Šta je novo?

FOX WebOS televizori

Da li je neko imao problem da poveze FOX TV i wifi u kuci? Telefoni su uredno pvoezani, dok TV prijavljuje kako lozinka nije ispravna...

Jel neko zna koji tip panela je na 43" a koji na 50" ? Konkretno gledam 625D seriju

Odavno nisam drzao bolji daljinski u ruci. Kupio na nekoj akciji fox 50wos625d, valjda sam dobro napisao. Za 30ak hiljada i nije los tv. Ali daljinski me odusevio. Povezao xbox sx da isprobam taj neki game mode i bas lepo izgleda. Neka potraje tih 5 godina koliko traje garancija i bicu zadovoljan.

I jos jedna stvar koja me je prijatno iznenadila, mogu da upravljam xbox konzolom sa daljinskim bez ikakvog prethodnog podesavanja. Tako da mogu da uzivam u multimediji bez koriscenja gamepada.

Meni je prepoznao i xbox kao i Eon sdmc box.Mibox nije kao ni mi stik 4k.Doduse nisam se zezao sa detaljnim podesavanjima

Milsim da imaš na prvim stranama da je neko postavljao na koliko i šta, prelistaj i pogledaj, ja sam po tome podesio svoj tv.
Na 4. strani imaš na koliko je i šta podešeno, ja sam isto tako podesio moj tv 55625D.

Podesio sam tako samo sam promenio black level na 40. Sve preko toga crna postaje siva.

Meni su ta predlozena podesavanja bila osnova za moja podesavanja. Ne vidimo svi isto ali je dobra osnova za dalja podesavanja

Zato pogledajte patterne koje sam ostavio na 4. Ili 5. strani, pa po njima podesavajte. Oci mnogo lazu, patterni manje. I nije svaki ekran isti, nekom je idealno brightness 51, nekom 48... Zato patterni sluze, da vam pokazu "mane" pa da ih korigujete rucno.

Ako koristite STB, na njemu idite na youtube i pustite patterne pa podesavajte TV, time u isto vreme peglate i TV i ako STB ima neko "krivljenje" boja.
A ako ne koristite STB (vec samo aplikacije (EON, Iris, Orion, sta vec...) onda mozete i sa ugradjenom webos yt aplikacijom...

Ako je nekome još interesantno da rutuje tv i instalira Homebrew a stari metod mu ne radi,evo nove metode root
Probano na Fox 42WOS630E sa webos 5.5.0-1301 (jhericurl-jervisbay) i radi.

Prošle godine sam kupio FOX 55WOS620DUHD 4K Smart webOS, ali imam problem da povežem računar sa TVom. Karta na PC je gigabyte 3060ti i kada povežem PC sa TVom dobijam crvene tačkice po celom ekranu na rezoluciji FHD, slika prekida i posle nekog vremena samo se izgubi i dobijam poruku da nema siglana na HDMI 1, promenio sam na HDMI 2 isto se dešava. Kabl sam kupio nov, isto se dešava. PC sam probao da povežem sa drugim TVom radi sve kako treba. Isto se dešava i kada laptop povežem preko istog kabla na moj TV, gubi se slika i crvene tačkice po celom ekranu.
Da li je neko imao sličnih problema? Neki savet kako da rešim problem?

Reklamiraj TV. Eventualno probaj jos jedan uredjaj da zakacis na HDMI, ali dva razlicita uredjaja (PC + laptop) koji rade na drugom TV ne radr na ovom, pa je prilicno jasno da TV zeza

Ne koristim. Ali jednom kad sam probao (na molbu kolege sa teme, da bi imao info pre kupovine TVa), sve je radilo ok.

FOX 43WOS635F slika lepo podesena u standard modu kako mi odgovara, iskljucen 4K za HDMI2 i uključen ACR na istom za Xiaomi TV Stick 4K na kome je EON TV, Supernova Move, SmartTube i još po nešto. Magični daljinac lepo sve radi 🙂

Kako ste instalirali orion tv aplikaciju na fox webos? Iz apps sekcije ne mogu rucno da je pronadjem, a search prebacuje na web odakle opet ne vidim kako moze sa se doda.

Search je nalazi,isto Fox webos.

Prilozi

• IMG_20241004_190511.jpg
    IMG_20241004_190511.jpg
    133.2 KB · Pregleda: 43
Hvala, setio sam se da promenim region tv-a na Srbiju, i sada sam bez problema instalirao aplikaciju iz store-a.

Pozdrav svima,
Imam čini mi se fox 43webos620D.
Od juče samo treperi crveno dugme na daljinskom. Promenio baterije i opet isto. Ništa ne reaguje. Šta li može biti?

Pritisni malo jace sve dugmice, mozda se neko nekim cudom zaglavilo u nekom polozaju.

Ako uključiš kameru na trelefonu i pogledaš sa njom prednji deo daljinskog videćeš da emituje non stop zbog zaglavljenog dugmeta.
Nađi koje je u pitanju i oslobodi ga, u krajnjem slučaju se može obaviti tako što ćeš pažljivo otvoriti daljinski.

Jesam ali samo i dalje treperi u intervalima kada i crveno dugme na daljinskom...

Vrati tv na fabricka pa ponovo upari daljinski.

Ali kako to uraditi? Tv nema nijedno dugme, zagledao sam ga sa svih strana. Jedino radi preko daljinskog a daljinski se ponaša tako kako se ponaša...

Jesi li probao da uparis daljinac ponovo? Jesi li iskljucivao tv iz struje?Ili skini na telefon neku Lg smart remote aplikaciju pa udji u meni sa njom.

Isključivao sam tv iz struje. Kada ga posle nekog vremena vratim na napon, nema slike. Ima samo crvena indikator lampica na tv-u. Inače tv nema fizički dugme da se uključi. Neverovatno, sve sam zagledao ali nema. Ova aplikacija može raditi samo ukoliko je tv uključen i prikačen na istu mrežu. A ja tv bez daljinca ne mogu da uključim. Hvala na pomoći ali mi se čini da će morati sve na servis. Sreća pa je u garanciji.

Nazad
Vrh Dno