Ljanmi
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.02.2006
- Poena
- 390
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5 7600
- Matična ploča
- Asus TUF B650M
- RAM
- 2x16 EXPO
- GPU
- Phoenix RTX 3080
- Storage
- 2 TB Samsung 990 PRO Heatsink
- Zvuk
- Solo 6C
- PSU
- EVGA G3 1000W
- Kućište
- Lian Li Dan 3 Snow White
- Monitor
- LG 42LA660S-ZA 2014 / LG 82UP80003LA 2021
- Miš & tastatura
- DeathAdder V3 Pro Snow White
- Pristup internetu
- Optički internet
Da li jos neko ima blagi lag prilikom quick save? Pre nego sto sam skapirao, par puta mi se desilo da pritisnem save odmah potom probam nesto jer mislim da sam siguran, kad ono...
Kako da ne, mislio sam prvo da je do AMD-a kad ono vidim sad da i Sandy se isto ponasa, dakle do igre. Zakucano na 60 97% posto situacija ona 3% su quick load ili neke deonice tipa misija sa onim ogromnim mostom preko koga treba da se predje itd. Ko zna do cega je posto imamo istu kartu, moze da bude i do drajvera mada mislim da je do igre moje misljenje opet, neki patch bi mogao da resi stvar.
Koji kraj si dobio? Zasto je glup?
Ljudi vole da gledaju dugacke animirane filmice(tipa Blizzard) po mogucstvu umetnicki odradjene (ukljucujuci i mene), kraj kao kraj nije losh. Alternativne krajeve sam odgledao na jutjubu, kao i uvek.
Predjoh i ja, bas onako gustirajuci, jedno znam sigurno, a to je da ovakva igra skoro nece izaci..
I ja sam razvukao igru koliko god sam mogao, bas sam je onako sto se kaze iscedio.
Inace dajem istu ocenu kao i gejm trejlers Dobra igra, nije igretina sad dal je A klasa(AAA nije sigurno da ne ocekuje neko
Poslednja izmena: