AMIKO IMPULS T2/C, HORIZONS A115, XWAVE M5.Imam na selu sobnu Hama antenu i treba mi dobar risiver. Kuća je na sredini brda (Čestobrodica kod Požege)... Neka preporuka za risiver?
PROSTO 5455Imam na selu sobnu Hama antenu i treba mi dobar risiver. Kuća je na sredini brda (Čestobrodica kod Požege)... Neka preporuka za risiver?
Hvala družeAMIKO IMPULS T2/C, HORIZONS A115, XWAVE M5.
PROSTO 5455
Probaj umesto kanala 5 da staviš kanal, 22, 24,26, 28, 29, 30, 34, 36, 39...Pogledajte prilog 451045Tv je blueberry blt43k6dsu, podržava t2 po specifikaciji. Dva risivera, ista stvar. Jedan horizons, drugi PROSTO. Ne hvata ništa ni u najavi. Kao da nije ni povezan sa risiverom i antenom. Pri uključivanju risivera ne dešava se ništa na ekranu...
Ako je risiver povezan sa televizorom HDMI kablom onda na daljinskom televizora pritisneš dugme SOURCE i odabereš HDMI1 ili HDMI2 ili HDMI3.Pogledajte prilog 451045Tv je blueberry blt43k6dsu, podržava t2 po specifikaciji. Dva risivera, ista stvar. Jedan horizons, drugi PROSTO. Ne hvata ništa ni u najavi. Kao da nije ni povezan sa risiverom i antenom. Pri uključivanju risivera ne dešava se ništa na ekranu...
Ako je povezan preko scart kabla onda na televizoru pomoću dugmeta SOURCE biraš AV ulaz. Moguće da mora da se nađe bolje mesto za sobnu antenu. Probaj antenu staviti bliže do prozora.Izabrao i 23 i 36 i opet ništa. Preko skart kabla, nemam HDMI kabl...
Jeste Ovčar
Ako je povezan preko scart kabla onda na televizoru pomoću dugmeta SOURCE biraš AV ulaz. Moguće da mora da se nađe bolje mesto za sobnu antenu. Probaj antenu staviti bliže do prozora.
Često bude slučaj da sa sobnom antenom nema signala, a kada se postavi napolju obična loga antena uhvati se signal bez problema.
Jesam između brda ali po sredini brda, ne baš skroz u rupi. 😁Ako si u nekoj rupi tj dolini izmedju brda tesko da mozes sa sobnom da ,,uhvatis,, nesto.
Da li možda folija koju nisam skinuo sa antene ometa prijem signala?Ako je povezan preko scart kabla onda na televizoru pomoću dugmeta SOURCE biraš AV ulaz. Moguće da mora da se nađe bolje mesto za sobnu antenu. Probaj antenu staviti bliže do prozora.
Često bude slučaj da sa sobnom antenom nema signala, a kada se postavi napolju obična loga antena uhvati se signal bez problema.
Vrlo moguće.D
Jesam između brda ali po sredini brda, ne baš skroz u rupi. 😁
Da li možda folija koju nisam skinuo sa antene ometa prijem signala?
Jeste sa napajanjem ali nema nikakav taster, ništa što bi moglo da se pojača ili smanji...Da li je sobna antene sa napajanjem?Ako jeste jesi li je ukljucio u struju u pojacao potenciometar na max?
Da li sija neka lampica na anteni kada se uključi kabal u utičnicu?Jeste sa napajanjem ali nema nikakav taster, ništa što bi moglo da se pojača ili smanji...
Sija zelenaDa li sija neka lampica na anteni kada se uključi kabal u utičnicu?
Probaj da je nekako izbaciš napolje da vidiš hoćeš li uhvatiti signal. Mada sve mi deluje da će morati spoljna antena.Sija zelena
Proveriti antenu, kabal, konektore, pozajmiti od nekog ispravan risiver pa probati na toj anteni na kojoj je i bear.Risiver Bear DTV 202 ne pronalazi nijedan kanal prilikom pretrage.
Odakle poceti? Da kupim novi resiver?
Šta hvata komšiluk?Juče kupih spoljnu antenu sa pojačivačem i ne hvata ništa kada je stavim na krov, potkrovlje i terasu. Hvata 8 kanala sa nacionalnom frekvencijom kada spustim antenu u dvorište ispred kuće...
Koju antenu koristiš?Kupi obicnu logu bez pojacivaca.
Ja koristim ISKRA DTX- 22F.Iskra P-2845
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari