Levo os zutog znaka za pozar. Imas dugme ispod ove dve rupice. Meni lici na to.Nema nista, probao i to. Kada se odvije sraf tu je samo instalacija.
Levo os zutog znaka za pozar. Imas dugme ispod ove dve rupice. Meni lici na to.Nema nista, probao i to. Kada se odvije sraf tu je samo instalacija.
Hmm, ne znam gde ti je lociran onda wifi modul. 🤔 Da li postoji uopšte pitanje je?
Nije dugme, samo upada plastika kao da je prazan prostor ispod. Verovatno nema. Odnosno koliko kontam direktno na plocu ima konektor za ovaj modul.Levo os zutog znaka za pozar. Imas dugme ispod ove dve rupice. Meni lici na to.
To je jedna od onih 9-ki iz Cool-a? Ko god je uzeo osevapio seOvo cudo ko RoboCop. Danas prvi put pustena u rad, potrosnja oko 150w kad se zauka![]()
Koje su radnje prodavale, da ih zapratim možda bude opet nekad popustZa takav stroj to su nikakve pare.U svakom slucaju dobra kupovina pouzdanog uredaja kojem snage ne manjka.
Uvijek se pojavi neki dragulj ispod cijene.Znam kod nas u Bosni je prije 7-8 godina se mogao pazariti panasonic heatcharge zq 1050 eura iako mu je prvobitna cijena bila 2500 eura.
Da svestan sam toga,ali da li među njima ima kompatibilnosti i sličnosti i da li je to uparivo(rečeno mi je da su UJ-e FUJITSU AGYG09KVCB. i FUJI RGG09KVCB gotovo potpuno iste).Uostalom zar nije slična priča kao i sa FUJITSU i GENERAL?Fuji i Fujitsu su sve različite marke
Pokušao sam nešto da saznam o Fuji Electric(ne Fuji Air) na netu, i ono što sam uspeo da shvatim je da je Fujitsu nastao zapravo iz Fuji El.(koji se tada nije zvao tako,bar mi se čini) izdvajanjem iz iste davnih godina.Ako je ovo iole tačno onda mi je malo teško da povežem Fuji El sa Kinom i lošim proizvodima(u pitanju bi onda bila japanska kompanija sa proizvodnjom disperziranom širom sveta pa i u Kini).Ne znam,mnogo nepoznanica a malo,barem meni,jasnih činjenica.Ako još neko može da pomogne u raščivijanju ovih nedoumica bio bih mu zahvalan kao što sam zahvalan članu "klimauređaj1" na njegovom trudu da mi pomogne...Za Fujitsu kažu vrhunska japanska klima a za Fuji kinesko smeće
Ta fuji je isto sto i general, tj fujitsu. Majstor mi je rekao da su za grejanje parapetne klime super.Pokušao sam nešto da saznam o Fuji Electric(ne Fuji Air) na netu, i ono što sam uspeo da shvatim je da je Fujitsu nastao zapravo iz Fuji El.(koji se tada nije zvao tako,bar mi se čini) izdvajanjem iz iste davnih godina.Ako je ovo iole tačno onda mi je malo teško da povežem Fuji El sa Kinom i lošim proizvodima(u pitanju bi onda bila japanska kompanija sa proizvodnjom disperziranom širom sveta pa i u Kini).Ne znam,mnogo nepoznanica a malo,barem meni,jasnih činjenica.Ako još neko može da pomogne u raščivijanju ovih nedoumica bio bih mu zahvalan kao što sam zahvalan članu "klimauređaj1" na njegovom trudu da mi pomogne...
U tom slučaju,ako se ne varam,i u ovoj kombinaciji ovo bi bila jako dobra klima prvenstveno namenjena za grejanje,što je meni i potrebno,pogotovo ako se uzme u obzir da se klime ovog profila prodaju za dobrano preko 1000 €..Ta fuji je isto sto i general, tj fujitsu. Majstor mi je rekao da su za grejanje parapetne klime super.
Koliku kvadraturu grejes?U tom slučaju,ako se ne varam,i u ovoj kombinaciji ovo bi bila jako dobra klima prvenstveno namenjena za grejanje,što je meni i potrebno,pogotovo ako se uzme u obzir da se klime ovog profila prodaju za dobrano preko 1000 €..
Ukupno nešto malo preko pedeset kvadrata stambenog prostora(imam već jednu dvanaesticu Hisense)...Koliku kvadraturu grejes?
Ako kombinujes sa tom hisense onda okUkupno nešto malo preko pedeset kvadrata stambenog prostora(imam već jednu dvanaesticu Hisense)...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari