve najbolje tvojoj cerki. Uz toliko pozitivne energije mora sve proci kako treba!
@Del_boy
Ne bih rekao da moze bez uplatnice - jedino da ti je oni popune. To je "trag" tvoje uplate. Imas pravo zalbe ako novac ne stigne tamo gde si ga namenio.
rezultati biopsije uzorka stižu 7-15 dana nakon operacije u većini slučajeva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari