Šta je novo?

Hajde da pomognemo coveku

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odlicno!!! Drago mi je da cujem dobre vesti!!! Radujem se zajedno sa vama dragi Pavle...:happy::happy::happy::guitar::guitar:

Drago mi je da je sve u redu i iskreno se nadam da ce i dalje tako biti...

pavle, zelim ti i u buducnosti sve najbolje, tebi i tvojima. ovo je odlichna vest, za sve nas koji smo pomogli, i koji smo se nadali da ce da izadje na bolje.

Dragi prijatelji, ostao sam vam od juce duzan neke informacije, posto sam na brzinu hteo da vam saopstim radosnu vest da su Marinini rezultati dobri i da treba redovno da odlazi na kontrole i da unosi dosta vitamina u organizam i zbog nje, i zbog trudnoce. Zahvaljujuci vama i ljudima sa drugih foruma(pc berza, sk…) sakupljeno je 107.927,00 dinara zakljucno sa 28.12. 09. Svi smo vise nego zadovoljani tom sumom posto znamo da je kriza i da ljudi nemaju dovoljno ni za sebe…
Uzeo sam u banci listing(5 stranica A4 formata) gde pise koliko je ko uplatio, i kolika je ukupna suma uplacena, tako da moze svako proveriti da je zaista toliko uplaceno. Ako se Peca slaze, poslacu mu listing postom, pa neka skenira i okaci ovde da svi vidite (posto ja nemam ni skener, a ni fotoaparat da to uradim).
Stvarno ne znam vise sta da vam kazem, a ni kako da vam se zahvalim na vasoj humanosti i nesebicnoj pomoci, jedino da vam svima pozelim da u novoj godini budete zdravi i vi i vasi najmiliji, jer verujte mi zdravlje nema cenu, pazite na svoje zdravlje i cuvajte se, i neka vas Bog cuva.

POZDRAV I HVALA

E to se zove solidarnost. U teskim trenucima treba da se pomazemo. Drago mi je da je sve ispalo kako treba i da ide na bolje.

Jako mi je drago sto je sve dobro proslo i to je najbitnije, ali mi je u isto vreme zao sto se nismo bash pokazali... :(

Jako mi je drago sto je sve dobro proslo i to je najbitnije, ali mi je u isto vreme zao sto se nismo bash pokazali... :(

Kako misliš da se nismo pokazali ( odnosno niste, pošto ja kad sam video nije trebalo da se uplaćuje ) ?

Pa lepo, rekao bi čovek čitajući ovu temu da smo skupili milione, a ispade na kraju relativno skromna suma.
Doduše, nije to prvi put, a i 107k din je mnogo više od nula. (a i recimo 300din x 350 ljudi nije loše)
Mislim da ne treba da se kači koliko je ko uplatio, ja sam u nekim razgovorima predlagao da uplate budu anonimne.

Ono najvažnije je da su rezultati dobri.

Slažem se sa Jakšom u ovom slučaju, mislim da nema potrebe kačiti koliko je ko uplatio, mislim da nije od neke preterano velike važnosti. Najbitnije je da je ćerka dobro i da su rezultati obećavajući. To je ujedno i najlepši poklon koji su Marinko i njegova porodica mogli da dobiju za novu godinu ;).

Dakle odlična vest za rezultate to je ono što je bitno!

Sjajne vesti za rezultate, a ni skupljena suma nija losa s obzirom da je pola novca uplatio jedan od sponzora Benchmarka (450 evra) ako sam dobro shvatio.
Ja bih bas voleo da vidim spisak , ali ne zbog sume koliko je ko uplatio, vec da sve bude transparentno od pocetka pa do kraja.

Sto se mene tice nema potrebe za bilo kakvim dokazima koliko je uplaceno niti da se objavljuje listing ko je koliko uplatio. Marinkova cerka je dobro, sve je ispalo kako treba a taj novac sigurno nece biti potrosen bezveze niti je sav trud svih nas bio uzalud i ipak je to najvaznije.

Ja sam iskreno ocekivao sam da cemo da skupimo malo vise ali nije ni ovo lose s' obzirom da smo se u jako kratkom roku organizovali.

Pozdrav za Marinka i njegovu porodicu.

Samo zdravlja da bude ljudi... Para će biti, neće biti nas!

Srećna Nova i sve najbolje!

odlichne vesti! drago mi je da je sve ispalo kako treba. najbolji poklon za NG-u.
shto se tiche kachenja ko je koliko uplatio, mislim da nema potrebe, mada mi je ipak suma neshto manja, ochekivao sam barem nekoliko hiljada evra, al dobro, kao shto rekoshe kolege iznad, kriza je, a i bolje ishta nego nishta.

sretna nova godina svima!

Sjajne vesti za rezultate, a ni skupljena suma nija losa s obzirom da je pola novca uplatio jedan od sponzora Benchmarka (450 evra) ako sam dobro shvatio.
Ja bih bas voleo da vidim spisak , ali ne zbog sume koliko je ko uplatio, vec da sve bude transparentno od pocetka pa do kraja.

Postare, zasto si nervozan ? Bitne su , hvala bogu, ove odlicne vesti ..... nikakvo kacenje ni slanje bilo cega nije potrebno.

Moram da priznam, da sam ja, posteno ocekivao barem 3-4x vecu sumu. Ipak je ucestvovalu tu dosta foruma i mnogo ljudi iz IT zajednice. Takodje sam siguran, da ako je potrebno, da bi svako od nas okrenuo jos po "jedan krug".

Marinku i njegovoj porodici zelim srecnu Novu godinu, kao i zdravlja i srece :wave:

hvala na odgovoru

glupo je sad reci, ali zbog lenjosti i neazurnosti nisam pomogao na vreme...
nadam se da je sve proslo ok

sve je ok a moderatori bi mogli da lockuju temu i napisu zvanicno da je akcija zavrsena...:wave:

Akcija je zvanično završena.
Lock.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno