Šta je novo?

FIFA 14.

• Začetnik teme Začetnik teme Borat
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Probaj da obrises FIFA14 folder iz My Documents. Meni je par puta resavalo problem.

Hvala ti, ali ja bih da se igram fullscreen a ne windowed mode. Stvarno ne kapiram sta je toliko pogresno u 8.1 da se pojavljuje taj stutter. Neko kaze da je i do dzojpeda...
Nisi pazljivo citao 🙂 Igra radi normalnu u fullscreenu, samo ovaj programcic "zavarava" da radi u windowed modu.

Ja se pitam da li oni stvarno misle da je ovako moguce igrat? Pa konstantno im pucaju serveri..

Zavrsim utakmicu i samo odjednom pukao net (tj. njihova veza, meni net radi perfektno), evo sad prije po minuta, i smanjuje mi DNF i sad nakon utakmica dobijam pisljivih tristo koinsa, pa mislim stvarno, ista stvar i sa BF i sa svime sto ima veze sa najkomercijalnijom firmom na planeti.

Vise puca od proslogodisnjeg izdanja, sada se svaki put molis da poslednju tekmu ne izadje lik jer gubis 100 posto. Mada ja sam vec navikao na propadanja sezona, evo sinoc jedva ostao umesto lagano da prodjem u bolju div. Pobedim 4:0 i onaj poslednji ekran pred prikazivanje coinsa zabaguje i kaze lost connection to servers

Sad scena, izbacuje me 4 puta u trecoj diviziji i gubim DNF i sad igram za prolaz, i vodim 1:0, pa 2:0. on smanji na 2:1, pa na 2:2, pa je u 90 3:2, on u 90 izjednaci 3:3, i zadnji napad sa Vucinicem ja 4:3 i skacem ko retard po kuci i ide screen da me je izbacilo, a plus, lik sa kojim sam igrao je tukao sve pauze po 30 sekundi i pravio se mangup...

I ja sam bio 3. Mora da je ukleta divizija. Pre neki dan 3 tekme dobijam i sve 3 pucaju na tom zavrsnom ekranu. Bio sam uporan umesto da iskuliram posle prve.

Kod mene u prvoj nema tih problema 🙂 Puca konekcija samo kad se pojavi rage kod protivnika.

Mora da je rage zbog toga sto ne znaju protiv koga igraju - logo ti je Portov, zoves se fcinter, u igri grb Sportinga a igraci uglavnom iz Benfike...

Realno ubio si me.

I ja sam bio 3. Mora da je ukleta divizija. Pre neki dan 3 tekme dobijam i sve 3 pucaju na tom zavrsnom ekranu. Bio sam uporan umesto da iskuliram posle prve.

Sad idem opet u 3 da razvaljujem 🙁, otkako sam ispao iz prve, samo me izbacuje, vjerovatno je i racunaru dojadilo kako igram.

Mene krenulo par sezona, cesce sam davao golove iz kornera sa Luizom i u 1. sam diviziji. Mada je glavni razlog to sto mi nije pucao server. Ali kako su unistili pakove ovih par dana, 100k sam u gubitku, ne secam se da sam ranije toliko dobijao silver igrace u pakovima.

Poslednja izmena:
U prvoj diviziji, mi je igrati lakse nego u ovoj trecoj, ova treca me ubija u pojam, realno. Ako imas Italijane probaj sa Vucinicem, lik prebija kako igra, dobar je i glavom, brz je i jak, taman. A budzasto. A packovi su glupost nevidjena, nema sanse da kupim nijedan vise, dosta je bilo sa ovim TOTY handrenjem da se kao mogu dobiti...

Plus, evo sad ja igram sa fitnes timom, online match i gubim jedan nula, i okrenem to na brzinu, i 90 minut i prvo pise da izbaci protivnika, i ja pritiscem ok, kad izbaci i mene. Pocinjem da sumnjam na ovaj futavi TP Link ruter, ubija me otkad sam ga kupio, a igram preko mutavog wirelessa, preko antene futave.

A sto se tice nekih prenapucanih igraca npr. Luiz je jedan od prenapucanijih igraca, kao i Cech, Lukuaku, Remi, Benzema, Sturridge, znaci totalno prenapucani, npr. Sturridge udara glavom jace od Baneta/Kejhila deset puta (smijesno), i udara glavom mnogo jace nego dosta igraca nogom, a ko god gleda fudbal zna da on nije takav tip napadaca nego tipicni finiser, i bez bog zna kakve pameti i sposbnosti kao sto je to u igri napravljeno, a Luiz em sto je brz em sto je rmpalija pa je katastrofa igrati protiv njega, pa jos Cechu je dati gol kao da pucam u zid i kao da ima samo mala rupa u coskovima itd. Jos ovo govorim kao navijac Celsija i znam kako ti igraci igraju zapravo, i lako je zakljuciti da je to prenapucano. I sad ta djeca sto su dobila FIFA-u od mame i tate, kupovali igrace i uzeli komplet team overpowered, i plus cuvena taktika y + lb, i pluuuuus moje gubljenje zivaca kad vidim da neko to radi, i racunaj da je to za njih dobitna kombinacija.

I jos me zanima, ima li kakav internet monitoring software da ga imam dok igram fifu, da vidim da li meni puca net, ili je do servera. Ali ne vjerujem da puca, jer sam slusao muziku na yt dok sam igrao, i nije prekinula nimalo, ali moguce je i da prekine samo na milisekund i da se vrati, mada i to je glupo?

Promeni ruter i probaj da se ne kacis bezicno. Meni je to pomoglo pre par meseci.

Da li ce ikada izbaciti prokletu skriptu?
Zasto 70% golova primam u periodu od 85-90min?
Zasto moji igraci pogadjaju stative iz dva ili tri uzastopna pokusaja?
90 min.,ulazim iskosa sa Ben Arfom,gadjam lepo dalji ugao,i,gle cuda,stativa.
Odbija se na drugu stranu,centriram lepo,i Van Persi,sam,glavom,za promenu,u precku,kraj,izgubio si.

Plus, sad instalirah njemackog i ruskog komentatora, englezi mi mozak popili xD Mogu reci da prija.

Немачки ти прија? Не знам коме може да прија тај накарадни језик. Пре бих угасио звук.

Немачки ти прија? Не знам коме може да прија тај накарадни језик. Пре бих угасио звук.

Prija mi sve sto ne razumijem, i golaco golaco golaco golaco gooooooooooo spanskii, i tole flanke i kontrliert di kugle na njemackom. Samo da je neka promjena, pa kakva god bila xD

Tacno nije zanimljivo igrati u top 3 divizije pored toliko op abuser supaka...

Kad se god iznerviram zbog Fife, samo se sjetim PES-a 2014 i smirim se.

Otkako sam se rijesio Italijana, desi se i da pobijedim koju xD Najgore od svega, sto kad udjem u drugu diviziju, udjem u prvu, pa padnem opet u drugu i u krug, a kad udjem u trecu, ona ti je nesto kao zivo blato, kad se zaglavis nema nazad, a jos ako panicis pa mlatis rukama, e onda si ga tek zaglibio haha

Nego ajde da zatvorimo ovu knjigu zalbi cije sam stranice i ja pisao haha ko hice veceras i ovih dana tekme u recimo 5-20k uloga neka me doda na Origin.

Nazad
Vrh Dno