Ne znam koliko si upucen ali Srbije nema u PayPal sistemu tako da nikada nisi ni mogao da je izaberesh kao zemlju ... mozda si neki drugi servis koristio za placanje, ali Srbija i PayPal jedino u Alisi u zemlji chuda![]()
A sta radis sa onih 80% robe koja se ovde uopste ne moze kupiti ? ima tu previse fazona da te uvek izadje jeftinije, ne mislis valjda da toliki ljudi kupuju online skuplje nego sto je kod nas![]()
Pa da, moj post je odmah iza tvog![]()
Kupujem redovno i tehniku i odecu i to ispada sa svim dazbinama jeftinije ili mnogo jeftinije nego ovde. Drugo je to sto bi ti to bez carine i za trecinu cene nego kod nas![]()
Ja nemam nista protiv toga da ti ne kupujes, samo kazem da imas izvrnutu sliku svega toga, jer i nova i polovna roba i sa dazbinama ispada jeftinije, a da ne pricam koliko ima iste robe boljeg kvaliteta i robe koja se kod nas uopste ne moze kupiti. A sto se tice polovne robe, svaka ebay aukcija je kao ugovor vazeci na sudu sto znaci da ne moze neko tek tako da slaze za stanje robe. Zato postoji feedback i staz na ebayu i to se prvo gleda pre kupovine. Zato je ebay najbolje mesto za online shopping.
Ja tebe potpuno razumem ali ne postoje moja i tvoja iskustva, koristim sve servise koje si nabrojala poslednjih 5-6 godina i imam preko 1000 online transakcija pa tako mogu sa sigurnoscu da tvrdim da se to 'zezanje' apsolutno isplati, i smanjenje sa 100 na 20e na carini vrlo malo utice na to.
Stavom 'ne pada mi na pamet da placam carinu' ne gubi niko drugi osim tebe, ali kao sto rekoh imas izbor da kupujes sta pozelis za povoljne pare ili da kod nas skupo placas samo jedan promil robe koja postoji na ovoj planeti. Ja recimo kada mi nesto treba, prvo gledam ebay, toliko se isplati.
Predajem se![]()
:d:d:d
Pobedila te devojka Vlado.
Ma nismo se razumeli zato se i predajem![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari