Hvala MitrosР32 се користи годинама, нема разлога да буде мање поуздан. Пре ће бити да неко добија боље рабате за чишћење лагера застарелих модела.
За капацитет провери произвођачке таблице, PdesignH не показује ништа о снази уређаја.
Прем овим таблицама нови модел је сличне снаге и солидно ефикаснији посебно на ниским температурама.
Pogledajte prilog 371693
Od kada su se pojavile nove klime, to se znalo. Mitar je u više navrata to i dokumentovao. Ali r410 čistači lagera i eurovent specijalci uvek to potisnu...Čini mi se da sad možemo da kažemo da su novi modeli bolji.
Debata o KMTA i LFCA gde je Mitar ne svojevoljno nego preko ku*ca pokazao tabelu gde je KMTA efikasniji uređaj na ozbiljnom minusu. Svakako je kolega Xeroj koji nije aktivan a moglo se cuti sta od njega uvek bio vise za noviji uređaj nego stariji i ako je razliks 7-13k dinara.Od kada su se pojavile nove klime, to se znalo. Mitar je u više navrata to i dokumentovao. Ali r410 čistači lagera i eurovent specijalci uvek to potisnu...
KG serija je valjda high spec? Što bi trebalo biti zamena za r410 high spec modele? Potraži katalog novih i starih modela pa uporedi.
Nema je. Nisam siguran da li KG ima uopste i Twin Rotary kompresor. Msm da je single LG kompresor od 9.6 cc.Ne gledam da bih kupio, nego čista znatiželja ko je pandan LT po snazi od K serije.
Ne znam koji je komoresor u LFCA ali sam odabrao KMTA baš zbog micu kompresora.Nema je. Nisam siguran da li KG ima uopste i Twin Rotary kompresor. Msm da je single LG kompresor od 9.6 cc.
LU je bara bara sa KGT.
Ima i nova Nocria x, ona je bas dobra al ona je nekih 2000-2500 eura. Inace u svim modelima su mali i slabi kompresori. Tek KMTA18 ima dobar twin rotary Mitsubishi electric kompresor
A na koliko beše lmce modulira?To je ono sto je bitno za prelazne periode, barem meni. Evo Lmce se npr. ceo dan pali-gasi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari