Ja sam za, dodaj me na originu
Posle više od decenije vernosti PES-u, pređoh na FIFU 14, i šta reći, ODLIČNA je. Žali samo izgubljeno vreme i živce sa PES-om. Svake godine se nadaš, biće bolji, biće i svake godine to dodatno razočaraju. Sve u svemu ogroman plus za FIFU.
Posle više od decenije vernosti PES-u, pređoh na FIFU 14, i šta reći, ODLIČNA je. Žali samo izgubljeno vreme i živce sa PES-om. Svake godine se nadaš, biće bolji, biće i svake godine to dodatno razočaraju. Sve u svemu ogroman plus za FIFU.
Hvala mrtavker, nego pošto trenutno koristim ''narodnu'' verziju, namera mi je da ipak kupim original, ima li ko info gde su najbolje cene, na steamu ili negde drugde i kolika je razlika između deluxe i standardne verzije, osim u ceni od nekih 15 eura koliko je delux skuplja?
Hvala još jednom, i izvinjavam se unapred ako gušim temu... 🙂
A sto se tice packova, poludicu, otvorim jumbo pack i dobijem Soldada, pa Kaljehon, pa sve gore od goreg, ne povrate mi ni 5 % novca, a ja se nadam da cu dobiti nesto, jos sam bezveze spucao 100 000.
Dobrodoš'o u moj svet. Zbog jako malog procenta dobrih igrača koje sam izvukao sam i odustao ove godine, posle je i pukao market i nemam više volje... Otvorim bonus paketić, odigram totw utakmicu i kad se skupi para jedan 7,5k paketić i to je to.

Evo jos, poludio sam pa sam pola stvari poslao na quick sell, a glavno je da sam se nakupio ugovora ko lud, a sto se tice igraca mozete pogledati, sta sam dobio u zadnjih 5-6 pakova, a ukupno sam otvorio 20ak.
Pogledajte prilog 133079
Pogledajte prilog 133080
Jos kad vidim, da pise 2500, dodje mi da se ranim, jer sam imao tonu para 🙁
I da ako nekome treba ugovora ili neki igrac ili nesto, neka slobodno kaze..
Jel se TOTY kartice mogu izvuci i u ovim standardnim 7.5k packovima ili se moraju kupovati ovi promo od 25k i ostali?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari