Šta je novo?

Fujitsu klima uređaji

Prilozi

• Screenshot_2025-10-04-16-53-41-298_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-10-04-16-53-41-298_com.android.chrome.jpg
    69.4 KB · Pregleda: 107
  • Screenshot_2025-10-04-17-03-39-106_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-10-04-17-03-39-106_com.android.chrome.jpg
    40.8 KB · Pregleda: 34
  • Screenshot_2025-10-04-17-11-48-563_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-10-04-17-11-48-563_com.android.chrome.jpg
    67.6 KB · Pregleda: 104
110k sam je platio, odlicna cena. Mada su neki i za 100k pazarili, pa kad su videli da ide ko alva podigli malo cenu Cooleri :)

Za takav stroj to su nikakve pare.U svakom slucaju dobra kupovina pouzdanog uredaja kojem snage ne manjka.
Uvijek se pojavi neki dragulj ispod cijene.Znam kod nas u Bosni je prije 7-8 godina se mogao pazariti panasonic heatcharge zq 1050 eura iako mu je prvobitna cijena bila 2500 eura.

Moju Nocriju X smo iskopali za 90000.U sobi gde je ona je trenutno haos kada budem sredio sve pisaću utiske što se tiče grejanja.

K
Za takav stroj to su nikakve pare.U svakom slucaju dobra kupovina pouzdanog uredaja kojem snage ne manjka.
Uvijek se pojavi neki dragulj ispod cijene.Znam kod nas u Bosni je prije 7-8 godina se mogao pazariti panasonic heatcharge zq 1050 eura iako mu je prvobitna cijena bila 2500 eura.
Koje su radnje prodavale, da ih zapratim možda bude opet nekad popust
Pa da uzmem, prvi put čujem za ovaj model
U specifikacijama sam video da je zvijer

Mislio sam na Panasonic
Ja sam iz BiH

Poštovani članovi foruma,potrebna mi je vaša pomoć u dilemi da li da pazarim klimu sa podno parapetnom UJ(da ne ulazim previše u razloge ZAŠTO podno parapetna),a koju sam pronašao na jednom sajtu po ceni koja mi se čini više nego povoljna od 90000 din.Moja dilema je u tome što je SJ FUJITSU AOYG09KVCBN,ali je UJ FUJI RGG09KVCB.
DA LI JE TO DOBITNA KOMBINACIJE ILI PAK NE....
UNAPRED ZAHVALAN NA SUGESTIJAMA....

Za Fujitsu kažu vrhunska japanska klima a za Fuji kinesko smeće
Pokušao sam nešto da saznam o Fuji Electric(ne Fuji Air) na netu, i ono što sam uspeo da shvatim je da je Fujitsu nastao zapravo iz Fuji El.(koji se tada nije zvao tako,bar mi se čini) izdvajanjem iz iste davnih godina.Ako je ovo iole tačno onda mi je malo teško da povežem Fuji El sa Kinom i lošim proizvodima(u pitanju bi onda bila japanska kompanija sa proizvodnjom disperziranom širom sveta pa i u Kini).Ne znam,mnogo nepoznanica a malo,barem meni,jasnih činjenica.Ako još neko može da pomogne u raščivijanju ovih nedoumica bio bih mu zahvalan kao što sam zahvalan članu "klimauređaj1" na njegovom trudu da mi pomogne...

Pokušao sam nešto da saznam o Fuji Electric(ne Fuji Air) na netu, i ono što sam uspeo da shvatim je da je Fujitsu nastao zapravo iz Fuji El.(koji se tada nije zvao tako,bar mi se čini) izdvajanjem iz iste davnih godina.Ako je ovo iole tačno onda mi je malo teško da povežem Fuji El sa Kinom i lošim proizvodima(u pitanju bi onda bila japanska kompanija sa proizvodnjom disperziranom širom sveta pa i u Kini).Ne znam,mnogo nepoznanica a malo,barem meni,jasnih činjenica.Ako još neko može da pomogne u raščivijanju ovih nedoumica bio bih mu zahvalan kao što sam zahvalan članu "klimauređaj1" na njegovom trudu da mi pomogne...
Ta fuji je isto sto i general, tj fujitsu. Majstor mi je rekao da su za grejanje parapetne klime super.

Ta fuji je isto sto i general, tj fujitsu. Majstor mi je rekao da su za grejanje parapetne klime super.
U tom slučaju,ako se ne varam,i u ovoj kombinaciji ovo bi bila jako dobra klima prvenstveno namenjena za grejanje,što je meni i potrebno,pogotovo ako se uzme u obzir da se klime ovog profila prodaju za dobrano preko 1000 €..

Nazad
Vrh Dno