Šta je novo?

FIFA 14.

• Začetnik teme Začetnik teme Borat
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo ja sam u prvoj diviziji u FUT nakon 11 sezona msm, i to dosao sam sa poprilicno otrcanim timom, ali kakogod. Sad pravim Francuze, ne znam da li je pametno da potrosim 250 000 na taj tim?

Ja sam pravio League 1 tim i na kraju nekako mi je falio Ibra za formaciju sa dva napadača, Falkao je super, ali Kavani nije ništa posebno. Mada na kraju shvatio sam da i sa takvim timom može da se pobeđuje, samo što mi je do tad dojadio FUT.

Ja sam pravio League 1 tim i na kraju nekako mi je falio Ibra za formaciju sa dva napadača, Falkao je super, ali Kavani nije ništa posebno. Mada na kraju shvatio sam da i sa takvim timom može da se pobeđuje, samo što mi je do tad dojadio FUT.

Hmm, probacu i ja tako onda. Danas igrao sa ovim Italijanima i smorio se, Saravi ne moze potrefiti gol pa da je i velicine aerodroma. Jedino Vucinic i Kandreva inekako, ostalo katastrofa.

Ljudi koji su kovali pravila matchmakinga u FIFA treba da se ****no ubiju.

Igram sa milanom, pada mi se chelsea, liverpool, borussia dortmund.

Uzmem chelsea jer logično u istom su rangu, padne mi se 10x (5x za redom) real madrid... What the fuck.

Poslednja izmena:
Kako zaradite 250k u FUT? Došao do treće divizije, imam 10k i prosečnu ekilu

Malo nagrada od turnira, malo tradeinga i to je to. Samo ne treba da bacas pare vec da cuvas 😀

IMAM PROBLEM SVAKI PUT KAD POCNEM ULTIMATE TEAM MEC POSLE NEKOLIKO SEKUNDI KRESUJEMI I ZAMZNEMI SE SLIKA!POMOC

Vec desetak dana mi se nakon svake fut utakmice samo izloguje pa moram uvek iznova da se logujem, a i sve cesce puca origin pa gubim 3:0, na sbb-u sam i to je bas krenulo otkada sam dobio njihov modem/ruter na koriscenje, ranije mi je samo ponekad pucao origin.

I meni stalno puca, vodim 3-1 U 83. za osvajanje prve divizije i pukne mi net. Nakon toga izgubim i onu jednu preostalu jer sam bio ljut kao ris.

KRESUJEMI I ZAMZNEMI

1387500622682368_animate.gif

Usput, danas igram prvi put sa dualshockom i izgubim tri meca zaredom na preokret, zadnji poraz je doveo do toga da sam iscupao lijevu pecurku, jednostavno ne odgovara mi da se lijevi analog nalazi dole. Sad cekam xbox one gamepad, valjda ce biti dobar, unatoc tome sto je bilo problema sa kompatibilnosti u pocetku na pc.

Poslednja izmena:
Sta ti je moc navike, ja odkako sam kupio ps3 ne mogu vise da igram na chill stream-u

Jel moguće koliko si pilicarski odigrao drugo poluvreme još znajući da ide ubrzano?

Imao sam 2 napada koliko sam i mogao, presao sam pola terena 2 puta, jedino da dam autogol iz sazaljenja.

Kako da igram karijera mod? Izabrao sam klub, dao sam si ime, podesio sta treba i nema dalje da pocenm ligu? Gde mi je sejvovano, ne mogu da se snadjem, pomagajte? 😀 Srecan Bozic! 🙂

Posle 100 izvlacenja palo 200k+ bar je povracen deo para
uny6y9ab.jpg

Poslednja izmena:
Ne znam kako meni onda uvek zapadnu protivnici koji poslednjih 10 minuta kada vode igraju oko korner zastavice a ja tako nisam igrao, eh da mi je vise utakmica sa takvima kao vas dvojica bila bi prava uzivancija.

Ne znam kako meni onda uvek zapadnu protivnici koji poslednjih 10 minuta kada vode igraju oko korner zastavice a ja tako nisam igrao, eh da mi je vise utakmica sa takvima kao vas dvojica bila bi prava uzivancija.

Pusti Ziko amatere, ne znaju oni sta je prva divizija. Najbolje da si odigrao 3x Pass + (L1+Through Ball) + 90min= script activated

Cuvati posession na kraju utakmice je skroz cool i prihvatljivo, ako umes, svaka cast. Ali ako protivnik vrsi jak pritisak (100 custom agression i high pressure + konstantni rb) onda je to veoma rizicno, i pored toga sto se tako stvaraju viskovi na terenu. Nekoliko puta sam pokusao i batalio, zadnja linija obicno nema dovoljno dobar passing i kontrolu da drzi loptu a njegova cela ultra attacking postava nalegne na moju polovinu terena. Ove godine je to katastrofa, pogotovu visoki pasovi na drugu stranu terena. Volim da prebacujem teziste i da se dodajem ali se ne isplati. Takodje ne predlazem ultra defanzivu sve do nekog 85 minuta. High Pressure, lob through lopte i crossevi toliku su OP da u 14-ici vazi samo jedno pravilo, napad je najbolja odbrana. Kad vodite, ni slucajno nemojte da se zatvarate (ni psiholoski, ni taktikom).

Pusti Ziko amatere, ne znaju oni sta je prva divizija. Najbolje da si odigrao 3x Pass + (L1+Through Ball) + 90min= script activated

Igrao sam protiv dobrog broja igrača koji su imali sličnu taktiku: dodavanje na svojoj polovini i čekanje na grešku protivnika. Međutim, problem je kad taj protivnik ne pravi grešku, onda se utakmica pretvara u mrtvilo.

Mada može i protiv toga da se igra, rekoh ranije, smaraju te priče o tome kako neko igra ovako ili onako. Čini mi se da ste sve taktike ocrnili do sad. ...A sve ima odgovor i ako ne znate da igrate protiv jednog tog "abusea", ne znate da igrate i to je to. 😛

Poslednja izmena:
Samo cepaj, tu smo da pomognemo.

Usao sam malo u trading, pokupovao igrace dok su bile nize cijene i sad ih valjam za duplo, sve sami informeri. I sad kad padnu cijene nakon izlaska toty ima da se nakupujem ko budala... :d

Na PC-ju su vec dosta niske cene, pitanje je da li ce da idu bas toliko nize, posto je market vec uveliko crashovao.

Malo me nervira prixe fixing na PS4/3 marketu. Hunter/Shadow kartice su bile 1k kada sam uzeo PS4, a sada su preko 5k. TOTY crash ce verovatno biti dobar momenat da se obskrbite comsumablesima.

Ja nesto razmisljam da prodam "francuski" fitness a do crasha bronzebenching sa brazilcima, ali me nesto mrzi, nemam bas toliko skupe igrace, najskuplji su mi Lavezzi i Di Maria (i Willian u brazil squadu).

@ Zika: cestitamo!!!

Poslednja izmena:
Na PC-ju su vec dosta niske cene, pitanje je da li ce da idu bas toliko nize, posto je market vec uveliko crashovao.

Malo me nervira prixe fixing na PS4/3 marketu. Hunter/Shadow kartice su bile 1k kada sam uzeo PS4, a sada su preko 5k. TOTY crash ce verovatno biti dobar momenat da se obskrbite comsumablesima.

Ja nesto razmisljam da prodam "francuski" fitness a do crasha bronzebenching sa brazilcima, ali me nesto mrzi, nemam bas toliko skupe igrace, najskuplji su mi Lavezzi i Di Maria (i William u brazil squadu).

Ja sam uzimao Digne-a IF i Cabellu za po 20k, a prodavao ih po 35k, Lavezzi, Silva isto tako. 28+ Contracti su pre par dana kostali po 650 Buy Now Price, a obicno su oko 450-500 pa valjda ce se vratiti na normalno. Sad kad sve po prodavam vjerovatno cu opet Francuze sastavljati jer ocigledno nema druge.

E,kako je pukao taj market.
Jes da sam uzeo 10 mil. za Ronalda(sada je oko 3),al sto sam tada pukao na igrace...
Iz zezanja pokupovao,IF Hazarda,IF Aguera...
Posle toga batalio malo fifu,presao na BF4.
Posle nekog vremena,imam sta da vidim,cene otisle skroz u ...
Ja prodao te skupe igrace,ali pare isparile.
Sada imam oko 1.5 mil,i vise provodim vremena u pravljenju nekih hibridnih ekipa,nego sto igram.

Jer se FUT inace igra za lepotu i za publiku, pogotovu u visim divizijama. 😀

Uzgred, kad smo vec kod pasova, pretpostavljam da znate, ali mozda neko i ne zna fensi pasove sa RB+X (ili A) i sl.

edit: ne mogu da zamislim kako bi nas Kolumbija sada zgazila da tako igramo LOL 😀 Trce kao besni psi!

Poslednja izmena:
Ма добро трчимо ми сада није то она екипа која је бунарила са Михом позади и Мијатом напред па се гађају. Ако нешто мрзим то је та пас игра уназад. Мислим чак да је Милојку то последњи пренос био колико се сећам:-D а човек их убо у центар *** иако је будала својеврсна🙂. То смо вечито радили, али не тако да би изградили напад као праве екипе што раде, већ је то код нас била свакодневница ко пипне лопту да му рикне ближњи:-D. А поготово то не бих радио у игри иако умем. Једноставно бих урадио uninstall и ћао ђаци.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno