- Učlanjen(a)
- 10.02.2005
- Poena
- 649
Mislim da ne moraju da idu "stalno". Odu valjda jednom, otvore racun sa karticom i dizu pare na bankomatu...
Meni je radio FF sa IE tab-om, ali tad ne moze da se koristi online placanje tj nalog, ali ja sam mogao da vidim sve transakcije sto mi je dovoljno
IE for Mac neće da može, tj. ovde mogu da kuckam šta god poželim, prihvata i brojke i slova, ali zato ne mogu da kucnem na polje izvrši zato što je neaktivno.:S:
***a, nijedan pokušaj nije kompletan, svaki ima neki zez.
A onaj plugin je mator, probao sam na najnovijem FF-u, ni to ne radi.
Anyway, hvala za tip.
Još neko?
E ovakotreba da kupim nesto preko neta, mada i to sto cu da kupim je online ne stize nista u moje ruke
nesto vezano za neku video igru...
Sad napravio sam paypal account, video da nema srbije dodao bosna i hercegovina? Nisam se *****ao? Ili sam trebao Austraila, mada posle ne znam koji je zip code.. itd...
Jel ja mogu da odem u banci i da im kazem uplatite mi na [email protected] paypall 100 eura. Jel to izvodljivo ?![]()
Hajde lepo pročitaj sve ispočetka, detaljno, polako, sve ti piše.Pa dobro ja im dam 100 eura i oni samo uplate je li izvodljivo? Kako to ide, jer ja preko paypala necu da dizem pare, u pitanju je jedna video igra i treba da platim nesto za nju, a jedino mogu preko paypala... ajde ako neko moze da mi objasni pls.
Uzgred ja sam otvorio preko BiH paypal i vec dve godine koristim paypal i to preko Intesa
American Express Blue Card.
Što jes, jes, ali zato se ne ukucava broj računa i security code na bilo kom sajtu, samo sigurica.ja vec napisao po meni je najbolja opcija visa internet posto i ako se desi da vam maknu security code i broj kartice ne mogu da vam mnogo uzmu, jer se na njoj nikad ne drzi mnogo kesa.
Inace Visa internet je dzabe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari