ZAP
Čuven
- Učlanjen(a)
- 21.09.2001
- Poena
- 720
A da li mora da se pristupi serveru sa IE ili moze mozila sa onim adonom za IE
Jel zna neko potpuno precizno koja je ovo fora sa dolarima i evrima sto se tice placanja(uzimanja malo vise od transfera)? Jel ste sigurni da ova uvecanja cifra za dolare nije ona suma koja se rezervise, pa posle vraca kada se zavrsi transakcija?
Kad imam evre na racunu, a placam nesto u dolarima, kako oni konvertuju to u dolare? Preko srednjeg kursa ili .....?
Hvala.
@markosvaba & Duke Nukem Kako vi prebacujete te pare na racun internet kartice preko moneybooker-sa, kad su meni u banci rekli da treba da se uzme neko uputstvo za ceo taj postupak primanja novca iz inostranstva? Jel vi to radite po tom uputstvu ili jednostavno na mb-u kliknete na sajtu da vam prebaci na racun kartice(ako to moze, posto se ja bas i ne razumem u ovu tematiku)?
Hvala.
Jel zna neko potpuno precizno koja je ovo fora sa dolarima i evrima sto se tice placanja(uzimanja malo vise od transfera)? Jel ste sigurni da ova uvecanja cifra za dolare nije ona suma koja se rezervise, pa posle vraca kada se zavrsi transakcija?
Kad imam evre na racunu, a placam nesto u dolarima, kako oni konvertuju to u dolare? Preko srednjeg kursa ili .....?
Hvala.
sad sam pazario 10$ skype kredita i uzeli su mi 10.63 evra
sto znaci 1000 dinara za 650 dinara.
sto znaci da je u $ neisplativo kupovati.
pljacka![]()
Ja platio seedbox $5 a oni mi skinuli 3.3 eura ...sad sam pazario 10$ skype kredita i uzeli su mi 10.63 evra
pljacka![]()
Sta bi na kraju, koliko se trenutno ceka u Intesi za karticu ?
Sta bi na kraju, koliko se trenutno ceka u Intesi za karticu ?
sad sam pazario 10$ skype kredita i uzeli su mi 10.63 evra
pljacka![]()
Ima jedan paket na xirviku koji traje nedelju dana a kosta $5De si nasao toliko jeftin Seedbox?
€ VS $
Da li se vise isplati imati evre ili dolare na racunu. Evo mog primera:
Kod:Cena 63.55$ (4143DIN, po srednjem kursu NB na dan kupovine), skinuto 45.03€ (4198DIN) Dalje sam kupovao samo u dolarima: Cena 12.95$ , skinuli 13.44 Cena 48.92$ (3135DIN), skinuli 51.13$ i 0.08€(preostalih na rc) ukupno 3282DIN Cena 28,75$ (1813DIN), skinuli 29.43$ i 0.36€, ukupno 1890DIN Cena 109.04$ (6861DIN), skinuli 113$ i 0,11€, ukupno 7120DIN
Eto, mozda neko otkrije neku pravilnost, mada bih rekao da zavisi od odnosa $/€, najveca razlika je kod ove poslednje kupovine. U svakom slucaju, ja od sada uplacujem samo €, dosta mi je smaranja sa $.
Internet kartica
Banca Intesa Internet je debitna platna kartica iz Visa programa platnih kartica, namenjena za plaćanje roba i usluga putem interneta. Ovu karticu nije moguće koristiti na POS teminalima i bankomatima i iz tog razloga se izdaje bez PIN koda.
Da biste postali korisnik Banca Intesa Internet kartice, potrebno je samo da imate stalno prebivalište na teritoriji Republike Srbije i da ste stariji od 18 godina. Za podnošenje zahteva dovoljna Vam je lična karta.
Ova kartica Vam omogućava da na internetu kupujete brzo, lako i sigurno. Potrebno je samo da se identifikujete brojem kartice, rokom važnosti i trocifrenim zaštitnim brojem (validation code), koji se nalazi u produžetku broja, na licu kartice. Limit potrošnje je određen visinom raspoloživih sredstava na računu Vaše Banca Intesa Internet kartice. Celokupna potrošnja zadužuje devizni račun za koji je Vaša kartica vezana i obračunava se u evrima.
Napomena: Preporučujemo Vam korišćenje Banca Intesa Internet kartice isključivo za kupovinu putem proverenih i poznatih sajtova, kako biste izbegli moguće zloupotrebe.
Visa Electron
Visa Electron je debitna kartica namenjena vlasnicima deviznih računa. Svi koji otvore devizni a vista račun dobijaju je besplatno. Omogućava Vam plaćanje roba i usluga na prodajnim mestima sa oznakom VISA Electron i podizanje gotovine u zemlji i inostranstvu. Celokupna potrošnja, čiji je limit određen visinom sredstava raspoloživih na deviznom računu, obračunava se u evrima, bilo da je izvršena u inostranstvu ili u zemlji.
Ako nekome das samo broj kreditne on moze da ti je kredituje (tj. da ti uplati na nju).Zato te pitam jel si ti nesto dodatno od podataka(SWIFT, IBAN ...) ostavljao mb-u ili samo tvoj broj kartice, koji si kucao kad si se registrovao? (zanima me prvenstveno za internet karticu i racun 310)
Da, ta konverzija ide preko srednjeg kursa.@alfaunits Mislio sam na Intezu. Sad si me malo zbunio. Kada oni vrse tu konverziju, nisam te najbolje razumeo? Ja cu normalno sve placati internet karticom, koja je debitna, sto bi onda znacilo da meni ne rade tu konverziju?! Meni je u banci receno da se uvek konvertuje preko srednjeg kursa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari