Šta je novo?

Hajde da pomognemo coveku

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Malopre sam video mail i odmah dao svoj doprinos ... Nadam se da ce sve biti u redu, svi smo uz tebe tj. tvoju porodicu i drzimo vam palceve ... Srecno !!!

Ljudi Svaka Vam Cast

Malo pre sam primio e-mail i mnogo sam osetljiv na ove stvari ali kao i ostali podrzavam ovu akciju prikupljana novca.naravno i ja cu uplatiti nesto koliko mogu.da to dete ozdravi i da povratimo Pavlu osmeh na lice... Samo napred svaka bolest otkrivena na vreme se moze pobediti...novac ce se skupiti kroz par dana...

takodje clan gaiming foruma koji zeli da pomogne gospodinu Pavletu!!

cim budem u mogucnosti uplacujem neku sumu..

Malopre sam video mail. Odlicno sto su admini poslali mailove jer mnogi (i ja) ne bi ni videli ovu temu jer slabo dolaze na forum. Akciji solidarnosti se pridruzujem od sveg srca i to ce mi biti prvo na "to do" listi za danas.

Pavu zelim da bude jak i da se sve ovo sretno zavrsi.

Pročitao sam, i ...
Neću da detaljišem, da se ne sramotim bez potrebe.

Dao sam nalog za uplatu.

Dok čovek ne dobije svoje dete, zaista ne zna šta ovakve stvari znače.

Ne učestvujem baš puno na forumu,ali ova vest me baš dirnula. Podržavam akciju i danas već uplaćujem svoj skromni prilog. Pavle želim tvojoj devojčici uspešan i brz oporavak( i ja sam otac ženskog deteta od 16 god.), kao i tvojoj porodici da se što pre vrati u normalan život.
Još jednom podržavam i uvek ću podržavati ovakve akcije. ( Voleo bih da ih bude što manje )
Pozdrav za sve forumaše a posebno pozdravljam Pavleta.

Ja danas uplacujem
Treba pomoci coveku kako god mozemo

Evo ja sada dobih mail od benchmarka na ovu temu. Ne poznajem coveka, ali bih i ja da dam moj skromni doprinos.. Da li neko moze da mi kaze samo kako se ovo uplacuje. Jel na obicnu uplatnicu samo..ili kako? Jel moram da odem u intesa bancu sa njegovim podacima i na salteru da oni to popune sve i da samo uplatim?

Pozdrav, i nadam se da ce ova akcija da uspe.

Sve će biti dobro...

Za komsiju iz susednog mesta naravno i moj doprinos i svakome kome je nazalost potrebna nasa pomoc, ovo je mali gest sa nase strane i pozivam druge

ja ne dobih taj mail,
ili sta vec,
moze li ovde neko da ostavi br. ziro racuna i ostale podatke ili na PM.
hvala.

nisam aktivan chlan (forum je ogroman,a nemam vremena da ga stalno pratim,pa dodjem tek po potrebi) i da nije mass mail-a ne bi ni primetio ovakvu akciju.
Marinku zelim samo najbolje,uplaticu danas i ja neki skroman iznos, i savetovao bi ga da ne prodaje rachunar kako bi nas obavestio o stanju prikupljenog novca i toku daljih zbivanja u vezi sa operacijom (verujem da to zanima i druge chlanove)

Ljudska dobrota je prisutna na ovom forumu, svaka čast svim Benchmarkovcima, ponosan sam što sam deo ovog foruma, Pavlovoj ćerki brzo ozdravljenje želim i nadam se da će pomoć biti dovoljna i na vreme.

Pavle, ipak ima ljudi dobrog srca koji zele da pomognu, a cvrsto verujem da ce tvojoj cerki biti bolje i da ce dobiti potreban tretman sto pre. Imate moju podrsku.

Sve najbolje.

Uplaticu i ja naravno,ideja je odlicna pomoci coveku u nevolji.Pavle tvojoj ceri sve najbolje.

Poslednja izmena:
Pošto sam tek sad video mail, a trenutno sam na poslu, do Banke ću otići sutra

Pavle, ti samo budi jak i izdrži sve te muke, a na kraju će se sve dobro završiti, videćeš ;)

Pridružujem se akciji. Sve najbolje Pavlu i njegovoj ćerci!

ja ne dobih taj mail,
ili sta vec,
moze li ovde neko da ostavi br. ziro racuna i ostale podatke ili na PM.
hvala.

Poslato na PM.

Sve najbolje Pavletu i njegovoj porodici i nadam se brzom oporavku (imao sam sličan slučaj u porodici do pre mesec dana i znam koliko teško čoveku može biti).

Pridruzujem se zeljama za brzi oporavak, taman sam hteo administratorima da predlozim da samoinicijativno krenemo u akciju kada vidim sinoc da je dogovor sa Marinkom postignut, elem ja sam svoju pomoc vec konkretizovao.

ima li mogucnost da se preko poste posalje na adresu koja postoji u mailu koji smo dobili? Posta mi je jako blizu posla, ne bih da pomislite da sam neki smrda kojeg mrzi da se iscima do banke, ali em sam u velikoj guzvi, em sa doticnom bankom ne zelim da imam nista. Ako neko zna neki alternativan i pouzdan nacin slanja, sa troskovima na moje ime neka mi javi ili ovde ili na PP.

"Bože, podaj mi mirnoću da podnosim stvari koje ne mogu promijeniti; podaj mi hrabrost da promijenim stvari koje mogu promijeniti; podaj mi mudrost da razlikujem jedno od drugog..."

ima li mogucnost da se preko poste posalje na adresu koja postoji u mailu koji smo dobili? Posta mi je jako blizu posla, ne bih da pomislite da sam neki smrda kojeg mrzi da se iscima do banke, ali em sam u velikoj guzvi, em sa doticnom bankom ne zelim da imam nista. Ako neko zna neki alternativan i pouzdan nacin slanja, sa troskovima na moje ime neka mi javi ili ovde ili na PP.

Sad si me zbunio. Ja sam mislio da uplatim u posti, zar nije dovoljno podataka to sto smo dobili na mail, pa da se uplata izvrši preko poste, tj. opste uplatnice?
Ajde molim vas razjasnite ovo (oni koji su uplatili), planiram danas da uplatim.

Ako imate mogucnost, uplacujete u Intesa Banci da bi se izbegle provizije posto je racun iz te banke..
Tih 15-40din moze otici i na racun Pavla umesto provizije ;)

+1 , ali bi neko trebalo da mi posalje podatke ili na mail ili na pm.
pozz

Podaci neophodni za uplatu pomoći:

Pavle Aćanski
16. divizije 123
25230 Kula

Dinarski žiro račun u banci Intesa: 160-5500100744270-11

a evo i teme (sada je lepljiva)

http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=217901

naravno,kao sto i pre rekoh,pomoci cu i ja.

Sad si me zbunio. Ja sam mislio da uplatim u posti, zar nije dovoljno podataka to sto smo dobili na mail, pa da se uplata izvrši preko poste, tj. opste uplatnice?
Ajde molim vas razjasnite ovo (oni koji su uplatili), planiram danas da uplatim.

nisam imao nameru da bilo koga zbunim, ali valjda je tako ispalo jer sam apsolutni retos kad dodje do papirologije i slicnog. Danas cu uplatiti u posti. Javljam ako bude nekih komplikacija.

I Pavle druze drzi se bice sve u redu. A masinu nemoj da prodajes skupice se vec, videces.;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno