Šta je novo?

Hajde da pomognemo coveku

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
+1! Svakako ću učestvovati u ovoj akciji! Probuđena ljudskost mi daje neku nadu u ovo naše društvo!

Ja upravo idem na pauzu i svracam u banku.
Uz tebe smo.

Podržavam akciju, nadam se da će sve biti u redu sa ćerkom.

nisam aktivan chlan (forum je ogroman,a nemam vremena da ga stalno pratim,pa dodjem tek po potrebi) i da nije mass mail-a ne bi ni primetio ovakvu akciju.
Marinku zelim samo najbolje,uplaticu danas i ja neki skroman iznos, i savetovao bi ga da ne prodaje rachunar kako bi nas obavestio o stanju prikupljenog novca i toku daljih zbivanja u vezi sa operacijom (verujem da to zanima i druge chlanove)

+1

Forumashi sve pohvale za akciju i reakciju!

Poslednja izmena:
Evo i primera kako trea popuniti uplatnicu:
uplatnica.jpg

U polje svrha uplate možete upisati nešto svrsishodnije.
Ja ću se naknadno uključiti u ovu akciju

Ja ovo nisam znao, lepo sam rekao teti na salteru da uplacujem novac na ovaj broj racuna, ona je sve odradila osstalo sta treba, ostalo je valjda nebitno ( ime i svrha uplate), jer to nije bio problem, bitno je da novac stigne? Jel nece biti problema?

Neće.

netje biti problema :)

takodje se pridruzujem akciji... nadam se da tje sve biti u redu :)

Evo i primera kako trea popuniti uplatnicu:
uplatnica.jpg

U polje svrha uplate možete upisati nešto svrsishodnije.
Ja ću se naknadno uključiti u ovu akciju

Puno ti hvala za ovo, nemas pojma koliko si mi olaksao.

Aman ljudi sto me ranije niste obavestili?
Salju mi nekakve bench testove a tek odjutros dobih mail obavestenje o ovome.
Podrzavan i uplacujem jos danas ovo ne sme da ceka.
4000e cemo lako da sakupimo, samo ako budemo solidarni, ja cu da sirim pricu prijateljima tako da ce i oni ucestvovati.
Drzim pesnice da sve prodje kakao treba.

Mejl je svima stigao jutros otprilike ;)

+1 od mene za donaciju.

+1. Uplatio kolko sam mogao, ako neko zna mob od coveka neka mi posalje mozda mogu drugacije da mu pomognem.

Danas ili sutra idem do banke, a pokrenuo sam temu i na SK i na elitemadzone (linkovao sam odavde), pa se nadam da ce potrebna suma biti brzo obezbedjena.

Veliki pozdrav i puna podrska Pavlu!

Dovoljno je da u Intesi date samo broj racuna/svrha uplate-naknada/suma koju uplacujete/izgubljeno vreme na salteru max 1min. ukoliko ne cekate u redu.
Dace bog zdravlja i bice sve u redu.

Moram da pitam
Ja bih pokrenuo temu i na PC berzi, sta mislite?

Komšija drži se.
Želim da sve prođe najbolje.

P.S. Ne znam lično čoveka ali mislim da nije Aćanski nego Ačanski.

Bacam link na PCBerzu.
Znam o kome se radi, upoznali smo se letos, kupovao sam nesto od njega, max koretan covek, ljudina sto bih ja rekao.
Ali to nije vazno, sad je vazno da prvo sto pre dodjemo do tih para. Ja i moji prijatelji cemo sakupiti kkoliko god budemo mogli i prodsledjujemo na racun, vec radim na tome.
Da sam samo znao malo ranije ali sta je tu je, ni sada nije kasno samo treba da budemo brzi. Trebaju nam te pare sto pre.

Molim osobu koja duguje 120e da iste sto pre da coveku, ako to do sada nije uradio-la

Podrska akciji

Tek sam sada video e-mail, u potpunosti podržavam ovu akciju i već danas ću dati svoj skroman doprinos. Pavle, želim puno sreće tebi, a naročito tvojoj ćerki i da što pre prebrodite ovu tešku krizu. Novac dođe i prođe, zdravlje je najbitnije!

+1

Odlicna ideja za cirkularni mail.

Nadam se da ce sve biti OK.
Pozdrav

+1
Управо сам вајеровао колеги. :type:

Нема предаје матори, огласи на сва звона, брже ће помоћ стићи !
Немај блама кад је здравље у питању !

А, бенч екипа је ту увек да помогне.

Svaka cast na inicijativi, podrazumeva se da cu se ukljuciti u akciju. U takvom vremenu zivimo da me uvek iznenadi nesebicnost ljudi, iako bi to po defaultu trebalo da bude normalno. Kolegi s foruma i njegovoj cerci zelim da se prica zavrsi hepiendom.

pozdrav

Podržavam akciju. Pavle, nadam se da će sve biti u redu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno