Šta je novo?

Dishonored

I dalje moze da ima posledice. Ne bas na krajnji ishod igre, ali ima odluka u side questovima koji onemogucavaju neke stvari, kao sto je pronalazenje itema

Ok, hvala. Igra je stvarno super. Trudim se da igram bez ubijanja, ali nekada ne mogu da odolim da ubijem :D

Zavrsio pre neki dan po drugi put. Prvo kao apsolutni manijak, drugi put sa maksimalnim sunjanjem... i opet mi je bila kratka. Odlicna! ...ali kratka.
Inace me je zbog onog tripa sa zaustavljanjem vremena nesto nateralo da oduvam prasinu sa TimeShift-a i ponovo ga odigram. :D

16. Aprila nam stize story DLC :banana:

http://www.vg247.com/2013/03/13/dishonored-the-knife-of-dunwall-releasing-in-april/

625649_431894000226534_686672001_n.jpg

BFKylGvCAAA2pUz.jpg
883210_431892003560067_771857497_o.jpg
884387_431892033560064_2098133546_o.jpg

Poslednja izmena:
Dobra igra skroz! Moracu ponovo da je predjem na finjaka :)

Finally story DLC :)

kakvi su ovo dlc?
DLC Acrobat Assassin
DLC Arcane Assassin
DLC Backstreet Butcher Assassin
DLC Silent Assassin

http://www.game.co.uk/en/dishonored-bundle-215251

edit: ok, to su preorder bonusi, ali posto ih nema nigde u prodaji, kako su ovi dosli do takvog kljuca

Poslednja izmena:
kako su ovi dosli do takvog kljuca

U dogovoru sa izdavačem i valveom. Isto kako i amazon dolazi do steam ključeva igara koje nisu steamworks, tj. regularno se ne mogu aktivirati na steam-u. Amazon/game.co.uk kontaktiraju izdavača i traže steam ključeve za takve stvari, izdavač kontaktira valve da generiše te ključeve, valve pošalje ključeve izdavaču, zatim izdavač online prodavnici.

Zavrsio sam dishonored proslog meseca, prica mi se nije svidela ali gameplay je dobar. Tokom cele igre mi je bilo dosadno, ali ipak sam preso.

Dishonored Update 3 and The Knife of Dunwall DLC [RELOADED]

pojavilo se!!!

odlican nastavak koji komplikuje stvari i daje novu dimenziju prici. daud iako u istoj kontrolnoj semi i fizici igre deluje agilniji od korva, ili sam se ja izvestio. artwork odlican kao i u prvom, scenario ocekivano mracniji. ova igra ce, ako nastave sa ovako, biti megahit. nazalost, prvi deo je potcenjen iako nije bilo neke konkurencije, mislim najpre zbog crtanog stila koji je koriscen, pa je delovao blago za radnju. sad sam navikao, uziveo se u samu igru, stivo koje se kupi usput i posle zavrsenog dlca ponovo poceo original. po meni knife of dunwall je toliko dobar. sa nestrpljenjem cekam sledeci deo.

odlican nastavak koji komplikuje stvari i daje novu dimenziju prici. daud iako u istoj kontrolnoj semi i fizici igre deluje agilniji od korva, ili sam se ja izvestio. artwork odlican kao i u prvom, scenario ocekivano mracniji. ova igra ce, ako nastave sa ovako, biti megahit. nazalost, prvi deo je potcenjen iako nije bilo neke konkurencije, mislim najpre zbog crtanog stila koji je koriscen, pa je delovao blago za radnju. sad sam navikao, uziveo se u samu igru, stivo koje se kupi usput i posle zavrsenog dlca ponovo poceo original. po meni knife of dunwall je toliko dobar. sa nestrpljenjem cekam sledeci deo.

Ovo je DLC, nije nastavak to jest Dishonored 2. Bice jos jedan DLC do kraja godine.

kada sam rekao deo mislio sam deo price, znam sta je dlc

Vidim da ima 3 update-a. Prvi put instaliram pa me zanima da li je dovoljan samo 3 update ili moram sva 3 da snimim?

Drugari, resih da ponovo uzmem da igram Dishonored. Instaliao sam sve updateove i gle cuda moj logi f510 nece da radi kako treba. Tj radi, ali ne mogu da pronadjem po opcijama gde se menja da kretanje ne bude na d-padu nego na levom analogu. Sve mi se cini da je pre updateova ovo moglo da se nabudzi. Frustrira neverovatno..ima li neko resenje?

Drugari, resih da ponovo uzmem da igram Dishonored. Instaliao sam sve updateove i gle cuda moj logi f510 nece da radi kako treba. Tj radi, ali ne mogu da pronadjem po opcijama gde se menja da kretanje ne bude na d-padu nego na levom analogu. Sve mi se cini da je pre updateova ovo moglo da se nabudzi. Frustrira neverovatno..ima li neko resenje?

Nevermind...restartovao igru i prepoznala je gamepad kako treba. Gremlini definitivno.

Stize nam GOTY

Bethesda has announced Dishonored: Game of the Year Edition will be available in North America on October 8 and in Europe on October 11.

Poceo da igram na hard iskljucivo kao nonlethal i ghost (bez da budem detected i bez ubijanja), ludilo od igre, ali je poprilicno tesko, quick save - quick load svakih 30-40 sekundi : ) Zna li neko da li sam detected ako se strazarima pojave i oni prvi beli uzvicnici iznad glave ili moraju sva tri da budu i crveni da se ukljuci da bi mi pukao achievement ghost?

dAuHLiH22-390x600.jpg

Odlična vest! :)

Ja sam baš razmišljao kako bi MP u Dishonoredu mogao izgledati dok sam igrao onaj DLC sa challenge mapama!:D Ima tu dosta potencijala da se u nastavku moći i tematika igre na maštovite načine iskoriste u multiplejeru. Još kad bi i co-op dodali...

Vrh Dno