Sky_Spy_89
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.02.2010
- Poena
- 320
Koliko ja znam jos uvek ga ne mozes koristiti na PC-u. Nek me ispravi neko ako gresim.
Koliko ja znam jos uvek ga ne mozes koristiti na PC-u. Nek me ispravi neko ako gresim.
Imam Playstation, a na pcu igrao sa xboxovim, dualshock mi je prestian jer sam trenirao kosarku pa kad ga lagodno drzim komotno mogu kaziprstom desne ruke da dodirujem l1 i l2.
C je vrh. na zalost malo je takvih ili slicnih poteza.
Pogledajte u kom je minutu vecina golova. Uzas. Kako ih brate nije BLAM da okace ovako nesto.
Pa to ti kazem, ovo su skriptovani golovi, sramota da jos kace javno, kao kakve golcine... boze me sacuvaj.
Primijetio sam da zadnje 10 dana nema vise onih giftova kad se ulogujes preko WebApp?
Da li jos nekom igra slika dok igra tekmu? Jel ja nisam dobro namestio brzo trcanje ili moj igrac nikako ne moze da bude brzi od bilo kog protivnickog igraca nego ga uvek ovaj stigne? Ne mogu da provalim kad igrac brzo trci, jer ga protivnikov igrac uvek stigne.
@forsaken demon , ono cak i nije "pravi" gold pack, cim dobijem samo 5 itema.
Kakva je next gen u odnosu na ovu?Pa da, to su osiromaseni gift packovi. Dobio sam bronze, naravno.
Inace, od juce sam presao na PS4, next gen verziju FIFE! 🙂 Ali sam se registrovao na istom accountu kao PC verzija. I web app automatski prepoznaje da je drugi user. Za razliku od PC verzije, mozes istovremeno da budes ulogovan i na web app i na PS4 UT.
Evo posle 13 sezona dosao sam u prvu diviziju. Uzeo sam 8 trofeja. Fali mi 1, mislim iz 5-e divizije. Drugar igrao na mom nalogu i naslagao poraza pa nisam mogao osvojiti. Nego, i dalje sam istog misljenja. Neke stvari jesu OP ali daleko od toga da se ot toga ne moze braniti. Igram sa Arsenalom i 80% protivnika mi je Dortmund. Imaju ultra brz napad naspram moje odbrane (igra mi Mertesaker) i dosta njih forsira nerealne visoke forove ali opet se odbranim :/ Bagovi, skripte i ostali izgovori kod mene ne igraju uloguDrugo, videcemo kad budes u prvoj i drugoj diviziji da li ces biti istog misljenja. Nekad su divizije bile realne, sto je niza to su bolji igraci. Sada, sto je niza to vise koriste scripte i igraju na "nebalans" igre.
Kakva je next gen u odnosu na ovu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari