Levo os zutog znaka za pozar. Imas dugme ispod ove dve rupice. Meni lici na to.Nema nista, probao i to. Kada se odvije sraf tu je samo instalacija.
Levo os zutog znaka za pozar. Imas dugme ispod ove dve rupice. Meni lici na to.Nema nista, probao i to. Kada se odvije sraf tu je samo instalacija.
Hmm, ne znam gde ti je lociran onda wifi modul. 🤔 Da li postoji uopšte pitanje je?
Nije dugme, samo upada plastika kao da je prazan prostor ispod. Verovatno nema. Odnosno koliko kontam direktno na plocu ima konektor za ovaj modul.Levo os zutog znaka za pozar. Imas dugme ispod ove dve rupice. Meni lici na to.
To je jedna od onih 9-ki iz Cool-a? Ko god je uzeo osevapio seOvo cudo ko RoboCop. Danas prvi put pustena u rad, potrosnja oko 150w kad se zauka![]()
Koje su radnje prodavale, da ih zapratim možda bude opet nekad popustZa takav stroj to su nikakve pare.U svakom slucaju dobra kupovina pouzdanog uredaja kojem snage ne manjka.
Uvijek se pojavi neki dragulj ispod cijene.Znam kod nas u Bosni je prije 7-8 godina se mogao pazariti panasonic heatcharge zq 1050 eura iako mu je prvobitna cijena bila 2500 eura.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari