Kakve veze ima softver sto ja grejem na drugoj i trecoj brzini?Ne znam da li je to do verzije softvera, ali kod menw najnormalnije greje u prvoj i takođe drži zadatu brzinu turbine ( bar do treće, dalje nisam probao ).
Jesi li probao da smanjiš zadatu temp na VOX?Zato ja zatvaram vrata na sobama da svaka klima greje svoj prostor. Senzori registruju pomoć iz drugih soba pa tamo Vox na primer greje previše za spavanje i dogreva dnevnu gde je Fujitsu 12 LGC koji se tada uspava jer oseća toplotu iz spavaće. Sve Fujitsu su mi na 21C, unutra 23 i nešto preko a Vox u spavaću na 19,5C setovana a u sobi isto 23C.
Meni je LT na Powerful oduvao dokumentaciju A4 formata sa stola, 3m ispred klime. 850m^3/h, razleteli se papiri. Više nisam koristio taj mod. U grejanju AUTO fan, u hlađenju isto, a ponekad čak u prvoj budeedit-dopuna ... sto se tice modulacije sve vreme od kako je ukljucena, najcesce radi u opsegu 150-250w, posle ON-OFF epizode krene maksimalno do 500-600, pa onda spusti vrlo brzo nize. Ponekad sidje i nenormalno nisko na 120w, ali to je vrlo kratko, jer posle toga sledi gasenje kompresora. Nisam bas total sve to nadgledao mnogo precizno, jer nemam neki merac kojim bi mogao da cesce registrujem promene i vidim sve to jos preciznije. Jednom sam je "uhvatio" u defrostu, voda tece iz onih rupa bas bas. Na fullpower ladno obara praznu kutijicu sibica na skoro 5m. Nisam ovo namerno isprobavao, nego je ta kutijica bila tako ostavljena na stolu, i obori je.
![]()
Jesam, onda padne temp u sobi za toliko ili bude i hladnije jer joj Fujitsu LGC iz dnevne šalje toplotu i onda sporije reaguje.Jesi li probao da smanjiš zadatu temp na VOX?
Jesi li probao da smanjiš zadatu temp na VOX?
Meni je LT na Powerful oduvao dokumentaciju A4 formata sa stola, 3m ispred klime. 850m^3/h, razleteli se papiri. Više nisam koristio taj mod. U grejanju AUTO fan, u hlađenju isto, a ponekad čak u prvoj bude
Za sušenje veša dokotrljam pingvin klimu u vešeraj, upalim i zatvorim vrata. Izduvno crevo duva NA veš, pingvin duva od veša. I suvo očas posla. Napuni balon vode od 5LJa zloupotrebljavam ovu karakteristiku LUCE (900m3/h) da brzinski osušim veš zimi 😂
LT 14 koliko znam ne postoji, mozda si mislio na LU, tu bi onda neki ekvivalent bila KG 14.Sta je ekvivalent LT 14 sada?
Ne nalazim nju, barem ne u Nemackoj.
LTCA samo 09/12. LUCA/LMCx/KMCx/KGTx/KETx ima u veličini 14. Na koju si mislio?Sta je ekvivalent LT 14 sada?
Ne nalazim nju, barem ne u Nemackoj.
E to.. mislim da sam pomesao LUCA i LTCA i zato je ne nalazim, hvala.LT 14 koliko znam ne postoji, mozda si mislio na LU, tu bi onda neki ekvivalent bila KG 14.
Ekvivalent je 14KGTxE to.. mislim da sam pomesao LUCA i LTCA i zato je ne nalazim, hvala.
Vidim da LUCA i dalje ima, tnx.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari