Šta je novo?

Hajde da pomognemo coveku

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@dobry94
Pomogao si mi dosta sa primerom uplatnice:)

Znači samo se ode do Intese sa uplatnicom i to je to?
I ja ne volim dotičnu banku ali ako će se izbeći provizija preći ću preko toga.

Evo i mene, upisao podatke pa cu na putu do posla da uplatim. Znam koliko ovakve situacije umeju da budu teske i neprijatne i da je ljude sramota da traze pomoc ali zato smo svi tu. Nije ovo ni prvi ni poslednji put da se pomazemo a nikad se ne zna kada ce nekoga da stisne muka. Nama je to sitnica ali ima nas mnogo i svaka pomoc znaci ljudima.

Pridružila sam se ovoj humanoj akciji. Dok god ima ljudi toplog srca poput onih koji su organizovali da se pomogne čoveku u nevolji, ovaj svet će opstati. Pavle, želim da uspešno prebrodite ove teške trenutke i da još mnogo godina budete srećna porodica.

Ne treba uplatnica, dovoljan je broj racuna! Tako su mi rekli u banci.

Evo i primera kako trea popuniti uplatnicu:
uplatnica.jpg

U polje svrha uplate možete upisati nešto svrsishodnije.
Ja ću se naknadno uključiti u ovu akciju

Rekao bih da je ime, prezime i nick najmanje bitna stvar ovde, sta vise na donacijama nema smisla stavljati te podatke.
Prijatelj sa foruma ili nesto slicno je sasvim dovoljno...

Ne daj se, Pavle!
Sve najbolje tvojoj cerki. Uz toliko pozitivne energije mora sve proci kako treba!

@Del_boy
Ne bih rekao da moze bez uplatnice - jedino da ti je oni popune. To je "trag" tvoje uplate. Imas pravo zalbe ako novac ne stigne tamo gde si ga namenio.

Drugari, da se malo dogovorimo.

Ko hoce da uplati pare, ode u banku i uplati.
Ko hoce da pozeli sve najbolje, moze to uraditi na pp, sms-om ili glasom ukoliko poseduje br.telefona..

Samo bih zamolio Pavla da nas obavesti kad bude novosti, nadam se lepih ;)

*ovo pisem iz razloga jer mi je ukljuceno pracenje ove teme a upalili ste mi inbox :d

+1

Odlicna ideja za cirkularni mail.

Nadam se da ce sve biti OK.
Pozdrav

Ljudi samo da kazem da sam ponosan sto sam clan ovog foruma i sto je pokrenuta ovakva inicijativa.
Jako je bitno sto je bench stao iza ovoga kako cela ova prica ne bi imala spam karakter, jer u danasnje vreme ljudi su na sve spremni kako bi dosli do novca i iz tog razloga ljudi ne ucestvuju u ovakvim akcijama.
Stoga mislim da cirkularni mail nije bas najbolja ideja.
Ali zato bi mogle da se ukljuce sve kompanije koje prodaju gomilu IT opreme i ova suma za njih je stvarno smesna, naravno da cemo se i mi ukljuciti. Mislim da bi bilo u redu da i te firme ucestvuju narocito jer Bench zajednica svojim savetima sigurno pomaze prodaju.
Znamo svi koje su to najcesce spominjane firme na stranicama bench foruma.

Ljudi nemojte da vas je sramota da uplatite i 100 kinti, svaka para znaci idu praznici slave sve su to izdaci ali kao sto rekose svako moze da se odrekne kutije pljuga, dopune ili kafe.

PONAVLJAM,ukoliko se ode u Intesu sve sto vam treba je broj racuna jer se ukucavanjem istog u Intesi dobijaju svi neophodni podaci za slanje,posle uplate dobijate dokaz tj kopiju naloga za uplatu.
Simple is that ;)

Dali je to ovaj broj racuna koji se nalazi na uplatnici ???
Pretreso sam celu temu i nikako da naletim na broj racuna pa zato pitam.

Inace nisam znao sta se desava dok nisam video na forumu PCberze. Admini posaljite mail ili na PM poruku ostalim korisnicima foruma sa informacijom pa ko koliko moze, ovo je stvarno bezizlazna situacija u kakvoj se mnogi danas u nasem drustvu nalaze, ali za ovu znamo i koliko toliko mozemo da pomognemo coveku.

Ko je @dobry94 sa 0 postova???
Nisam video da je @marinko98 ostavio post sa brojem racuna, izivinite ako unosim pometnju samo zelim da znam da novac ide u prava ruke.

Admini, postavite na pocetku teme u prvom postu broj racuna a pre toga kontaktirajte @marinko98 kako bi vam potvrdio ispravnost istog.

Poslednja izmena:
Dali je to ovaj broj racuna koji se nalazi na uplatnici ???
Pretreso sam celu temu i nikako da naletim na broj racuna pa zato pitam.

Inace nisam znao sta se desava dok nisam video na forumu PCberze. Admini posaljite mail ili na PM poruku ostalim korisnicima foruma sa informacijom pa ko koliko moze, ovo je stvarno bezizlazna situacija u kakvoj se mnogi danas u nasem drustvu nalaze, ali za ovu znamo i koliko toliko mozemo da pomognemo coveku.

http://www.benchmark.rs/forum/showpost.php?p=2026609&postcount=118

PONAVLJAM,ukoliko se ode u Intesu sve sto vam treba je broj racuna jer se ukucavanjem istog u Intesi dobijaju svi neophodni podaci za slanje,posle uplate dobijate dokaz tj kopiju naloga za uplatu.
Simple is that ;)

Tako je!

Simple is that ;)

U pravu si, ali to vazi samo za Intesa-u, tj. banku u kojoj je otvoren racun. Iz bilo koje druge banke mora da se popuni uplatnica.

U pravu si, ali to vazi samo za Intesa-u, tj. banku u kojoj je otvoren racun. Iz bilo koje druge banke mora da se popuni uplatnica.

Napisano je samo za Intesu jer su dosta njih postavili bas to pitanje...za sva druga mesta ide klasicna uplatnica.

Uh, samo nek je devojka ziva i zdrava. U ponedeljak primam prvu platu i uplacujem.
S obzirom da retko posecujem bench forum u poslednje vreme, hvala Peci na obavestenju putem maila.

...Ko je @dobry94 sa 0 postova???
Nisam video da je @marinko98 ostavio post sa brojem racuna, izivinite ako unosim pometnju samo zelim da znam da novac ide u prava ruke.

Admini, postavite na pocetku teme u prvom postu broj racuna a pre toga kontaktirajte @marinko98 kako bi vam potvrdio ispravnost istog.

Sad si me štrecnuo... :trust:

Ja sam se vodio ovime.

Valjda je Peca kontaktirao Pavla i proverio broj računa...

Sada mi je stigao mail sa ovom porukom. Nisam redovan na ovom forumu ali cu sigurno dati moj skroman doprinos jer mi nije bas redovna plata. I ja sam roditelj jedne male Andjeline i sigurno ce mo se pridruziti ovoj "akciji". Pozdrav i uspesan oporavak zeli porodica Kostadinovic iz Lazarevca

Nisam dobio mail, a drago mi je da sam naleteo na ovu temu, akciji se pridruzujem uz zelju da sa vasom cerkom bude sve kako treba!

@DaPimp
Ok sada je sve jasno, ja ovo nisam video do sad u drugoj temi je. Samo sam malo obazriv, zivot me tome naucio. Evo citiracu da se neko opet nebi nasao u zabuni kao ja.
Dragi posetioci Bench foruma

po prvi put vam se u ime Bench foruma obraćam sa ovakvom molbom za pomoć i nadam se da mi na tome nećete zameriti, odnosno pomisliti da je ova poruka spam. Razlog je izuzetno humane prirode i tiče se problema koji je snašao porodicu jednog od nasih višegodišnjih posetilaca. Ovaj mail koji ide na adresu registrovanih članova Bench foruma, odnosno thread koji takođe postoji na Bench forumu, ima za cilj da pokrene akciju solidarnosti sa gospodinom Pavlom Aćanskim (korisnik Marinko98) i predstavlja mali pokušaj da svi zajedno spasemo jedan mladi život.

Ovaj apel na solidarnost nastao je među samim posetiocima Bench foruma i najmanje što administracija Benchmarka može da uradi jeste da da svoj skromni doprinos (osim novčanog koji naravno sa naše strane neće izostati) time što ce poziv na pomoć prijatelju iz naših redova uputiti na što je moguće više adresa.

Dvadeset dvogodišnju ćerku gospodina Pavla Aćanskog iz Kule, očekuje teška operacija u Sresmkoj Kamenici koja ne može otpočeti dok se ne pripreme adekvatni medikamenti za postoperativni proces. Bez obezbeđenja lekova za ovu fazu lečenja lekari ne žele da započnu operaciju; problem se ogleda u tome što je neophodno obezbediti dve doze izuzetno skupih lekova (jedna doza košta oko 2000 evra) koje Pavle sa svojim skromnim primanjima ne može da obezbedi čak ni inicijalnom prodajom svog računara - tako je sve i otpočelo. Ostali korisnici su primetili ovu tragediju i samoinicijativno pokrenuli ideju da pokušamo da pomognemo kolegi. Više informacija možete pronaći na ovom linku:

http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=217277

Nakon puno ubeđivanja da ova akcija nije akcija samilosti već čin ljudske solidarnosti, Pavle je konačno otvorio žiro račun na koji svi ljudi dobre volje mogu uplatiti iznos adekvatan svojim mogućnostima. Pozivamo vas da se uključite u ovu akciju ukoliko vam to prilike dozvoljavaju i date skromni doprinos da spasimo Marinin život i devetomesečnoj Lini ostvarimo želju za srećnim detinjstvom uz svog roditelja. Ukoliko se svako od (dovoljno je i registrovanih) korisnika ovog foruma koji svakodnevno posete ovo mesto odrekne samo jedne popijene kafe od 100 dinara, za jedan dan imaćemo dovoljno sredstava da postoperativni tretman i započinjanje lečenja učinimo mogućim. Nadam se da ćete nam se pridužiti u ovoj akciji i da ćemo svi zajedno za 15-ak dana imati prilike da se ponosimo svojim malim gestom dobre volje

Podaci neophodni za uplatu pomoći:

Pavle Aćanski
16. divizije 123
25230 Kula

Dinarski žiro račun u banci Intesa: 160-5500100744270-11

Unapred vam se zahvaljujem u ime svih posetilaca Bench foruma i samog Pavla, u nadi da će naša pomoć biti svrsishodna

Petar Gredelj

Iako ne radim,pridruzicu se akciji benchmarka i pomoci coveku koji je u nevolji.

Podrzavam akciju. Svaka cast forumu na inicijativi... jedinstveni ste.

Dodao bih samo da bi bilo dobro ako bismo nakon nekog vremena dobili info koliko je skupljeno.
Verujem da mnogima od nas nece biti tesko uplatiti jos jednom (meni sigurno nece) ako suma nije skupljena a neki rok za tu lekarsku intervenciju istice (ako rok uopste postoji).

Pozdrav, Pavle sve najbolje!

Lično znam šta mi je činiti ;)

Tražim dozvolu da akciju proširim i na Fiat-Lancia Club Serbia kao i da eventualno objavim oglas u magazinu Ekonom:east u kome radim...

Samo da dodam nešto. Nemojte pisati svoj forumski nick u polje "uplatilac" inače vam nalog za uplatu može biti odbijen. Polje "uplatilac" može da sadrži isključivo ime, prezime, punu adresu, poštanski broj i grad (eventualno državu) pri čemu bilo koji od podataka osim imena i prezimena može da se izostavi (mada u suštini ne bi smelo). Nije dozvoljeno dodavati bilo šta drugo osim navedenih podataka u polje "uplatilac".

Ukoliko želite da navodite svoj nick (mada ne vidim poentu zašto bi) to možete uraditi jedino u polju "svrha uplate".

Podržavam.

holodoČe, cibni to i na fsk, da znaju ljudi. ;)

Postovane kolege forumasi!
Upravo sam procitao poruku i imam jedno pitanje: da li neko zna kako da se prikljucim ovoj humanoj akciji iz Austrije? Nisam siguran kako ide uplata u dinarima? Ako ne mogu da uplatim na racun, poslacu u pismu novac, mada je to nesigurno. Da li mozda postoji i devizni racun?

Dragi Pavle, svim srcem sam uz tebe i zelim tvojoj cerki brzo ozdravljenje!

Iskreno Vas
laki71

Pokrenuo sam temu i na PC berzi i vidim pozitvan odziv i kometare clanova.
Tako da mislim da ce se ubzo skupiti taj novac.

Postovane kolege forumasi!
Upravo sam procitao poruku i imam jedno pitanje: da li neko zna kako da se prikljucim ovoj humanoj akciji iz Austrije? Nisam siguran kako ide uplata u dinarima? Ako ne mogu da uplatim na racun, poslacu u pismu novac, mada je to nesigurno. Da li mozda postoji i devizni racun?

Dragi Pavle, svim srcem sam uz tebe i zelim tvojoj cerki brzo ozdravljenje!

Iskreno Vas
laki71

Preko banke ja mislim da moze, raspitaj se a mislim da ovde ima ljudi koji rade u bankama pa mogu i oni da pomognu sa dodatnim informacijama. U pismu ti nije sigurno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno