Šta je novo?

Dishonored

Ovo indirektno govori da novi doom nećemo videti pre 2017...

nisam siguran da ce biti lako izvesti versus MP sa svim detaljima iz prvog dela. ono sto bih radije video je coop.

Au igra je pravi dragulj. Upravo je zavrsis nakon 35 sati, igrao sam na hard i dobio sam sve achievemente za clean hands, ghost i shadow. Nisam ni jedan sleep dart ispalio niti bilo kakvo oruzje koristio, samo blink, bend time i davljenje otpozadi. Dve misije sam morao 2 puta da odigram jer na kraju nisam dobio ghost, ne znam kako al iz drugog puta je uspelo. Ne znam, mislim da sam u zivotu igrao preko 100 igara, al sam mozda 4-5 presao do kraja i evo ovo je jedna od njih, stvarno je genijalna. Pitanje za vas koji ste igrali i DLC, da li se isplati igrati ih, tj da li je prica dobra? ne bih kvario opsti utisak o igri i ovako zaokruzenu pricu ako je nesto potpuno nepovezano.

igraj i dlc
a posto si, ocigledno, perfekcionista, odigraj i trials dlc. izazovi su poprilicno dobri i nimalo laki. prava stvar za nekoga ko je sve igrao na hard bez oruzja.

Meni su DLC-ovi odlicni, na nivou glavne igre. Obavezno predji oba dela.

Dishonored mi je verovatno i najbolja igra koju sam jos igrao od prvog SW:KOTOR i Mafia I. Presao sam je sigurno nekih 4-5 puta vec. Obicno kada nesto predjem vise se ne vracam... Samo kako ti je trebalo 30h + za celu igru? Full ghost playtrough, na elite, presao za manje od 10h. I to sam isao bas sporo, istrazio bukvalno ispod svakog kamena :D.

Pa ne znam, mali milion puta sam quick save - quick load. Neke misije sam morao ispocetka 2-3 puta zbog achievementa a i skupljao sam rune i radio svaki side quest, svaka cast kad si uspeo sve ispod 10h : )

Vrh Dno