Ovo je zapostavljeno skroz, raspolozen sam za nabrajanje pa da krenem. Kao prvo, proslo je 300 godina otkad se pojavio taj problem i 1000 krpljenja i njihovih servisa i nista, a u pitanju je pretraga dakle sta god ja ukucam kao kriterij tj. koji god raspon cijena on ce meni samo izbacivati da smanjim kriterij i slicno. Kao drugo, ne znam kako je moguce da dopuste igracima da igraju sa onolikim pingovima, znaci krece tekma i tri crtice sve ok, ja ulazim igramo i nakon sto on postigne gol odjednom pocinje da stopa i nemoguce je igrati, kao da mu je u interesu da popali sve moguce na netu samo da bih ja bio u nemogucnosti da normalno igram, jednostavno se rjesava, previsok ping, letis napolje, ali to im nije u interesu ocigledno, a ko ce znati iz kog razloga. Zatim, glupo izvodjenje auta, ladno lik moze pola dana da drzi loptu i da nista ne radi sa njom, a vrijeme ladno tece. Pa kao cetvrto, i univerzalno za sve igrace i na pc i na konzolama je igra i njene neke stvari tipa, glupa odbrana koja umjesto da stoji kako je ja postavim oni izlijecu sami prolijecu pored igraca, prave ofsajd zamke koje igraci lako koriste sa y + lb i slicno, iako sam ofsajd zamku iskljucio u taktici. Kao peto, odnosi se se na ignite, koji nisu dali pc igracima, po meni najveca zamjerka, i otkud im logika da pc igraci nemaju jak hardver, i otkad je to bilo neki od izgovora, ovamo nemaju jak hardver, a ovamo sve ostale igre traze 5x vecu zahtijevnost od tog prejako ignite da nazovemo. Kao sesto, izgleda da i od sledece godine nema nista sa pc verzijom, tj. citao sam da ce biti jos gore zapostavljena. Kao sedmo, world cup, koji je toliko tesko bilo prilagoditi pc -ju, pa mogli su ga bar ubaciti kroz mutavi dlc, kao da je neki problem. Sve u svemu ima toga jos tri dana na pisem, ali da ne duzim napisacu samo dve rijeci koje sve objasne odjednom- EA.
Headere sam izostavio jer je to toliko prozvakan problem.