Šta je novo?

ebay pomoc

Mislim da ne moraju da idu "stalno". Odu valjda jednom, otvore racun sa karticom i dizu pare na bankomatu...

Upravo mi je "prošla" Intesa AmeX Blue na PayPal-u, skinuli su mi 1,95$, tako da još čekam 4 digit code na izvodu i izgleda da je to sve. Nisam znao da je ovako, peace of cake, ali definitivno radi. A, da, kao zemlju sam stavio Cro, a sve ostalo je "original".

Ako imaš intesin online banking te cifre možeš odma da vidiš.

Imam online, ali ne mogu da ga koristim, pošto zahteva IE, a ja na OS X-u. Probao sam i preko VM da instaliram Win, ali iz nekog razloga kada učitam stranicu onlinebancaintesa, ne mogu da pristupim, s obzirom da mi ne da da kucam ništa osim brojki, a u šifri ima i drugih karaktera. Nemam pojma u čemu je štos, jel znaš ti možda?
Popalio sam sve ActiveX džidža-bidže, regulisao security, tako što sam stavio da je adresa proverena, dakle ceo protokol sa online help-a sam ispunio, ali ništa, ćorak.
Hajde neko ko već koristi ovaj intesin online ako može da mi pomogne.

IE for Mac neće da može, tj. ovde mogu da kuckam šta god poželim, prihvata i brojke i slova, ali zato ne mogu da kucnem na polje izvrši zato što je neaktivno.:S:
***a, nijedan pokušaj nije kompletan, svaki ima neki zez.
A onaj plugin je mator, probao sam na najnovijem FF-u, ni to ne radi.
Anyway, hvala za tip.
Još neko?

procitah pre par dana negde da neko koristi neki mozillin plugin za gledanje online intese, al moguce da je to bilo za win, mislim da tebe zeza ActiveX

nadjoh, ko zna mozda postoji neki nacin da sve proradi
Meni je radio FF sa IE tab-om, ali tad ne moze da se koristi online placanje tj nalog, ali ja sam mogao da vidim sve transakcije sto mi je dovoljno

Poslednja izmena:
samo pozovi call centar Intese, nakon identifikacije operater ce ti procitati 4 digit code...

IE for Mac neće da može, tj. ovde mogu da kuckam šta god poželim, prihvata i brojke i slova, ali zato ne mogu da kucnem na polje izvrši zato što je neaktivno.:S:
***a, nijedan pokušaj nije kompletan, svaki ima neki zez.
A onaj plugin je mator, probao sam na najnovijem FF-u, ni to ne radi.
Anyway, hvala za tip.
Još neko?

Nisam bash razumeo u cemu je problem, ja koristim VMWARE u Snow Leopardu i Intesa i Rajfajzen online iz IE rade isto kao u windowsu...

Proradilo, uspešno sam i verifikovao paypal nalog.
Zašto nije radilo pojma nemam, a i baš me briga.

Poslednja izmena:
Imam jedno pitanje.

Danas sam u Rajfajzen banci napravio Visa Virtuon karticu. E sad, posto studiram u Temisvaru, a Rumunija je na PayPal spisku da li cu moci sa tom Virtuon karticom koristiti PayPal nalog za placanje preko interneta?

Sve se nadam da nece mi ispisati ovo "Only credit cards from approved countries may be used on PayPal" jer onda sam '*** jeza :S:

Ne razumem shto si to radio, umesto da u Temishvaru uzmesh karticu, ti mozesh paypal potpuno normalno da koristish :) Ne znam kako mislish da uplacujesh kesh na Visu Virtuon.

I vrlo je moguce da ona nece da radi.

da i ja mislim da ti najverovatnije nece raditi ... btw, ja sam uzeo isto visu virtuon u rajfajzenu od prilike u martu ove godine i nije proshla na paypalu...

Evo i ja da ponovim ono što je već ponovljeno sto puta:
Banca Intesa
AmEx
PayPal otvoren sa podacima kao i na kartici, zemlja Croatia
Urađena verifikacija
Preko online banking-a utvrđen 4digit code
Ukucana 4 broja i nalog definitivno verifikovan.

Već sam izvršio i par plaćanja, sve prošlo kao po loju, bez ikakvih problema - čak sam kao zemlju za slanje napomenuo Srbiju umesto Hrvatske, nema problema.

E da je paypal problem, problemi tek pochinju :d

Ajd da pitam ovde, jel ima neko formu slovenackog racuna za struju/vodu/telefon/anything samo da ubacim svoje podatke i da odblokiram paypal? Znaci treba mi samo forma, tj skeniran jedan racun za bilo sta koji bih izmenio i stavio svoje podatke...

E ovako :) treba da kupim nesto preko neta, mada i to sto cu da kupim je online ne stize nista u moje ruke :D nesto vezano za neku video igru...
Sad napravio sam paypal account, video da nema srbije dodao bosna i hercegovina? Nisam se *****ao? Ili sam trebao Austraila, mada posle ne znam koji je zip code.. itd...
Jel ja mogu da odem u banci i da im kazem uplatite mi na [email protected] paypall 100 eura. Jel to izvodljivo ?:D

E ovako :) treba da kupim nesto preko neta, mada i to sto cu da kupim je online ne stize nista u moje ruke :D nesto vezano za neku video igru...
Sad napravio sam paypal account, video da nema srbije dodao bosna i hercegovina? Nisam se *****ao? Ili sam trebao Austraila, mada posle ne znam koji je zip code.. itd...
Jel ja mogu da odem u banci i da im kazem uplatite mi na [email protected] paypall 100 eura. Jel to izvodljivo ?:D

Ha, ha, ha,....:d:d:d
Pitaj ih da uplate i meni jedno 100 evrića pride.

Pa dobro ja im dam 100 eura i oni samo uplate je li izvodljivo? Kako to ide, jer ja preko paypala necu da dizem pare, u pitanju je jedna video igra i treba da platim nesto za nju, a jedino mogu preko paypala... ajde ako neko moze da mi objasni pls.

Pa dobro ja im dam 100 eura i oni samo uplate je li izvodljivo? Kako to ide, jer ja preko paypala necu da dizem pare, u pitanju je jedna video igra i treba da platim nesto za nju, a jedino mogu preko paypala... ajde ako neko moze da mi objasni pls.
Hajde lepo pročitaj sve ispočetka, detaljno, polako, sve ti piše.
Možeš i samo moj post sa prethodne stranice, kratko uputstvo kako sam ja otvorio i verifikovao paypal nalog. Tako kao što si ti zamislio neće da može.
Ukratko: moraš u banci da otvoriš račun i na konto njega dobiješ neku od "validnih" kartica koje "prolaze" na paypal-u. Predlog: Intesa American Express - ovo je kreditna kartica
Kad dobiješ karticu i aktiviraš je (24h po podizanju iz banke), odeš na paypal i kreiraš nalog. Kad budeš kreirao nalog moraćeš da verifikuješ karticu, pri čemu će paypal da ti skine izvesnu cifru sa kartice, a onda ćeš morati da ukucaš četvorocifreni sigurnosni kod koji se nalazi na izvodu bankovnog računa - videćeš ga u okviru bankovne transakcije. Onda ukucaš taj broj u polje gde se traži kod verifikacije i to je to. Imaš paypal, odeš na sajt gde hoćeš da kupuješ i to je to.
Pozz

p.s. ili mnogo jednostavnije, zamoliš nekoga da ti odradi transakciju

Poslednja izmena:
ovo drugo moze.. ako neko moze da odradi transakciju bio bi mu vecito zahvalan.. i da castio bi ga nesto :) nameravam da ubacim oko 60-70 eura.. to dodje oko 90 dolara, jer ovo sta treba da placam treba da je u dolarima.. ako ima nekoga ko bi mi to obavio, castio bi ga pet eura.. nemam vise ***.. :-/

Za koju godinu :d

Imash ti to sve i sada, ali problem nije kako platiti, vec da li ce te ispasti 300% skuplje dok stigne ovde...

Citiram:"ima da bidne i pejpal i ibej i onaj amazon" samo ako evropa dozvoli.Ako mi udjemo u Evropu... samo raspadnuti.Ili ce se Evropa raspasti kada mi ostvarimo uslove ili cemo mi nestati kao nacija.Sa ovakvima na vlasti to nikad necemo ostvariti.Mi smo toliko prezaduzeni da to nije normalno i to namerno rade,verujte mi na rec.Pored svega evropski lideri nedozvoljavaju da vise budu uopste primljene nove clanice jer poslednji put je ispao skandal zbog novo-primljenih clanica.I to kontekstu kako sadasnje clanice nemaju toliko sredstava za odrzavanje postojece unuje.Jednostavno njima treba mnogo novca i nece prezaduzene zemlje u njihovom drustvu.Moraju da odrzavaju socijalni mir unutar unije.
Uzgred ja sam otvorio preko BiH paypal i vec dve godine koristim paypal i to preko Intesa
American Express Blue Card.

ja vec napisao po meni je najbolja opcija visa internet posto i ako se desi da vam maknu security code i broj kartice ne mogu da vam mnogo uzmu, jer se na njoj nikad ne drzi mnogo kesa.
Inace Visa internet je dzabe

ja vec napisao po meni je najbolja opcija visa internet posto i ako se desi da vam maknu security code i broj kartice ne mogu da vam mnogo uzmu, jer se na njoj nikad ne drzi mnogo kesa.
Inace Visa internet je dzabe
Što jes, jes, ali zato se ne ukucava broj računa i security code na bilo kom sajtu, samo sigurica.

Poslednja izmena:
Vrh Dno