Šta je novo?

Dishonored

Imam jednu molbu.

Da li bi neko mogao da okaci save posle maskenbala. Backup-ova pogresan folder sa save-ovima. Po mogucstvu da je baziran na stealth pristupu. Stvarno nemam vremena da igram ispocetka a planirao sam da je zavrsim i desi mi se ovo :(

@ Citizen X

Hvala puno. Spasio si me.

Je li to original pjesma snimljena za igru ili postoji neka druga, originalna verzija, po kojoj su uradili remix?

edit:
Pronasao sam je, mada obradili su je dosta:
[YOUTUBE]qGyPuey-1Jw[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
sve je to lepo, ali meni i dalje najkvalitetnija:

btw, mislim da jedino Max Payne 3 moze da parira Dishonored-u po kvalitetu muzike, barem kada su novije igre u pitanju. :)

Sta ispravlja?

Dishonored 1.2 Update

BUG FIXES
• Support for playing the game on multiple screens.
• Game Settings are now saved and restored properly even when using Steam offline.
• Fixes for some interactions with Granny Rags that invalidated nonlethal playthroughs under certain circumstances. (Note: These fixes work even for savegames AFTER the final Granny Rags encounter.)
• Fix for a crash that could happen during loading/transition between areas – notably near Dr. Galvani’s house.
• Reworked “Choke” interaction to make it more reliable in valid contexts.
• Fixed global post-process that sometimes worked improperly during some missions.

Izgleda da sam ispao iz tokova, kad sam tek sad cuo za ovu igru.

Citam opise- ako ste igrali Bioshock, svidece vam se.
Onda je ovo must have :), posto je B1 neprevazidjen do danas.

Radi li na xp sp3?
Ja instaliram i odma mi blokira cim udjem u igru.
Da li je problem sto imam 2gb rama?

Poslednja izmena:
E gde sada da saznam za taj SweetFX kada sam zavrsio igru. ***. Inace jedan od boljih naslova u 2012. Slazem se sa nekim ljudima da postoji verovatnoca da ce posle Dishonored-a novi Bioshock biti nesto vec vidjeno.

moze li pomoc,nikako mi ne uspeva da ubacim savegame i pokrenem ovaj novi DLC!?

kako "ponovonapunjenu",ne razumem,imam re......d i s......w i nece da radi ni savegame a ni dlc

Koristi google translate :d

E gde sada da saznam za taj SweetFX kada sam zavrsio igru. ***. Inace jedan od boljih naslova u 2012. Slazem se sa nekim ljudima da postoji verovatnoca da ce posle Dishonored-a novi Bioshock biti nesto vec vidjeno.

Dishonored je polu kopija Bioshock serijala, okruzenje, Slican nacin izvodjenja samo igre + manje modifikacije, magije + regularna oruzija itd.
Po meni do kolena bioshoku...

@dexter - koriste isti engine pa je nekako normalno da lice, inace koncept je skroz drugaciji
osim ako ne racunas power-upove koje ne vidim kako su drugacije mogli da integrisu...nije ni kopija ni polukopija
drugo je koja ti se igra vise svidja, tako gledano i meni je bioshock bolji...

dobra igra.svidja mi se sto ima vise nacina na kraju da se zavrsi od zavisnosti koliko si ubijao.ja sam imao onaj najgori kraj

Meni je Bioshok takodje delovao dosta bolje. Mada ni Dishonored nije za bacanje. Jos je nisam obrnuo pa ne mogu da tvrdim ali uskoro cu. Valjda.

Ja krenuo juče da igram, jako mi se sviđa.
Nego, da li npr kada ona baba u prvoj misiji traži da otrujem eliksir, da li to ima neke kasnije posledice?

Nazad
Vrh Dno