Šta je novo?

FIFA 14.

• Začetnik teme Začetnik teme Borat
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Al padaju igraci, pre 3 dana Aguero, prekjuce IF Rakitic, sinoc Runi. Pojacali su mozda drop rate, uskoro novi pad cena...

Hm, prodao sam sve igrace na PC accountu i skrpio skoro 300.000k, u minusu dsm 50k. 😀 Trebalo je da prodam jos kad sam uzeo PS4. Buy cena na sajtovima je tako bedna, ne mogu da verujem da zaradjuju 300-400% na svakom coinu, tako da cu verovatno otvarati packove zbog TOTY i puci jos para.

Poslednja izmena:
Sad mi padne na pamet da pitam, ima li neko da bi igrao pinkslips na pc, npr. 20 000 wager ili vise ako hoce neko. 😀

P.S. U stvari, neka se javi ako bi neko igrao, ali ne odmah, posto i dalje cekam kontroler da mi stigne..

Ja sam za, dodaj me na originu

Posle više od decenije vernosti PES-u, pređoh na FIFU 14, i šta reći, ODLIČNA je. Žali samo izgubljeno vreme i živce sa PES-om. Svake godine se nadaš, biće bolji, biće i svake godine to dodatno razočaraju. Sve u svemu ogroman plus za FIFU.

Posle više od decenije vernosti PES-u, pređoh na FIFU 14, i šta reći, ODLIČNA je. Žali samo izgubljeno vreme i živce sa PES-om. Svake godine se nadaš, biće bolji, biće i svake godine to dodatno razočaraju. Sve u svemu ogroman plus za FIFU.

Dobrodosao. 😀

Btw, sad se zavrsio Ballon D'or, toty 😀 Sad ce trosenje paraa 😀

Hvala mrtavker, nego pošto trenutno koristim ''narodnu'' verziju, namera mi je da ipak kupim original, ima li ko info gde su najbolje cene, na steamu ili negde drugde i kolika je razlika između deluxe i standardne verzije, osim u ceni od nekih 15 eura koliko je delux skuplja?

Hvala još jednom, i izvinjavam se unapred ako gušim temu... 🙂

Kupih 15k pack i dobijem Piszczeka i Walkera 😀 Očigledno padaju bolji igrači ove godine, čim ih prodam uzimam još jedan pack.

Pola decenije... onda si propustio najbolje iteracije 😀

Hvala mrtavker, nego pošto trenutno koristim ''narodnu'' verziju, namera mi je da ipak kupim original, ima li ko info gde su najbolje cene, na steamu ili negde drugde i kolika je razlika između deluxe i standardne verzije, osim u ceni od nekih 15 eura koliko je delux skuplja?

Hvala još jednom, i izvinjavam se unapred ako gušim temu... 🙂

http://www.fifagamenews.com/fifa-14-editions/
Ovde imas razlike izmedju svih verzija.

Mozes naci origin key standardne verzije za nekih 20-25 evra, neka me neko ispravi ako grijesim. Ne znam za Deluxe jer je ne igram, dosta mi je standardna jer ionako samo igram Ultimate team 😀

A sto se tice packova, poludicu, otvorim jumbo pack i dobijem Soldada, pa Kaljehon, pa sve gore od goreg, ne povrate mi ni 5 % novca, a ja se nadam da cu dobiti nesto, jos sam bezveze spucao 100 000.

Poslednja izmena:
A sto se tice packova, poludicu, otvorim jumbo pack i dobijem Soldada, pa Kaljehon, pa sve gore od goreg, ne povrate mi ni 5 % novca, a ja se nadam da cu dobiti nesto, jos sam bezveze spucao 100 000.

Dobrodoš'o u moj svet. Zbog jako malog procenta dobrih igrača koje sam izvukao sam i odustao ove godine, posle je i pukao market i nemam više volje... Otvorim bonus paketić, odigram totw utakmicu i kad se skupi para jedan 7,5k paketić i to je to.

Dobrodoš'o u moj svet. Zbog jako malog procenta dobrih igrača koje sam izvukao sam i odustao ove godine, posle je i pukao market i nemam više volje... Otvorim bonus paketić, odigram totw utakmicu i kad se skupi para jedan 7,5k paketić i to je to.

Vjerujem, i ja polako gubim zivce, mislim da je problem sto su paketici preskupi cisto iz razloga sto su cijene na marketu katastrofa niske kod nekih igraca, a kod nekih visoke, samim tim ako dobijemo nekog od tih jeftinijih nemamo nista od povrata para, a ove skupe je dobiti kao naci iglu i njivi punoj plastova sijena.

Evo jos, poludio sam pa sam pola stvari poslao na quick sell, a glavno je da sam se nakupio ugovora ko lud, a sto se tice igraca mozete pogledati, sta sam dobio u zadnjih 5-6 pakova, a ukupno sam otvorio 20ak.

1.webp

2.webp

Jos kad vidim, da pise 2500, dodje mi da se ranim, jer sam imao tonu para 🙁

I da ako nekome treba ugovora ili neki igrac ili nesto, neka slobodno kaze..

Poslednja izmena:
Sinoc sam na PC accountu ritualno spalio 280.000 coina na premium i jumbo packove, najbolji igraci koje sam izvukao su Benzema i Kompany, sto bi bilo super da se sada na PC-ju ne prodaju za budzasto, nadao sam se nekim IF slicicama mada sam znao da su sanse za to mizerne. I onako iz zezanja, napravim Bundes/BPL ekipu samo od pack igraca sa krs hemijom, Aubameyang, Kompany i Blazik su mi najbolji tu, i dobijem dve zaredom 😀

Ja sam spucao više od dva puta toliko definitivno. 😀 Još ako se uzme u obzir da sam otvarao paketiće i sa kešom dobijenim od tih kartica. 😀 U jednom momentu sam imao više od 400 ugovora, pa sam onda i to rasprodavao. 😀
I hteo sam ove godine da se zezam sa otvaranjem paketića, relativno brzo sam sastavio pristojan League 1 tim, ali sam se na kraju baš smorio kada sam video kolike su cicije...

Poslednja izmena:
Haha, cirkus, ja sam iz ocaja nakon otvaranja napravio silver team doduse svi su rare, fl championship. Zalost velika 😀

Najveca budala na EA servirama sigurno, gledam ga otkad je krenuo i valjam se po podu..

Evo jos, poludio sam pa sam pola stvari poslao na quick sell, a glavno je da sam se nakupio ugovora ko lud, a sto se tice igraca mozete pogledati, sta sam dobio u zadnjih 5-6 pakova, a ukupno sam otvorio 20ak.

Pogledajte prilog 133079

Pogledajte prilog 133080

Jos kad vidim, da pise 2500, dodje mi da se ranim, jer sam imao tonu para 🙁

I da ako nekome treba ugovora ili neki igrac ili nesto, neka slobodno kaze..

Ja bih soldada, imam EPL tim

Ostao mi je jedino Pelegrini sve sam prodao, ako hoces trenera mogu ti prebaciti, tj. ako se ne proda za ovih 23 minuta? 😀

Ja sam drugaru sinoc poklonio Llorisa kojeg sam izvukao iz jednog jedinog packa otvorenog na PS4 accountu.

Inace, najveci fail godine, nedostaje mi jedna pobeda do promocije u div1, kupim onaj item koji daje +10 na sve statse, krene utakmica ja gazim sve prolazi, vodim 1:0, pukne EA server, pripise mi izgubljenu, i ostanem u drugoj! A zapoceo sam tu sezonu sa 5 pobeda zaredom, i onda krece grand parada.

EA, ocu svoje zivce nazad.

Poslednja izmena:
a na koji nacin rade cheateri u div 1, ne kontam? mislim, ja sam sad u drugoj jer sam iz prve ispao jer me ea izbacivao i to svaki put kad sam vodio, jer cim gubim lik ladno zavrsi utakmicu.

Jel se TOTY kartice mogu izvuci i u ovim standardnim 7.5k packovima ili se moraju kupovati ovi promo od 25k i ostali?

Mogu da se izvuku u svim gold packovima, ali u tim promo imaš više rare itema pa je kao veća verovatnoća.

Jel se TOTY kartice mogu izvuci i u ovim standardnim 7.5k packovima ili se moraju kupovati ovi promo od 25k i ostali?

Otvaraj koje god hoces, neces ih dobiti. Mislim postoji neka sansa od 0.000001%, ali to ti je cisto bacanje para, bolje malo trading radi, jedino tako i skupis nesto, ili pink slips.

jel hoce neko da se menja sa igracima? imam ribery-a, ako neko hoce za bejla? 😀

Odjednom igra pocela da puca pre biranja jezika a kada su 4 dzojstika ukljucena, jel imao neko takav problem? Do pre 10 dana radilo kako treba, probao sam sve kombinacije sa usb ulazima, brisao fifa folder u my documents...

Jel ima neko shit performanse sa Win 8.1?
Na sedmici sve klizi sa maksimalnim setovanjima dok na 8.1 imam neki stutter bez obzira na podesavanja, javi se posle 2-3 minuta igranja. Neverovatno koliko me izludjuje.

Nazad
Vrh Dno