zuloom
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.03.2010
- Poena
- 229
A ja se sunjam ko mis...![]()
To sam i ja prvo pomislio, sta sam ja igrao ***e...
A ja se sunjam ko mis...![]()
shadow kill, swarm, vitality, windblast i blood thirsty su potpuno nepotrebni u stealth prelasku.
Apsolutno.
Kad smo vec kod ovih brutalnijih skillova, ima li iko odavde da je prelazio igru cistom Rambo taktikom?
(kao klasican FPS, bez sunjanja i to)
da znam za drugi prelazak kad se uželim igre... kako ste "visoke momke" ubijali, eliminisali, po mogućstvu stealth?
Presao pre neki dan, zabavna igra jedino mi smeta taj UE, na stranu sto grafika nije spekatakulrna to uopste ne utice na ovu igru vec napumpani likovi sto odudara od celokupnog sveta u kojem se igra nalazi i koji ima dobar potencijal ali sve to nema tu snagu kada su likovi napumpani i na neki nacin karikaturisani. Za ovako turobnu pricu sa politickim elementima, odlicno odradjenim svetom i questovima kojima je posvecena velika paznja u dizajnu i nacinu resavanja nije primereno da su likovi krikature...sve to deluje dosta manje ubedljivo nego da je radjeno u nekom drugom eginu...pade mi na pamet samo Risen II koji je pokazao koliko je vazno imati zaokruzen dizajn koji odgovara prici i svetu da bi igra bila uspesna...Na kraju igra svakako zasluzuje pohvale za mnostvo nacina kako resiti quest!
Mozes li malo pojasniti taj SweetFX?ne znam da li je neko vec spominjao da moze da se koristi sweetfx i cini igru dosta lepsom, makar meni
I izgleda dosta lepse, default su boje nekako isprane i sivkaste a plus FXAA pravi malo blur.
Klip gde se vidi razlika.
http://www.youtube.com/watch?v=RMYhcN4IXhc
Ovo lepo izgleda, ima li nekog drasticnog pada frame rate-a sa ovim ?
I izgleda dosta lepse, default su boje nekako isprane i sivkaste a plus FXAA pravi malo blur.
Klip gde se vidi razlika.
http://www.youtube.com/watch?v=RMYhcN4IXhc
Kako se instalira ovaj dodatak za bolju grafiku ? I jel zalazi duboko u sistem ili moze laganica da se obrise ako mi se ne dopadne iz nekog razloga ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari