Šta je novo?

FIFA 14.

• Začetnik teme Začetnik teme Borat
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kakav si ti lik, pa to je igrica logicno da ima bagova, pa i ziv covek pogresi mnogo puta...

Kakav si ti lik, pa to je igrica logicno da ima bagova, pa i ziv covek pogresi mnogo puta...

Ma ima toga na kilo, svaka trec eventualno cetvrta neka nova glupost. :d

Danas mi ladno restarta ligu, a ja fino imam jos dvije utakmice i imam mogucnost prolaska, kakvu takvu.

(Kamerom slikano, sprda me prtsc, a nemam neki sw za to xD
24012014315.webp

Poslednja izmena:
Jucer sastavih ekipu po onom guide za Bundesligu do 20k i ispade na kraju mi bolja od spanske u kojoj imam alvesa, benzemu, casillasa, di mariu i koja me je kostala cirka 250k...

Nisam 100 godina igrao FIFU, ali sam je instalirao prekjuce.

Pocnem karijeru i u sred igre krene slika da mi skace gore-dole. Zavrsim tekmu, slika je ok , ali kad mene pokazu cela figura mi igra. Snimim, izadjem, loadujem, opet isto. Iskljucim igru, ukljucim opet i onda je ok neko vreme, pa pocne da se trese i tako u krug.

Drugi problem je sto sudija deli crvene kartone za svaki faul. Bukvalno nije sudio faul i dao zuti i meni i protivniku i mojim saigracima. Jel to neki bag ili nisam nesto podesio kako valja?

Konfa je iz potpisa, namesteno mi je na maximalna podesavanja, mada sam probao i sa losijim isto se desava.

Los ti je krek trazi v5 sa update-om.

Hvala, uspeo sam, odigrao sam 3-4 utakmice, nije nijednom pravila probleme.

Jucer sastavih ekipu po onom guide za Bundesligu do 20k i ispade na kraju mi bolja od spanske u kojoj imam alvesa, benzemu, casillasa, di mariu i koja me je kostala cirka 250k...

Tako i meni obicno bude, sad sam pravio hybrid (remi, nasri, lavezzi, miralas, luiz, silva itd) neki i izgleda pristojno, a prije toga igrao sa PSG timom dao na njega 300k, i nikako mi nije odgovarao.

Obrisao sam sada klub i idem ispocetka i imam poslovni prijedlog za nekoga, a to je, da mi sad prebaci 5k coinsa i cim ja sakupim vracam duplo, jer ne mogu igrati sa timom koji ima ocjenu 55 protiv djecijih 80+ klubova u desetoj ligi.

Dacu ti ja bez kamate, ako ti treba i vise, bicu u igri od 20 casova

Ovaj 3. A umesto Dantea neki IF iz Francuske ili Humels

Odustao sam od kombinacije sa Robenom.
Cena mu je otisla,bas je skup sada,zanimljiv je igrac,koristio sam ga malo,ali desna noga mu je s...e.

Postoji li neki nacin da se izbegnu cheateri na PC Ultimate teamu? Imao sam 7-1-1 u prvoj diviziji i bod mi je nedostajao da je osvojim. Searchujem protivnika, pojavi se bronzani lik i vec na loadingu se diskonektuje, meni pripise poraz i ostanem tez titule... Uspem tek jednu od 10 da odigram i opet se ponavlja proslogodisnja situacija sa cheaterima. Prokleti EA ne preduzima nista, ***** pohlepna!

Odustao sam od kombinacije sa Robenom.
Cena mu je otisla,bas je skup sada,zanimljiv je igrac,koristio sam ga malo,ali desna noga mu je s...e.

Probaj sa Englezima, ima dosta novih finih informera, tipa sad cabaye, eto..

Mozes isto i sa Italijanima, meni je dobro islo sa njima dok nisam obrisao klub, samo je problem sto u citavoj ligi ima malo dobrih krila, najbolji su Saravi i Kandreva, a realno su Boranija, ali zato ostatak tima moze biti fantastican 😀

Umesto Mirallasa možeš bilo kog RM iz BPL da staviš, Ben Arfu ili novo transferovanog McGeady-ja.

Postoji li neki nacin da se izbegnu cheateri na PC Ultimate teamu? Imao sam 7-1-1 u prvoj diviziji i bod mi je nedostajao da je osvojim. Searchujem protivnika, pojavi se bronzani lik i vec na loadingu se diskonektuje, meni pripise poraz i ostanem tez titule... Uspem tek jednu od 10 da odigram i opet se ponavlja proslogodisnja situacija sa cheaterima. Prokleti EA ne preduzima nista, ***** pohlepna!
Jel se ovo samo meni desava ili vi igrate na konzolama?

Sta mislite o ulaganju u De Bryne(Chelsea)?
Bio je jako zastupljen u BPL timovima,a nece ga vise biti.

Šta znam, možda mu skoči cena, znam da je Baloteliju prošle godine skočila cena za skoro duplo za City kartu.

Jel se ovo samo meni desava ili vi igrate na konzolama?

Sto se prije pomiris sa tim to bolje po tebe.

Sta mislite o ulaganju u De Bryne(Chelsea)?
Bio je jako zastupljen u BPL timovima,a nece ga vise biti.

Hmm, to bi mogla biti dobra ideja 😀

Lep tim,ne svidja mi se golman,i ne volim Miralasa,sto ne znaci da je los igrac.

Golman, ima 92 diving, ali je sitan, mada to i nije problem jer brani ko lud. 😀 Umjesto Miralasa imas Navasa 😀

Zasto nema Salah Chelsea kartica, to je jedan od boljih silver rare igraca u bpl?

Nisu ga još prebacili, verovatno će danas.

Ovaj moj net je cudo, prvo je izbacivao mene a sad mi 5 protivnika za redom izbaci, zali boze contracte 😀

Nazad
Vrh Dno