Šta je novo?

Dobar dusek za krevet

Naravno da je prakticnije 2 duseka, pogotovo ako ces ih okretati, ali ja sam uzeo jedan dusek, nije mi se svidelo to sto se na sredini oseti taj "rez" izmedju duseka, a uglavnom spavam po sred kreveta :D

@ironmanbg Mislim da je to sto je majstor izjavio budalastina. Sto ne bi bilo kvaltetnog zicanog jezgra?
Nemas za iole pristojne pare. Mada i sam sundjer obicno obicno bude totalni krs tada da koliko para toliko muzike.

Ikea duseci nisu sjajni, ja ih nikada ne bih kupovao. Ti sa zicanim jezgrom su Ok. Nista vise od toga. To sto su urolani bas nista ne smeta. Svi duseci od preko stizu tako. Jednostavno, prostor koji zauzimaju i troskovi spedicije to zahtevaju. Dusek ko dusek u roku od 2 dana dobije svoj volume tako da se ne treba uzbudjavati. Sto se opruga tice, sve su isto sabijene, bitno je da je duse svuda isti. Posle koriscenja se prave rupe jer je negde vise koriscen/opterecen.

Takodje, uzeo sam Viola dusek za bracni krevet pre 2 meseca i prezadovoljan sam. Pre toga sam imao neku Jysk memorijsku penu koji je trenutno 30% skuplje od Viola...
Samo da se ispravim, bio sam prezadovoljan do pre 2 dana kada sam promenio zimsku stranu za letnju koa je drasticno drugacija, i supruga i ja smo primetili da je prilicno tvrdji dusek i meni neudobniji. Da li je imao iko slicnih iskustva? Proverio sam na sajtu i stvarno deluje kao da su totalno drugaciji materijali izabrani za strane:

1742460609574.png

Ovo mi bas nema logike da su za zimsku stranu samo drugaciju penu stavili. Obicno se zimska strana razlikuje po materijalima, ali ne i po peni jer mekoca, odnosno tvrdoca duseka treba da bude ista na obe strane. Evo primera:

1742464744407.png

nije ni meni bas najjasnija ova slika a i logika da je razlicita tvrdoca materijala

Ima neko iskustva sa Vitapur naddušecima? Treba nam za trosed na razvlačenje, koji je nov sa žičanim jezgrom, ali iz nekog razloga boli sve. 🥴 Imali smo ranije neki iz Jagodine od 6cm, gledam recenzije na Vitapur svi hvale onaj bamboo od 5cm i imaju neki od 7 ali je on problematičan za odlaganje/rolanje. Dormeo nešto ne razmatram, mislim da njemu cenu diktira ime ne kvalitet. Ili grešim? Dajte neku preporuku.

videh reklamu na Fejsbuku da se čuveni originalni Diplomat sada zove Diplomat Legacy

1000006779.png

Odlican ali preskup, cene otisle duplo na gore, a sta je unapredjeno, nista. Preterali su.
Drugi premium dusek sto imam od njih, kostao 1K sad kosta preko 2K, zasto...

Jer narod i dalje placa i onda im se moze. Isto kao i svi ostali.

AUUU pa ja 2021 kada sam uzeo bio je 180x200 za 50 k okruglo sada 108900 . Pa moji prihodi su porasli samo za 30%
Dakle ja sam u gubitku 70%- Ili to ili cene rada su porasle a gazdi i dalje treba isto para.
Inače dušek je solidno tvrd meni odgovara

Nazad
Vrh Dno