Šta je novo?

FIFA 14.

• Začetnik teme Začetnik teme Borat
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koliko ja znam jos uvek ga ne mozes koristiti na PC-u. Nek me ispravi neko ako gresim.

Ako mozete da ga nadjete, preporuka za Logitech Dual Action, savrsen je za fifu i sve sportske igre, najslicniji gamepad dualshok-u 2 🙂

Kom lezi dualshock. Meni je XBOX controller mnogo bolji

Imam Playstation, a na pcu igrao sa xboxovim, dualshock mi je prestian jer sam trenirao kosarku pa kad ga lagodno drzim komotno mogu kaziprstom desne ruke da dodirujem l1 i l2.

Imam Playstation, a na pcu igrao sa xboxovim, dualshock mi je prestian jer sam trenirao kosarku pa kad ga lagodno drzim komotno mogu kaziprstom desne ruke da dodirujem l1 i l2.

Moj problem je potpuno druge prirode 😀

Ko ovo bira da mi je znati, po meni samo A i C gol traze poprilicno skila, ovo ostalo nabijanje lopte pa kud pukne da pukne.

C je vrh. na zalost malo je takvih ili slicnih poteza.

Pogledajte u kom je minutu vecina golova. Uzas. Kako ih brate nije BLAM da okace ovako nesto.

Pogledajte u kom je minutu vecina golova. Uzas. Kako ih brate nije BLAM da okace ovako nesto.

Ma najlakse je dati gol u 90. niti golman brani, a i da brani uglavnom nije pozicioniran, odbrane nema i sl. Gledam sada ove golove iz ostalih rundi, i sve isto.

EA izgleda nema u rjecniku rijec sramota, oni sve imaju hrabrosti postaviti.

Pa to ti kazem, ovo su skriptovani golovi, sramota da jos kace javno, kao kakve golcine... boze me sacuvaj.

Pa to ti kazem, ovo su skriptovani golovi, sramota da jos kace javno, kao kakve golcine... boze me sacuvaj.

+1

U deset rundi koliko su postavili ovih klipova nisam video ni jedan timski gol u kojem je izgradjena taktika. Kao da golove biraju osobe koje nikad nisu odigrale mec.

Da li su jos nekom ekipe Zvezde, Partizana i jos neki timovi imaju imena *TeamName_abbr15_106000 do 130037 Zvezda, Partizan, Levski, Ludogorec i jos neki? Uradio sam iz FIFA 14 MWM Selector database da bude 4.0 i disable EA Online da bi dobio te nove timove. Igricu pokrcem preko ikonice iz game. Sve ove od modingway-a All in one 1.0.1 i update 1.2.0 i 1.2.5 imam u glavnom folderu, ali ne u game.

Poslednja izmena:
Primijetio sam da zadnje 10 dana nema vise onih giftova kad se ulogujes preko WebApp? Nije da cu propanut zbog toga 🙂

Evo meni radi, nema giftova vec desetak dana. Inace pojavio mi se najjaci bag ikada, igrao sam FUT, krene tekma i posle 30 sekundi svira kraj poluvremena haha. Isto tako i drugo poluvreme. Mozda jer sam isao alt+enter i blejao na netu jedno pola sata, pojma nemam ali nije mi prvi put da odem u window mod...

Pa to je sjajno. Cuo sam za taj bug, ali samo za seasons, prvi put cujem da je nekog strefilo u FUT-u 🙂

Primijetio sam da zadnje 10 dana nema vise onih giftova kad se ulogujes preko WebApp?

Nema... Giftovi se pojave periodicno, drze ih neko vreme pa ukinu. Tako da, moraces nekako bez njihovih bronze gift packova 😀

Sta bre bronze, svaki treci dan sam dobijao gold pack 😀

Ja sam jedno vrijeme svaki dan dobijao gold pack, sad vec 5 dana nisam dobio ni jedan, ja sam to kontao da su mi ukinuli jer me je par utakmica izbacilo iz igre jer je pukao net, pa samim tim da su mi ukinuli te packove jer su mi ionako prepolovili kolicinu coinsa koje dobijam nakon meca.

Da li jos nekom igra slika dok igra tekmu? Jel ja nisam dobro namestio brzo trcanje ili moj igrac nikako ne moze da bude brzi od bilo kog protivnickog igraca nego ga uvek ovaj stigne? Ne mogu da provalim kad igrac brzo trci, jer ga protivnikov igrac uvek stigne.

Poslednja izmena:
Joj ljudi, pa daily gifts puštaju samo oko bitnih datuma, da li praznika, da li bitnih fudbalskih nedelja, što na kraju ispadne relativno često... Eto sad možemo očekivati da će uključiti od 20 i nekog do prvih par dana januara... Nakon toga Uskrs, nastavak LŠ i LE itd.

Mada, iskreno ne znam ni ja što je tako bitno... Čak i kad daju gold paketiće, što se meni dešavalo jako retko, nikad ništa ne može da se izvuče, osim nekih možda 700 coina i to je to. 😀

Poslednja izmena:
Da li jos nekom igra slika dok igra tekmu? Jel ja nisam dobro namestio brzo trcanje ili moj igrac nikako ne moze da bude brzi od bilo kog protivnickog igraca nego ga uvek ovaj stigne? Ne mogu da provalim kad igrac brzo trci, jer ga protivnikov igrac uvek stigne.

Pa te bagove imas samo kod krekovane verzije, znam da je drug imao te probleme, sve dok nisu izasle zakrpe.

@forsaken demon , ono cak i nije "pravi" gold pack, cim dobijem samo 5 itema.

@forsaken demon , ono cak i nije "pravi" gold pack, cim dobijem samo 5 itema.

Pa da, to je najgore od svega. Dva regularna fudbalera i beskorisni itemi.
anyway, otvorili su baš danas opet daily gift, pa pogledajte web app.

Pa da, to su osiromaseni gift packovi. Dobio sam bronze, naravno.

Inace, od juce sam presao na PS4, next gen verziju FIFE! 🙂 Ali sam se registrovao na istom accountu kao PC verzija. I web app automatski prepoznaje da je drugi user. Za razliku od PC verzije, mozes istovremeno da budes ulogovan i na web app i na PS4 UT.

Pa da, to su osiromaseni gift packovi. Dobio sam bronze, naravno.

Inace, od juce sam presao na PS4, next gen verziju FIFE! 🙂 Ali sam se registrovao na istom accountu kao PC verzija. I web app automatski prepoznaje da je drugi user. Za razliku od PC verzije, mozes istovremeno da budes ulogovan i na web app i na PS4 UT.
Kakva je next gen u odnosu na ovu?

Drugo, videcemo kad budes u prvoj i drugoj diviziji da li ces biti istog misljenja. Nekad su divizije bile realne, sto je niza to su bolji igraci. Sada, sto je niza to vise koriste scripte i igraju na "nebalans" igre.
Evo posle 13 sezona dosao sam u prvu diviziju. Uzeo sam 8 trofeja. Fali mi 1, mislim iz 5-e divizije. Drugar igrao na mom nalogu i naslagao poraza pa nisam mogao osvojiti. Nego, i dalje sam istog misljenja. Neke stvari jesu OP ali daleko od toga da se ot toga ne moze braniti. Igram sa Arsenalom i 80% protivnika mi je Dortmund. Imaju ultra brz napad naspram moje odbrane (igra mi Mertesaker) i dosta njih forsira nerealne visoke forove ali opet se odbranim :/ Bagovi, skripte i ostali izgovori kod mene ne igraju ulogu

Kakva je next gen u odnosu na ovu?

Malo se razlikuje fizika lopte i kretanja igraca, ali imam subjektivni osecaj kao da igram potpuno identicnu igru i nisam bas siguran sta je promena u mehanici a sta samo promenjena animacija. Najsrecniji sam sto nema toliko golova glavom, bar u nizim divizijama. Ali lob pasovi su naravno i dalje uzasni i neodbranjivi.

Cut scene izgledaju dosta bolje, tako da je pravo "uzivanje" gledati usporene snimke protivnickih golova i kolizije sa igracima. Sto naravno svi rade. :S:

Veci problem mi je dualshock 4, jer prsti klize sa pecurkica u zaru borbe, mnogo mi je bio lepsi osecaj sa xbox dzojpedom. Jos mi gore lezi DS4 nego DS3 koji je zbog kracih rucica imao losiju ergonomiju ali potporu na dlanovima.

Poslednja izmena:
Evo ja sam u prvoj diviziji u FUT nakon 11 sezona msm, i to dosao sam sa poprilicno otrcanim timom, ali kakogod. Sad pravim Francuze, ne znam da li je pametno da potrosim 250 000 na taj tim?

Nazad
Vrh Dno