Šta je novo?

Dishonored

Da li jos neko ima blagi lag prilikom quick save? Pre nego sto sam skapirao, par puta mi se desilo da pritisnem save odmah potom probam nesto jer mislim da sam siguran, kad ono...

Kako da ne, mislio sam prvo da je do AMD-a kad ono vidim sad da i Sandy se isto ponasa, dakle do igre. Zakucano na 60 97% posto situacija ona 3% su quick load ili neke deonice tipa misija sa onim ogromnim mostom preko koga treba da se predje itd. Ko zna do cega je posto imamo istu kartu, moze da bude i do drajvera mada mislim da je do igre moje misljenje opet, neki patch bi mogao da resi stvar.

Koji kraj si dobio? Zasto je glup?

Ljudi vole da gledaju dugacke animirane filmice(tipa Blizzard) po mogucstvu umetnicki odradjene (ukljucujuci i mene), kraj kao kraj nije losh. Alternativne krajeve sam odgledao na jutjubu, kao i uvek.

Predjoh i ja, bas onako gustirajuci, jedno znam sigurno, a to je da ovakva igra skoro nece izaci..

I ja sam razvukao igru koliko god sam mogao, bas sam je onako sto se kaze iscedio.

Inace dajem istu ocenu kao i gejm trejlers Dobra igra, nije igretina sad dal je A klasa(AAA nije sigurno da ne ocekuje neko :) ), da kazem da jeste ali vise zbog hajpa i zato sto je ulozeno para u igru sa potpisom Betesda. Da sam odusevljen nisam - ali dobra igra kao sto rece Meda. Presao na hard tezini i opet sam totalno ali totalno OP, na samom kraju sam imao 90% oruzja sa max municije, max helta i mane u steku a vecinu moci nisam ni koristio. Bakica mi je najjaci lik u igri ostavila mi je najjaci utisak, kao i najbolji fajt, od grafike toranj na kraju mi izgleda najbolje i najzanimljiviji nivo - poslednji kao i gejmplaj u njemu. Definitivno moze da se odigra i vredi.

Poslednja izmena:
@Ljanmi

Covece, ovo jeste IGRETINA! Ovakvu igru necemo dobiti u skorije vreme to sam siguran. Vidis da svi stancuju sve neke nastavke i zaista svaka cast Arkane-u sto je napravio nesto novo.

^ Slazem se. Odavno nisam odigrao bolju igru.

Bas je fora biti OP. nerviraju me igre u kojima se nabudzis pred kraj i onda ne mozes nista da radis sa tim mocima jer si stigao do kraja. Npr, fenomenalni deus ex. taman kad sam postao potpuni badass... kraj. ovde si badass od pocetka kako i treba. imas prednost u odnosu na vojnike, ali opet mozes da zagines ako si neoprezan.

btw, jedan od divnih detalja, krv sa maca se ne skida. jednom kada ga upotrebite, ostaje krvav.

ja sam zavrsio igru i saad krecem na achievement hunt. videcu da li moram da predjem celu igru ili mogu samo da sredim misije koje sam odradio protiv achievementa

Poslednja izmena:
Zaboravio sam da dodam da sam skupio sve moguce rune i bone charmove u svakom nivou, achivement nisam postigao ni jedan(mislio sam da ih nema u igri :) ), ubijao sam u pocetku sve protivnike na stelth nacin i kada sam video da me igra "kaznjava" zbog ubistava poceo sam da svakog protivnika uspavljujem, pa sam dalje onda ukapirao da i dalje izazivam chaos na high i sa uspavljivanjem protivnika znaci sta treba da se radi? Da se ide izmedju njih neopazen? To je najverovatnije tako da bi chaos bio na low, nisam probao jer sam stigao na kraj igre sa tim saznanjem. Nisam gledao na jutjubu jer jer mi nisu objasnili na samom poscetku sta i kako je najbolje da se radi. Druga stvar ako nisu zamislili da ubijam ljude po mapama zasto mi daju gomilu municije, what the f*ck maaan, cemu sve to. Das mi municiju a ne treba nikog da ubijem na celoj mapi, cak ni da uspavam vec samo da prodjem tj da se prosunjam onako neopazeno, ma nemoj - bullshit. Bar da su na samom pocetku lepo objasnili nego ajde sad.
Jeste dobra ovo igra i potpuno nova i lepo odradjena u svakom aspektu ali imam i druge naslove koje jedva cekam da opletem. Najjaci utisak ostavila bakica na mene :)

Postujem svako misljenje, jednostavno nisam toliko impresioniran Dishonored univerzumom. Cini mi se da sam vise bio zagrejan za dark messiah of might magic Ne znam zasto mi je palo na pamet da uporedim ove 2 igre, verovatno zbog izvodjenja...

Poslednja izmena:
Igra ti je dala izbor da igras kako god zelis. Ako ti ubijas, normalno je da te "kaznjava" time sto si ljudima u igri odbojan.

To za chaos mi nije jasno kako funkcionise. Uvek mi je bio na Low. Verovatno mi je zato i kraj igre bio jako pozitivan.

Naravno da su ukusi razliciti. I to je dobro. :)

Heh, izasao opis igre Dishonored kod nas, nisam ni pogledao - sacu' da iscitam :)

Sad vidim "Iščekivanje igre je od same najave bilo na visokom nivou, upravo zbog tima koji radi na njoj, a koji se primirio nakon hitova kao što su Arx Fatalis i Dark Messiah of Might and Magic." - kakav sam kralj, nema iskustvo je iskustvo, prepoznajem autore na osnovu gejmpleja :zgran:

Poslednja izmena:
bravo za iskustvo, ali prethodni post si totalno izmasio. chaos level zavisi od broja zrtava. ispod 25% (ili tako neka brojka) zrtava i chaos level ostaje low. uspavljivanje ne podize chaos level. problem je sto si u prethodnom delu pobio previse i podigao haos pa cak i akda nisi ubijao, haos je ostao visok.
Stvarno bi bilo glupo da su sve objasnili sta ce se desiti u kom slucaju. valjda je fora da igras kako zelis i da od toga zavisi, a ne da juris odredjeni kraj koji ti se svidja. dakle, dobijas sansu da budes ono sto jesi, ali sve ima posledice.

Da da, to je vec logicno, podigao sam chaos level na max vrednost pa posle igra vise nije reagovala . To mora da je to :)

odlicna igra sigrno cu je preci 2 ili 3 puta cisto zbog kraja , kratka je ako jurite samo da odradite glavnu misiju ali ako krenete da istrazujete nije u opste . I kao sto je neko rekao ovo je retka igrica u kojoj je odnos snaga postavljen realno , ako sam profesionalni ubica logicno je da sam sposoban da "izuvam" pijane gankstere, ali naravno problem ce nastati kad me okruze 3 i 4.... Odlicna igra i uvertira za assasin's creed :D

Odlicna igra, lepo upakovana, odlican gameplay, zanimljiva...svakako favorit ove godine!

Ovo je fantasticna igra ali je realno samo zagrejavanje pred novi Bioshock! :)

Covjece, citas mi misli. :D Isto to sam imao namjeru da napisem... Mada, iskreneo, ne ocekujem od Infinite-a neko ludilo, nekako sam skeptican a ni sam ne znam zasto?! Cisto sumnjam da ce moci onako kvalitetnu pricu ponoviti...

Poslednja izmena:
A i nije bas da se saplicemo o super kvalitetne igre na svakom koraku. :)
U odnosu na ovo sto nam izdavaci serviraju kao aaa naslove Dishonored je definitivno iznad proseka.

Tt2b5

Ja krenuo u prelazenje br 2, igram drugim stilom pa da vidimo kako ce ici...

Igra je odlicna i ne mogu da docekam da dodjem kuci i da igram. Prve dve misije sam ubijao redom ali kasnije sam presao na uspavljivanje i resavam bukvalno sve redom, tako mi je zanimljivije. Posle 4 misije haos mi je low trenutno. Verujem da cu igru preci jos jednom i pokusati bas sve da nadjem i predjem stealth skroz.

http://www.polygon.com/2012/9/28/3425300/the-mirror-men-of-arkane

Mnogo dobar clanak.

Ne mogu da verujem da su 2007. godine pokusali da naprave igru koja se meni mota po glavi vec duze vreme. Da nije Valve ispao sisa mozda bi ta igra ugledala svetlost dana.

Nije ni cudo sto je Dishonored ovako dobar, kada se pogleda ko su ljudi koji stoje iza igre.

Verovatno je tehnologija iz Crossinga iskoriscena za Dishonored.

13 brutalnih kilova za 65 sekundi:

Boles' :D

Jel imao neko problem da kad krene igra ne reaguju tasteri za kretanje ni mis?

Nazad
Vrh Dno